Pakietas „Stellar” ir sukčiai? Konkurencijos veiklos metodai

Investavimo kriptovaliuta paketai yra populiarūs pradedančiųjų investuotojų produktai, derinant kursus su nemokama kriptovaliuta. Deja, kažkodėl jie suranda vis daugiau oponentų. Kam rūpi „Stellar” paketo griuvimas ir ką galima padaryti?

Mokomasis paketas su kriptovaliuta – charakteristika

Kriptovaliutų mokomieji paketai yra investavimo priemonės, skirtos pradedančiųjų kriptovaliutų mėgėjams. Į tipišką mokymo rinkinį įeina elektroninės knygos, internetiniai seminarai ir mokomoji medžiaga, ypatingą dėmesį skiriant technologijoms ir „investicijoms nuo pagrindų“. Šio tipo produktams paprastai pridedamas specialus kodas ar kortelė, su kuria galite nemokamai gauti kelis pasirinktos kriptovaliutos vienetus, o tai palengvina pirmųjų operacijų su elektroninėmis monetomis pradžią.

Gerai žinoma, kad daugumoje paketų siūloma įdomi, profesionali mokymo medžiaga, prieinama kaip paketo dalis ir joje pateikiamas platus informacijos santrauka ne tik apie naujausias investavimo į kriptovaliutas, bet ir apskritai investavimas. Šios funkcijos padaro kriptovaliutų paketus nepaprastai pageidaujamu elementu tiems, kurie norėtų pradėti savo nuotykius investuodami į virtualią valiutą.

 

„Stellar”… kriptovaliutų ateitis?

„Stellar“ yra virtuali valiuta, kurią ekspertai pripažino ateities kriptovaliuta. „Stellar“ naudoja federuotą sutarčių algoritmą („Stellar Consensus Protocol“), vietoj „proof-of-work” (POW) ir susijusius algoritmus, reikalaujančius monetų kasybos operacijoms patvirtinti, kaip tai daro kitos el. monetos.

„Ripple Labs“ įkūrėjas ir ilgametis kriptovaliutų verslininkas jedas McCalebas yra viso „Stellar Lumen“ (XLM) tinklo įkūrėjas. Būdamas neatsiejamu kriptovaliutų bendruomenės nariu, Jedas galėjo užmegzti ryšius su pramonės ekspertais, o jo „Stellar“ projektas gavo finansavimą iš mokėjimo bendrovės „STRIPE“. Kitos svarbios organizacijos, kurios rėmė projektą, yra „Google“, „FastForward“ ir „BlackRock“. „Stellar Lumens“ (XLM) startavo 2014 m. Rugsėjo 4 d., jo kaina buvo 0,0021 USD.

„Stellar Lumens“ buvo sukurti siekiant išspręsti mastelio problemą, susijusią su „blockchain“ technologija ir prijungti finansų įstaigas per „blockchain“. Todėl jis yra santykinai pigesnis pagal sandorių mokesčius ir greitesnis pagal apdorojimo greitį, o tai ypač svarbu kalbant apie veiklą besivystančiose šalyse.

 kriptovaliuta pakuotėje – „Stellar” paketas

„Stellar“ paketas apima mokomosios medžiagos rinkinį, kurį sudaro elektroninės knygos, straipsniai, naujienlaiškiai, konsultacijos, internetiniai seminarai, mokymai internetu ir kitos įdomios kūrimo priemonės. Tokio tipo produktai leis jums įgyti žinių apie kriptovaliutas ir išsamių žinių apie taisykles, kurių reikėtų laikytis atliekant pirmąsias investicijas į elektronines monetas. „Stellar Starter Pack“ tikslas yra paruošti klientą investicijoms prieš išmokant pirmąją kriptovaliutą.

Kaip ir daugelyje mokomųjų paketų su kriptovaliuta, „Stellar” paketo autoriai savo gaminyje taip pat prideda nemokamą kriptovaliutą, kurią galima pasiekti naudojant specialią kortelę su kodu. Tradiciniu paštu atsiųstoje kortelėje yra kodas į svetainę, kurioje klientas ras savo sąskaitai priskirtus kriptovaliutų vienetus „Stellar“. Reikėtų pabrėžti, kad kortelė su kodu prijungta prie kiekvieno „Stellar“ paketo, neatsižvelgiant į jo vertę.

Bezpieczne przechowywanie

Dzięki tej metodzie klient nie musi od razu zakładać konta na wirtualnym portfelu, ani martwić się o zabezpieczenia przed hakerami i złodziejami. Wystarczy, że schowa swoją fizyczną kartę z loginem i hasłem we własnym domu. Zaleca się, aby ze względów bezpieczeństwa wypłacać kryptowalutę dopiero po opanowaniu teoretycznych podstaw inwestowania, do czego mają przygotowywać zawarte w pakiecie materiały na temat inwestycji.

 

Saugus laikymas

Kortelė su kodu klientui bus išsiųsta tradiciniu paštu, su atsiskaitymu pristatymo metu, specialiai apsaugotoje pakuotėje. Ją galite atsiimti tik patvirtinę savo tapatybę ir sumokėję už paketo pirkimą. Taip siekiama apsaugoti slaptus kortelės duomenis nuo perėmimo.

Į paketą pridėtoje kortelėje yra prisijungimo vardas ir slaptažodis, leidžiantys prisijungti prie privataus profilio, esančio virtualioje piniginėje. Šie duomenys yra prieinami tik asmeniui, įsigijusiam paketą. Kortelės kodas turėtų būti laikomas sausoje ir saugioje vietoje (pvz., seife), kol bus parduota kriptovaliuta.

