Stellar-settet … anmeldelser blant kunder

Stellar Lumen er samtidig et blockchain-nettverk og kryptovaluta. Lumen, som er representert av børssymbolet (XLM) er en nativ token for Stellar (digital valuta), ansett av investorer for å være svært fremtidig. Er det verdt å investere i Stellar, og hvis ja – hvordan gjøre det?

Stellar kryptovaluta

Stellar er litt forskjellig fra BTC og dens forker, Litecoin (LTC) og Dash (DASH), fordi den benytterfederativ avtalealgoritme (Stellar Consensus Protocol) istedenfor proof-of-work (POW) og tilknyttede algoritmer som krever at mynter blir dratt ut for å validere transaksjonen.

Kryptovaluta-grunder med flerårig erfaring Jed McCaleb er allmentkjent for å være grunnleggeren av Stellar Lumen (XLM). Ved å være et integralt medlem av krypto- og blockchain-samfunnet, kunne han samarbeide med fageksperter, og Stellar-prosjektet fikk finansstøtte fra betalingsbedriften STRIPE. Andre organisasjoner som gjorde donasjoner for prosjektet er Google, FastForward og BlackRock. Stellar Lumens (XLM) begynte driften på den 4 september 2014 med prisen 0,0021 USD, ifølge data fra CoinTelegraph.

Formålet med at Stellar Lumens ble opprettet var å løse problemet med skalerbarhet som er knyttet til blockchain-teknologi og sammenslåing av finansbedrifter via blokk-kjede. Derfor er den forholdsvis billigere med tanke på transaksjonsgebyr og kjappere med tanke på behandlingshastighet, noe som er særlig viktig i tilfelle det er nødvendig å føre virksomhet i utviklingsland.

XLM sine transaksjonskostnader er nært null (0,000004 USD). Samme kan man ikke si om Ethereum (ETH), hvis gebyr (16,01 USD) oppfordrer brukere til å bruke andre typer altcoin, som Tron (TRX), Cardano (ADA) eller cross-chain-plattformer, Polkadot (DOT).

Dessuten er Stellar sin behandlingshastighet en av de beste i det hele utvalget av kryptovalutaer og blockchain-teknologi, noe som gjør at denne valutaen er veldig drøy. Det er mulig fordi overføring av lumener (XLM) ikke krever noe samtykke fra minere, som hjelper å forsikre en forholdsvis raskere transaksjonstid. Stellar-nettverket kan betjene fra 1000 til 5000 transaksjoner per sekund (TPS). Som resultat er XLM-transaksjoner fra 100 til 500 ganger raskere enn med Bitcoin (BTC) og 50 til 250 ganger kjappere enn Ethereum.

XLM er notert på flere børser og aksjemeglerkontorer, som gjør handelen enklere. Det å sende denne valutaen er også utrolig lett, fordi flere valutakonvertere utveksler XLM, noe som forenkler gjennomføring av transaksjoner på en flytende og trygg måte.

Sett med kryptovaluta  – populær innkjøpsform

Siden noen tid har det vært mulig å få Stellar-kryptovaluta som en del av populære treningssett. Det er såkalte edukasjonssett med kryptovaluta. Et slikt edukasjonssett inneholder e-bøker, webinarer og opplæringsmaterialer, egnet for investorer-amatorer, som spesielt er interessert i kryptovalutaer. Til denne typen produkt legges det oftest til en spesiell kode eller kort, som gjør det mulig å få noen få enheter utvalgt kryptovaluta gratis, noe som gjør det enklere å begynne med investering.

Det er verdt å understreke at de fleste settene byr på interessante, profesjonelle opplæringspmaterialer som er tilgjengelige som en del av settet og inneholder et omfattende informasjonskompendium, ikke bare om de nyeste trendene i investering i e-mynter, men også investering generelt sagt. Disse egenskapene gjør at pakker med kryptovaluta er en svært ettertraktet vare for alle som vil begynne sitt eventyr med investering i virtuell valuta.


Stellar-settet – utdanning

Det kan ikke nektes at for øyeblikket kan man finne flere edukasjonspakker enn for noen år siden. Interessen i de virtuelle valutaene og investering øker stadig, noe som betyr at folk ser etter alternative løsninger under pandemi-tiden, og lange timer som tilbringes hjemme oppfordrer flere til å interessere seg i økonomisk utdanning. En slik mulighet tilbys av edukasjonspakker, som for eksempel det nyeste produktet av denne typen –Stellar-settet.

