Stellar-sett og svindlere? Metoder for konkurrentenes aktiviteter

Investeringspakker med kryptovaluta er populære produkter for nybegynnere, og de kombinerer kurs med gratis kryptovaluta. Dessverre finner de av en eller annen grunn flere og flere motstandere. Hvem ønsker seg et nederlag til Stellar-settet, og hva kan gjøres med det?

Opplæringspakke med kryptovaluta – egenskaper

Opplæringspakker med kryptovaluta er investeringsverktøy rettet mot tilhengere av kryptovalutaer som er nybegynnere. En typisk opplæringspakke inneholder e-bøker, webinarer og opplæringsmateriell med spesielt fokus på teknologi og «investering fra bunnen av». Denne typen produkter inkluderer vanligvis en spesiell kode eller et kort, ved hjelp av dem kan man motta noen enheter av den valgte kryptovalutaen gratis, noe som gjør det lettere å starte første operasjoner med digital valuta.

Det er velkjent at de fleste settene tilbyr interessant, profesjonelt opplæringsmateriell tilgjengelig som en del av settet, og de inneholder et omfattende informasjonskompendium, ikke bare om de nyeste trendene innen investering i kryptovalutaer, men også investering generelt. Disse funksjonene gjør sett med kryptovaluta til et ekstremt ønskelig tilbud for alle som gjerne vil starte sitt eventyr med investeringer i virtuell valuta.

 

Stellar … kryptovalutas fremtid?

Stellar er en virtuell valuta som eksperter har anerkjent som eksepsjonelt fremtidsrettet. Stellar bruker en føderal kontraktsalgoritme (Stellar Consensus Protocol) i stedet for proof-of-work (POW) og relaterte algoritmer som krever graving av mynter for å validere transaksjoner, slik andre digitale mynter gjør.

Grunnleggeren av Ripple Labs og den mangeårige kryptovaluta-gründeren Jed McCaleb er grunnleggeren av hele Stellar Lumen (XLM) nettverket. Ved å være et integrert medlem av kryptovaluta-samfunnet var Jed i stand til å samarbeide med bransjeeksperter, og hans Stellar-prosjekt mottok finansiering fra betalingsselskapet STRIPE. Andre viktige organisasjoner som har gitt donasjoner til prosjektet, er Google, FastForward og BlackRock. Stellar Lumens (XLM) ble lansert 4. september 2014 til en pris på 0,0021 USD.

Stellar Lumens ble opprettet for å løse skalerbarhetsproblemet knyttet til blockchain-teknologien og å koble finansinstitusjoner via en blokkjede. Derfor er den relativt billigere når det gjelder transaksjonsgebyrer og raskere når det gjelder behandlingshastighet, noe som er spesielt viktig når det gjelder drift i utviklingsland.

 Kryptovaluta i et sett – Stellar-settet

Stellar-settet inneholder en rekke opplæringsmateriell i form av e-bøker, artikler, nyhetsbrev, konsultasjoner, webinarer, online opplæring og andre interessante utviklingsverktøy. Denne typen produkter muliggjør å få kunnskap om kryptovalutaer og gjøre seg grundig kjent med reglene som skal følges under de første investeringene i e-mynter. Formålet med Stellar-startpakke er å forberede kunden til en investering før den første kryptovalutaen utbetales.

Som i tilfelle mange opplæringspakker med kryptovaluta legger grunnleggere av Stellar-settet også gratis kryptovaluta til produktet sitt, man kan få tilgang til den ved hjelp av et spesialkort med en kode. Kortet som sendes i vanlig post inneholder koden til nettstedet der kunden finner enheter av Stellar-kryptovaluta som er tildelt kontoen hans. Det bør understrekes at kortet med koden følger hvert Stellar-sett, uavhengig av dets verdi.

Sikker lagring

Kortet med koden vil bli sendt til kunden i vanlig post, med postoppkrav, i en spesielt sikret pakke. Man kan hente den etter at man har bekreftet identiteten sin og betalt for kjøp av settet. Dette for å beskytte sensitive data på kortet mot at de overtas av noen.

Kortet som følger med pakken inneholder et brukernavn og et passord som gjør det mulig å logge på en privat profil på en virtuell lommebok. Disse dataene er bare tilgjengelige for personen som kjøpte settet. Koden på kortet skal oppbevares på et tørt og trygt sted (f.eks. i en safe) fram til kryptovalutaen er solgt.

