Paketet Stellar och bedragare? Konkurrenternas metoder

Investeringspaket med kryptovaluta är populära produkter för nybörjare som kombinerar kurser med gratis kryptovaluta. Tyvärr hittar de av någon anledning en växande grupp motståndare. Vem bryr sig om Paketet Stellars misslyckande och vad kan man göra åt det?

Utbildningspaket med kryptovaluta – särdrag

Utbildningspaket med kryptovalutor är investeringsverktyg avsedda för nybörjare kryptovalutaentusiaster. En typisk utbildningsuppsättning innehåller e-böcker, webbinarier och utbildningsmaterial som är särskilt inriktade på teknik och “investeringar från nollnivå”. Med sådana produkter tillkommer vanligtvis av en speciell kod eller ett kort, som gör att du kan hämta några gratis enheter av den valda kryptovalutan, vilket gör det lättare att starta den första operationer med elektroniska mynt.

Man bör betona att de flesta paket erbjuder intressanta, professionella träningsmaterial som finns i paketet och innehåller ett omfattande kompendium av fakta inte bara om de senaste trenderna inom investering i e-mynt, utan också om att investera i allmänhet. Allt detta gör paket med kryptovaluta  ovanligt önskvärda för dem som vill börja sitt äventyr med virtuella valutainvesteringar.

Stellar… framtiden för kryptovalutor?

Stellar är en virtuell valuta som har erkänts av experter som extremt lovande. Stellar använder federal agreement algorithm (Stellar Consensus Protocol) istället för proof-of-work (POW) och relaterade algoritmer som kräver gruvmynt för att verifiera transaktioner, som andra elektroniska mynt gör.

Ripple Labs grundare och mångårige kryptovaluta näringsidkare Jed McCaleb är grundare av det hela Stellar Lumen (XLM) nätverk. Som en integrerad medlem av krypto- och blockchain-gemenskap kunde han arbeta med branschexperter, och Stellar-projektet fick finansiering från betalningsbolaget STRIPE. Andra organisationer som har donerat till projektet är bl.a. Google, FastForward och BlackRock. Stellar Lumen (XLM), som inleddes den 4 September 2014 med ett pris på $ 0.0021.

Stellar Lumens skapades med målet att lösa skalbarhetsproblemet i samband med blockkedjeteknik och för att ansluta finansiella institutioner genom blockchain. Således är det relativt billigare när det gäller transaktionsavgifter och snabbare när det gäller bearbetningshastighet, vilket är särskilt viktigt om du behöver vara verksam i utvecklingsländer.

 

Kryptovaluta i paketet – paketet stellar

Paket Stellar innehåller en serie utbildningsmaterial i form av e-böcker, artiklar, nyhetsbrev, samråd, webbinarier, online-utbildningar och andra utvecklingsverktyg. Denna typ av produkt gör att du kan få kunskap om kryptovalutor och djupt studera de principer som bör följas under den första investeringen i elektroniska mynt. Målet med Stellar starterpaketet är att förbereda kunden för investeringen innan han betalar ut den första kryptovalutan.

Som med många utbildningspaket med kryptovaluta lägger skaparna till Paketet Stellar också till en gratis kryptovaluta till sin produkt, som kan nås med ett speciellt kort med en kod. Ett traditionellt kort som skickas via post innehåller en kod för en tjänst där kunden hittar de Stellar kryptovalutanheter som tilldelats hens konto. Den stora fördelen med uppsättningen är att ett kodkort bifogas varje Paket Stellar, oavsett dess värde.

Säker förvaring

Kodkortet skickas till kunden med vanlig post, mot postförskott, i ett speciellt säkrat paket. Det kan hämtas så fort användarens identitet har kontrollerats och inköp av paketet betalats. Detta görs för att skydda känsliga data på kortet från avlyssning.

Sådana kort innehåller användarnamn och lösenord för inloggning på kundens personliga profil på den virtuella plånboken. Dessa uppgifter är endast tillgängliga för den som har köpt paketet. Håll koden på kortet på ett torrt och säkert ställe (t.ex. ett kassaskåp) tills kryptovalutan säljs.

