Stellar-pakke og svindlere? Hvordan konkurrencen fungerer

Investeringspakker med kryptovaluta er populære produkter for begyndere, der kombinerer kurser med gratis kryptovaluta. Desværre finder de af en eller anden grund flere og flere modstandere. Hvem vil gerne se Stellar-pakken fejle og hvad kan man gøre ved det?

 Uddannelsespakke med kryptovaluta – egenskaber

Uddannelsespakker med kryptovaluta er investeringsværktøjer designet til nye tilhængere af kryptovalutaer. Et typisk uddannelsessæt inkluderer e-bøger, webinarer og undervisningsmateriale med særligt fokus på teknologi og “investering fra bunden”. Denne slags produkt ledsages typisk af en særlig kode eller et kort, som man kan bruge til at afhente et par gratis enheder af den valgte kryptovaluta hvilket gør det let at komme i gang med første transaktioner med e-mønter.

Det er almindeligt kendt, at de fleste pakker tilbyder interessante, professionelle undervisningsmaterialer, der er tilgængelige som en del af pakken, og indeholder et omfattende kompendium af oplysninger, ikke kun om de nyeste tendenser inden for investeringer i kryptovalutaer, men også investeringer generelt. Disse egenskaber forårsager, at kryptovaluta-pakker er en yderst ønskelig ting for alle, der gerne vil starte deres eventyr med investeringer i virtuel valuta.

 

 Stellar… kryptovalutaers fremtid?

Stellar er en virtuel valuta, der anses af eksperter for at være usædvanligt lovende. Stellar bruger føderal konsensusalgoritme (Stellar Consensus Protocol) i stedet for proof-of-work (POW) og relaterede algoritmer, der kræver møntudvinding for at validere transaktioner, som andre e-mønter gør.

Grundlægger af Ripple Labs og en langvarig kryptovaluta-iværksætter Jed McCaleb er grundlæggeren af hele Stellar Lumen (XLM)-netværket. Da han var et integrerende medlem af samfundet af tilhængere af kryptovalutaer, var han i stand til at samarbejde med brancheeksperter, og hans Stellar-projekt modtog finansiering fra betalingsselskabet STRIPE. Andre vigtige organisationer, der har bidraget til projektet, inkluderer Google, FastForward og BlackRock. Stellar Lumens (XLM) blev lanceret den 4. september 2014 til en pris på 0,0021 USD.

Stellar Lumens blev oprettet med det formål at løse problemet af skalerbarhed forbundet med blockchain-teknologien og forbindelse af finansielle institutioner via en blockchain. Derfor er det relativt billigere med hensyn til transaktionsgebyrer og hurtigere med hensyn til behandlingshastighed, hvilket er især vigtigt, når det kommer til handling i udviklingslande.

 Kryptovaluta i en pakke – stellar-pakken

Stellar-pakken inkluderer et sæt undervisningsmaterialer i form af e-bøger, artikler, nyhedsbreve, konsultationer, webinarer, online træning og andre interessante udviklingsværktøjer. Disse typer produkter gør det muligt at få viden om kryptovalutaer og dybtgående kendskab til de principper, der skal følges, når man først investerer i e-mønter. Formålet med Stellar-startpakken er at forberede kunden på investeringer, inden kunden hæver den første kryptovaluta.

Som ved de fleste uddannelsespakker med kryptovalutaer, tilføjer forfatterne af Stellar-pakken også gratis kryptovaluta til deres produkt, som man kan få adgang til med et specielt kort med en kode. Kortet, der sendes med traditionel post, indeholder koden til et websted, hvor kunden finder enheder af Stellar-kryptovalutaen, der er tildelt hans konto. Det skal fremhæves, at kortet med koden er vedlagt hver Stellar-pakke, uanset dens værdi.

 Sikker opbevaring

Kortet med koden sendes til kunden med traditionel post, pr. efterkrav, i en specielt sikret pakke. Man kan kun afhente den efter at have bekræftet sin identitet og betalt for pakken. Dette er for at beskytte følsomme data på kortet mod opsnapning.

Kortet, der er inkluderet i pakken, har et login og en adgangskode til at logge ind på en privat profil på en virtuel tegnebog. Disse oplysninger er kun tilgængelige for den person, der har købt pakken. Koden på kortet skal opbevares på et tørt og sikkert sted (f.eks. pengeskab), indtil kryptovalutaen er solgt.