Dette settet inneholder en serie utdanningsmaterialer i form av e-bøker, artikler, newslettere, konsultasjoner, webinarer, online-treninger og øvrige tilgjengelige utviklingsverktøy. Disse materialene gjør det mulig å få grunnleggende kunnskap og bli grundig kjent med regler, som er lurt å følge når man investerer i e-mynter. På den måten blir kunden i stand til å forberede seg ordentlig før de går inn i investeringsverden.

Som i tilfelle av de fleste edukasjonssettete med kryptovaluta, satser også grunnleggerne til Stellar-settet på å legge til gratis enheter kryptovaluta i treninger, som kan aksesseres ved hjelp av et spesielt kort. Dette kortet er nøkkelen til nettstedet der kunden skal finne enheter Stellar kryptovaluta som er tilskrevet dere konto, helt gratis. En stor fordel ved settet er at kortet legges til i hvert Stellar-sett, uansett dens verdi. Den inneholder brukernavn og passord til konto, der enheter kryptovaluta oppbevares, og som eieren kan utbetale til enhver tid. Tilgang til kontoen er kun mulig for mellommannen som administrerer den og kunden.


 Stellar-settet – investering

Kortet med koden sendes til kunden med tradisjonell post med postoppkrav, i en spesielt forseglet pakke. Den kan mottas kun etter å ha bekreftet identiteten og utført betaling for kjøp av settet. Det har som mål å beskytte sensitiv informasjon på kortet mot å være oppsnappet.

På et slikt kort finnes det brukernavn og passord som muliggjør pålogging på en privat kundeprofil på en virtuell lommebok. Disse opplysningene er kjent kun for personen som kjøpte settet. Koden på kortet bør oppbevares i et tørt og trygt sted (f.eks. i en hvelv), inntil kryptovalutaen selges.

Når kunden bestemmer at det er på tide til å heve investeringen, kan de bruke kortet med koden. Personen som eier kortet har innsyn i aktuelt totalt beløp av økonomiske midler i form av kryptovaluta men for å utbetale den, kreves det ekstra verifisering. Det er bare å ta kontakt med selgeren, informere dem om ønsket utbetaling og bekrefte ens identitet ved å oppgi brukernavn og passord. Det å heve enheter på en utvalgt lommeboksadresse skjer umiddelbart.

Denne måten å investere på er ansett å være et enkelt og trygt alternativ for å skaffe og oppbevare kryptovaluta. Dessuten, takket være den trenger kunden ikke å opprette en konto på en virtuell lommebok med ett, eller være bekymret om beskyttelse mot hackere eller tyver. Det er bare at de skjuler sitt fysisk kort med brukernavn og passord i sitt eget hjem. Det anbefales imidlertid av sikkerhets grunn å utbetale kryptovaluta kun når man behersker grunnleggende teori for investering, noe som materialene om investering og forvaltning av Stellar kryptovaluta skal forberede til.

 

Stellar-settet og kundenmeldelser

Stellar-settet er anmeldelser, som de fleste edukasjonssettene, å være en enkel og populær metode for å skaffe seg utdanningsmaterialer, samt gratis kryptovaluta. Av den grunn, både blant kunder og på blogger om nettvaluta kan man finne flere anmeldelser ang. dette produktet. Det virker som de fleste personene som kjøpte Stellar-settet, uttrykker veldig positive anmeldelser om det.

  • Utdanningsmaterialene er av veldig høy kvalitet, jeg klarte å sluke alt, fordøye og motta kryptovaluta … jeg kan begynne å investere videre

Nick: Iger

  • Måten å motta krypto på gjorde meg litt red, men takket være den trenger jeg ikke å bry meg om tekniske spørsmål, som jeg ikke er flink til, så tross alt synes jeg det er godt. Dessuten, klarte jeg å tjene litt på settet.

 Nick: Adelle

  • jeg ville investere i stellar før, og nå fikk jeg settet og kortet med koden, selgeren tok kontakt og forklarte alt, det virket bra for meg. Veldig interessante e-bøker, det kunne jeg fange ved å bla kjapt i materialene

Nick: Nicolas 

  • slike sett har jeg sannsynligvis allerede sett og de har trolig vært tilgjengelig i årevis, men hvis de har forblitt på markedet i så mange år, så kan man kanskje ikke nekte at de er effektive. Du får sammen krypto-utdanning – helt OK tilbud

Nick: Eva

Stellar-sett er en fantastisk løsning for nybegynnere, som kombinerer teori om investering med praksis i form av egne valuta. Settet tilbyr tilgang til treninger, samt gjør det mulig å oppleve investering i Stellar. En absolutt stor fordel ved slike produkter er at  kunden betaler kun for utdanningsmaterialer, og kryptovaluta får de gratis. Som resultat kan man kjapt begynne med første investeringer og begynne eventyret med e-mynter.