Kortinnehavaren har tillgång till de medel som för närvarande har samlats i form av kryptovalutan, men för att utbetala den krävs ytterligare verifiering. Det räcker med att kontakta säljaren, meddela om önskan om utbetalning och bekräfta sin behörighet genom att ange användarnamnet och lösenordet. Enheter löses in genast till den valda privata plånboksadressen.

Dessutom behöver kunden inte ens skapa ett konto på en virtuell plånbok eller oroa sig för skydd mot hackare och tjuvar. Allt man behöver göra är att gömma det fysiska kortet med användarnamn och lösenord hemma hos sig. Av säkerhetsskäl rekommenderas det att utbetala kryptovalutan först efter att behärska de teoretiska grunderna för att investera. Det material som ingår i paketet om investeringar ska förberedda till det.

 

Paketet Stellar och bedrägeri? Ogrundade anklagelser

Men varför de negativa omdömen om Paketet Stellar? Tyvärr, på Internet, kan du enkelt hitta inte bara långsökt positiva kommentarer, men också påhittade och negativa recensioner.  Detta är en metod som kallas “mun-till-munvmarknadsföring”, som är att instruera tredje part att generera “autentiska” omdömen om ett varumärke. En bra marknadsförare kan göra detta på ett sådant sätt att deras betalda ansökan är omöjlig att skilja från den riktiga. Detta kräver dock en insats som vanligtvis inte står i proportion till den budget som tilldelats kampanjen, så en betydande andel av denna typ av feedback utfärdas i bulk genom opålitliga konton på olika forum eller plattformar. Därför ser ett så stort antal negativa åsikter om utbildningspaket med kryptovaluta otroligt ut.

Dessutom är falska nyheter och falska omdömen om varumärken idealiska för positionering, eftersom de ger intrycket att en given fras (t.ex. produktnamn) har exceptionellt intresse på Internet. På så sätt kan du skada någon – bara tillräckligt så att när du anger ett varumärke eller en härledd fras (t.ex. “paketet stellar omdömen“, “åsikter om varumärke x”) en konkurrents sida som innehåller bara negativa kommentarer kommer att visas i första positionen.

På Internetforum är det relativt lätt att känna igen åtminstone några av de falska omdömena. Detta är något svårare för sidor, men en noggrann analys av enskilda artiklar tyder i viss utsträckning på att kampanjen har haft en negativ inverkan på den intet ont anande konkurrensen.

 Hur låter man sig inte luras?

Tyvärr finns det inget bra sätt att hantera falska omdömen om någon skrev detta online. En konkurrent sponsrade webbplats tar inte bort artikeln på egen hand, och rättsliga åtgärder tar vanligtvis för lång tid, och även om ett oseriöst varumärke krävs för att radera innehållet, kvarstår bildskador. Alternativt kan du kontakta ägaren till servern som förtalet publicerades på, men den senare kommer troligen inte att störa det innehåll som presenteras av klienten, såvida det inte är klart olagligt.

Så, vad ska jag göra för att skydda mig mot denna typ av innehåll? Det är svårt att bevisa någonting, eftersom det vanligtvis är omöjligt att spåra författaren till en viss åsikt även från administratörspanelen. Det är dock värt att notera att en ordentligt “marknadsförd'” artikel om ett bedrägeri kan locka till sig mer liknande material och en lavin av “tredjehands” kommentarer från personer som bara har läst en viss artikel utan att tänka på dess sanningshalt. När det gäller för och opinionsaggregat kan du bara lita på att kontakta moderatorer som kan hjälpa till med siktning genom de köpta kommentarerna.

Det är också värt att lära sig att ignorera omdömen som bara låter… för negativt. Om vi inte har att göra med en uppenbar bluff, är den plötsliga översvämningen av negativa kommentarer som har uppstått på bara några dagar helt enkelt inte trovärdig.

Trotts de negativa omdömen som konkurrensen har skrivit är Paketet Stellar en unik lösning för nybörjare, som kombinerar investeringsteori med övning i form av egen valuta. Uppsättningen ger tillgång till utbildningar samt möjliggör att vinna erfarenhet av att investera i Stellar. Naturligtvis är den stora fördelen med denna typ av produkt att kunden endast betalar för träningsmaterial och får kryptovalutan gratis. Som ett resultat kan man fort starta sin första investering och ge sig iväg på äventyret med e-mynt.