Asmuo, turintis kortelę, turi prieigą prie šiuo metu sukauptų lėšų kriptovaliutų pavidalu, tačiau norint jas atsiimti, reikia papildomai patikrinti. Pakanka, kad klientas susisiektų su pardavėju, informuotų apie norą atsiimti ir patvirtintų savo tapatybę nurodytu prisijungimo vardu ir slaptažodžiu. Vienetų grynųjų pinigų įvedimas pasirinktu asmeninės piniginės adresu įvyksta nedelsiant.

Naudojant šį metod klientui nereikia iš karto susikurti sąskaitos virtualioje piniginėje ar rūpintis apsauga nuo įsilaužėlių ir vagių. Viskas, ką reikia padaryti, tai paslėpti savo fizinę kortelę su prisijungimo vardu ir slaptažodžiu savo namuose. Saugumo sumetimais kriptovaliutą rekomenduojama atsiimti tik įsisavinus teorinius investavimo pagrindus, kuriems įgyti padės prijungta prie paketo investicinė medžiaga.

„Stellar” paketas yra sukčiavimas? Nepagrįsti kaltinimai

Bet iš kur neigiami atsiliepimai apie „Stellar” paketą? Deja, internete lengvai galite rasti ne tik netikrų teigiamų komentarų, bet ir sufabrikuotų bei neigiamų atsiliepimų. Tai yra vadinamoji „šnabždėsio marketingas“, apimanti užsakytas paslaugas trečiosioms šalims, siekiant sukurti „tikrą“ atsiliepimą apie prekės ženklą. Geras rinkodaros specialistas gali tai padaryti taip, kad jo mokamas pareiškimas nesiskiria nuo tikrojo. Tačiau tam reikia darbo krūvio, kuris paprastai yra neproporcingas kampanijai skiriamam biudžetui, todėl didelė dalis šios rūšies atsiliepimų yra pateikiama urmu per nepatikimas paskyras įvairiuose forumuose ar platformose. Todėl toks didelis neigiamų atsiliepimų skaičius apie mokymo paketus su kriptovaliuta atrodo neįtikėtinai.

Be to, netikros naujienos ir klaidinga nuomonė apie prekės ženklus idealiai tinka pozicionavimui, nes susidaro įspūdis, kad tam tikra frazė (pvz., produkto pavadinimas) ypač domisi internetu. Tokiu būdu galite pakenkti kažkam – pakanka, kad įvedant prekės ženklo pavadinimą ar išvestinę frazę (pvz., „stellar paketas atsiliepimai“, „prekės x atsiliepimai“) pasirodytų konkurento puslapis ar straipsnis, kuriame būtų tik neigiami komentarai. pirmoji pozicija.

Interneto forumuose palyginti lengva pastebėti bent keletą klaidingų atsiliepimų. Svetainių atveju tai yra šiek tiek sunkiau, tačiau kruopšti atskirų straipsnių analizė leidžia tam tikru mastu daryti prielaidą apie vykdomą neigiamą kampaniją, kuri paveikė nieko neįtariančią konkurenciją.

 

 Kaip neapsigauti?

Deja, nėra gero būdo kovoti su padirbtais atsiliepimais, jei kas nors paskelbė juos internete. Konkurento remiama svetainė nepašalins straipsnio savo noru, o teisiniai veiksmai paprastai užtrunka per ilgai, ir net jei norint ištrinti turinį reikalingas nesąžiningas prekės ženklas, nepalankus vaizdas vis tiek išlieka. Arba galite susisiekti su serverio, kuriame buvo paskelbtas šmeižtas, savininku, tačiau šis tikriausiai nenorės kištis į kliento pateiktą turinį, nebent tai akivaizdžiai neteisėta.

Taigi ką daryti norint apsisaugoti nuo tokio tipo turinio? Sunku ką nors įrodyti, nes paprastai neįmanoma atsekti pateiktų atsiliepimų autoriaus net iš administratoriaus skydelio. Tačiau verta paminėti, kad tinkamai „reklamuojamas“ straipsnis apie sukčiavimą gali pritraukti daugiau panašios medžiagos ir lavinos „trečiųjų asmenų“ komentarų, kuriuos išduoda žmonės, kurie tik perskaitė tam tikrą straipsnį, negalvodami apie jo teisingumą. Forumų ir atsiliepimų suvestinių atveju galima tikėtis, kad nurodysite moderatorius, kurie gali žymiai padėti atrenkant perkamus komentarus.

Taip pat verta išmokti nepaisyti atsiliepimų, kurios tiesiog skamba… per daug neigiamos. Jei nėra akivaizdaus sukčiavimo, staigus neigiamų komentarų gausumas vos per kelias dienas yra tiesiog nepatikimas.

Nepaisant klaidingų konkurencijos atsiliepimų, „Stellar” paketas, tai unikalus sprendimas pradedantiesiems, derinantis investavimo teoriją su savo valiutų praktika. Rinkinys suteikia prieigą prie mokymų ir patirties investuojant į „Stellar“. Didelis tokio tipo produkto privalumas yra tas, kad klientas moka tik už mokomąją medžiagą ir kriptovaliutą gauna nemokamai. Todėl galite greitai pradėti savo pirmąją investiciją ir pradėti nuotykius naudodamiesi elektroninėmis monetomis.