Personen, der har kortet, har adgang til de aktuelt akkumulerede midler i form af kryptovalutaen, men for at udbetale den er der behov for yderligere verifikation. Kunden skal bare kontakte sælgeren, informere om ønsket til at udbetale og bekræfte sin identitet ved at angive login og adgangskode. Enhederne indløses til den valgte private tegnebogadresse med det samme.

Takket være denne metode behøver kunden ikke straks at oprette en konto på en virtuel tegnebog eller bekymre sig om beskyttelse mod hackere og tyve. Alt kunden skal gøre er at skjule sit fysiske kort med sit login og sin adgangskode i sit eget hjem. Af sikkerhedsmæssige årsager anbefales det, at man først udbetaler kryptovalutaen efter at have mestret den teoretiske grundviden om investering, hvad materialet om investering i pakken skal forberede til.

 

 Er Stellar-pakken svindel? Ubegrundede beskyldninger

Hvor kommer negative Stellar-pakke anmeldelser fra? Desværre på internettet kan man nemt ikke kun finde positive kommentarer, men også fabrikerede og negative anmeldelser.  Dette er en teknik kaldet ”mund-til-mund-markedsføring”, som indebærer, at en tredjepart ansættes med henblik på at generere ”ægte” meninger om et brand. En god marketingmedarbejder kan gøre det på en sådan måde, at hans bestilte udtalelse ikke kan skelnes fra den virkelige. Dette kræver dog en arbejdsbyrde, der normalt ikke står i rimeligt forhold til det budget, der er afsat til kampagnen, så en stor procentdel af denne type udtalelser sendes i massevis gennem upålidelige konti på forskellige fora eller platforme. Derfor ser et så stort antal negative udtalelser om uddannelsespakker med kryptovalutaer upålideligt ud.

Derudover er fake news og falske udtalelser om mærker ideelle til søgemaskineoptimering, fordi de skaber det indtryk, at en given sætning (f.eks. produktnavn) nyder usædvanlig interesse på internettet. På denne måde kan man skade nogen – det er nok, at når man indtaster mærkenavnet eller en afledt sætning (f.eks. ”stellar-pakke anmeldelser“,” anmeldelser om mærket x”) vises konkurrentens side eller en artikel med kun negative kommentarer som den første.

Det er relativt let at genkende i det mindste nogle falske meninger på internetfora. Ved websteder er det lidt sværere, men en omhyggelig analyse af individuelle artikler gør det til en vis grad muligt at genkende den negative kampagne, som påvirkede den intetanende konkurrence.

Hvordan undgår man at blive snydt?

Desværre er der ingen god måde at bekæmpe falske anmeldelser på, hvis nogen har skrevet den online. Et websted sponsoreret af konkurrenter fjerner ikke artiklen af sig selv, og juridiske skridt tager normalt for lang tid, og selvom det pålægges det illoyale mærke at slette indholdet, forbliver skaden på omdømme stadig. Alternativt kan man kontakte ejeren af den server, som bagvaskelsen findes på, men ejeren vil sandsynligvis ikke beskæftige sig med kundens indhold, medmindre det er klart ulovligt.

Så hvad skal man gøre for at beskytte sig mod denne type indhold? Det er vanskeligt at bevise noget, da det normalt er umuligt at spore forfatteren af en given anmeldelse, selv fra adminpanelet. Det er dog værd at bemærke, at en ordentligt “forfremmet” artikel om svig kan tiltrække flere lignende materialer og en lavine af “tredjehånds”-kommentarer, der er udstedt af folk, der kun har læst artiklen uden at tænke på sandheden. I tilfælde af fora og meningsaggregater kan man kun prøve at henvise sig til moderatorerne, som væsentligt kan hjælpe med at screene de købte kommentarer.

Det er også værd at lære at ignorere anmeldelser, der bare lyder… for negative. Medmindre der er en åbenlys scam, er en pludselig bølge af negative kommentarer over en periode på kun få dage simpelthen ikke troværdig.

På trods af falske anmeldelser fra konkurrenter, er Stellar-pakken en unik løsning for begyndere, som kombinerer teorien bag investering med praksis i form af egne valutaenheder. Sættet giver adgang til træning og giver også mulighed for at får erfaring inden for investering i Stellar. Den store fordel ved denne type produkt er, at kunden kun betaler for uddannelsesmaterialet og modtager gratis kryptovaluta. Som et resultat kan man hurtigt starte den første investering og starte éns eventyr med e-mønter.