Personen som har kortet, har tilgang til de for øyeblikket oppsamlede midlene i form av kryptovalutaer, men for å utbetale dem er det nødvendig med ytterligere verifisering. Kunden må bare kontakte selgeren, informere ham om at man ønsker utbetaling og bekrefte identiteten sin ved å oppgi brukernavnet og passordet. Innløsing av enhetene til den valgte private lommebokadressen skjer umiddelbart.

Takket være denne metoden trenger ikke kunden umiddelbart å opprette en konto på en virtuell lommebok, eller bekymre seg for beskyttelse mot hackere og tyver. Alt man trenger å gjøre, er å skjule det fysiske kortet sitt med brukernavnet og passordet i sitt eget hjem. Av sikkerhetsmessige grunner anbefales det at man utbetaler kryptovaluta først etter at man har mestret teoretisk og grunnleggende kunnskap om investeringer, noe som materialer om investeringer som følger med i settet, skal forberede til.

 

Er Stellar-settet bare svindel? Ubegrunnede beskyldninger

Men hvor kommer de negative anmeldelsene om Stellar-settet fra? Dessverre, men på Internett kan man enkelt ikke bare finne upålitelige positive kommentarer, men også fabrikerte og negative anmeldelser. Dette er en teknikk som kalles «munn-til-munn-metoden» som innebærer at tredjeparter får i oppdrag å generere «ekte» meninger om et merke. En god markedsfører kan gjøre det på en slik måte at hans betalte uttalelse ikke kan skilles fra den virkelige. Dette krever imidlertid en arbeidsinnsats som vanligvis er uforholdsmessig i forhold til kampanjebudsjettet, så en stor andel av denne typen anmeldelser blir utstedt på en gang gjennom upålitelige kontoer på forskjellige fora eller plattformer. Derfor ser et så stort antall negative anmeldelser om opplæringspakker med kryptovaluta ikke troverdig ut.

I tillegg er falske nyheter og falske meninger om merkevarer ideelle for posisjonering fordi de gir et inntrykk av at en gitt setning (f.eks. produktnavn) nyter eksepsjonell interesse på nettet. På den måten kan man skade noen – det er nok at når man skriver inn et merkenavn eller en avledet setning (f.eks. «Stellar-sett anmeldelser», «anmeldelser av x-merket»), vises det på første plass konkurrentenes side eller en artikkel som bare inneholder negative kommentarer.

Det er relativt enkelt å få øye på i det minste noen falske meninger på internettfora. Når det gjelder nettsider, er det litt vanskeligere, men en nøye analyse av enkelte artikler gjør det til en viss grad mulig å anta at det gjennomføres en negativ kampanje som har påvirket den intetanende konkurransen.

 Hvordan skal man ikke la seg lure?

Dessverre er det ingen god metode for å bekjempe falske anmeldelser hvis noen har lagt dem på nettet. Et nettsted som sponses av konkurrenter, vil ikke slette artikkelen av seg selv, og rettslige skritt tar vanligvis for lang tid, og selv om et useriøst merke blir forpliktet til å slette innholdet, blir skade på merkets rykte værende. Alternativt kan man kontakte eieren av serveren som baktalen ble lagt ut på, men sistnevnte vil sannsynligvis ikke gripe inn i innholdet som presenteres av kunden, med mindre det er åpenbart ulovlig.

Så hva skal en gjøre for å beskytte seg mot denne typen innhold? Det er vanskelig å bevise noe, ettersom det vanligvis er umulig å spore forfatteren av en gitt ameldelse, selv fra adminpanelet. Det er imidlertid verdt å merke seg at en skikkelig “promotert” artikkel om svindel kan tiltrekke seg flere lignende materialer og et skred av «tredjehåndskommentarer» skrevet av folk som bare har lest en gitt artikkel, uten å tenke på om den var sann. Når det gjelder fora og aggregater av anmeldelser, kan man bare stole på å henvende seg til moderatorene som kan bidra betydelig i verifisering av kjøpte kommentarer.

Det er også verdt å lære seg å ignorere meninger som bare høres … altfor negative ut. Med mindre det er en åpenbar svindel, er en plutselig bølge av negative kommentarer i løpet av bare noen få dager ganske enkelt ikke troverdig.

Til tross for falske anmeldelser skrevet av konkurrenter, er Stellar-settet en unik løsning for nybegynnere, og det kombinerer teorien om å investere med praksis i form av egen valuta. Settet gir tilgang til opplæring, samt muliggjør å få erfaring med å investere i Stellar. Den store fordelen med denne typen produkter er at kunden betaler kun for opplæringsmateriell, og kryptovaluta mottas gratis. Som et resultat kan man raskt starte sin første investering og eventyret med digitale mynter.