Stellar-pakke … anmeldelser blandt kunderne

Stellar Lumen er både et blockchain-netværk og en kryptovaluta. Lumen, repræsenteret af børssymbolet XLM, er et oprindeligt Stellar-token (digital valuta), der af investorer betragtes som ekstremt lovende. Er det værd at investere i Stellar, og i bekræftende fald – hvordan gør man det?

 Stellar-kryptovaluta

Stellar er lidt anderledes end BTC og dens forks, Litecoin (LTC) og Dash (DASH), da den bruger føderal konsensusalgoritme (Stellar Consensus Protocol) i stedet for proof-of-work (POW) og relaterede algoritmer, der kræver møntudvinding for at validere transaktioner.

En erfaren kryptovalutahandler Jed McCaleb er bredt anerkendt som grundlæggeren af Stellar Lumen (XLM). Da han var et integrerende medlem af krypto- og blockchain-samfundet, var han i stand til at samarbejde med brancheeksperter, og Stellar-projektet modtog finansiering fra betalingsselskabet STRIPE. Andre organisationer, der har bidraget til projektet, inkluderer Google, FastForward og BlackRock. Stellar Lumens (XLM) begyndte at handle den 4. september 2014 til en pris på 0,0021 USD ifølge data taget fra CoinTelegraph.

Stellar Lumens blev oprettet med det formål at løse problemet af skalerbarhed forbundet med blockchain-teknologien og forbindelse af finansielle institutioner via en blockchain. Derfor er det relativt billigere med hensyn til transaktionsgebyrer og hurtigere med hensyn til behandlingshastighed, hvilket er især vigtigt, når det kommer til handling i udviklingslande.

XLM-transaktionsomkostninger er tæt på nul (0,000004 USD). Det samme kan ikke siges om Ethereum (ETH), hvis gebyrer (16,01 USD) skubber brugere mod andre altcoins såsom Tron (TRX), Cardano (ADA) eller cross-chain platforme, Polkadot (DOT).

Derudover er Stellars behandlingshastighed en af de bedste i hele kryptovaluta- og blockchain-teknologiverdenen, hvilket gør valutaen ekstremt effektiv. Dette er muligt, fordi Lumen Transfer (XLM) ikke kræver nogen godkendelse fra miners, hvilket hjælper med at sikre relativt hurtigere transaktionstider. Stellar-netværket kan håndtere 1.000 til 5.000 transaktioner pr. sekund (TPS). Som et resultat er XLM-transaktioner 100 til 500 gange hurtigere end ved Bitcoin (BTC) og 50 til 250 gange hurtigere end ved Ethereum.

XLM er noteret på flere kryptovalutabørser og børsmæglere, hvilket gør handel lettere. At sende denne valuta er også utrolig let, da mange valutakonvertere konverterer XLM, hvilket gør det nemt at handle gnidningsløst og sikkert.

 Kryptovaluta-pakke – en populær form for køb

I et stykke tid nu kan man få Stellar-kryptovalutaen som en del af populære uddannelsespakker. De er de såkaldte uddannelsespakker med kryptovaluta. En sådan uddannelsespakke inkluderer e-bøger, webinarer og undervisningsmateriale, beregnet til amatørinvestorer, der er særligt interesserede i kryptovalutaer. Denne slags produkt ledsages ofte af en særlig kode eller et kort, som man kan bruge til at afhente et par gratis enheder af den valgte kryptovaluta hvilket gør det let at komme i gang med investeringer.

Det er værd at bemærke, at de fleste pakker tilbyder interessante, professionelle undervisningsmaterialer, der er tilgængelige som en del af pakken, og indeholder et omfattende kompendium af oplysninger, ikke kun om de nyeste tendenser inden for investeringer i e-mønter, men også investeringer generelt. Disse egenskaber forårsager, at kryptovaluta-pakker er en yderst ønskelig ting for alle, der gerne vil starte deres eventyr med investeringer i virtuel valuta.


Stellar-pakke – uddannelse

Det kan ikke benægtes, at der er mere interessante uddannelsespakker på markedet i dag end for blot et par år siden. Interessen for virtuelle valutaer og investeringer vokser fortsat, hvilket betyder, at folk leder efter alternativer i pandemien, og lange perioder i hjemmet får mange til at blive interesseret i emner relateret til finansiel uddannelse. En sådan mulighed tilbydes nemlig af uddannelsespakker, herunder af det nyeste produkt af denne type – Stellar-pakken.

Denne pakke inkluderer en række undervisningsmaterialer i form af e-bøger, artikler, nyhedsbreve, konsultationer, webinarer, online træning og andre tilgængelige udviklingsværktøjer. Disse materialer giver mulighed for at få den grundlæggende viden og dybtgående kendskab til de principper, der skal følges, når man investerer i e-mønter. Takket være dette vil kunden være i stand til at forberede sig ordentligt, inden man går ind i investeringsverdenen.

Som ved de fleste uddannelsespakker med kryptovalutaer, satser forfatterne af Stellar-pakken også på at tilføje gratis kryptovaluta til uddannelsen, som kan tilgås ved hjælp af et specielt kort. Dette kort er nøglen til et websted, hvor kunden finder helt gratis enheder af Stellar-kryptovalutaen, der er tildelt hans konto. Den store fordel ved sættet er, at kortet med koden er vedlagt hver Stellar-pakke, uanset dens værdi. Det indeholder login og adgangskode til den konto, hvor kryptovalutaenhederne er gemt, som pakkeejeren kan udbetale til enhver tid. Kun den formidler, der administrerer kontoen, og kunden har adgang til den.


 Stellar-pakke – investering

Kortet med koden sendes til kunden med traditionel post, pr. efterkrav, i en specielt sikret pakke. Man kan kun afhente den efter at have bekræftet sin identitet og betalt for pakken. Dette er for at beskytte følsomme data på kortet mod opsnapning.

Kortet har et login og en adgangskode til at logge ind på kundens private profil på en virtuel tegnebog. Disse oplysninger er kun tilgængelige for den person, der har købt pakken. Koden på kortet skal opbevares på et tørt og sikkert sted (f.eks. pengeskab), indtil kryptovalutaen er solgt.

Når kunden beslutter, at det er på tide at indløse investeringen, kan kunden bruge kortet med koden. Personen, der har kortet, har adgang til de aktuelt akkumulerede midler i form af kryptovalutaen, men for at udbetale den er der behov for yderligere verifikation. Kunden skal bare kontakte sælgeren, informere om ønsket til at udbetale og bekræfte sit ejerskab ved at angive login og adgangskode. Enhederne indløses til den valgte private tegnebogadresse med det samme.

Denne investeringsmetode anses for at være en enkel og sikker måde at skaffe og opbevare kryptovalutaer på. Hvad mere er, takket være den behøver kunden ikke straks at oprette en konto på en virtuel tegnebog eller bekymre sig om beskyttelse mod hackere og tyve. Alt kunden skal gøre er at skjule sit fysiske kort med sit login og sin adgangskode i sit eget hjem. Det anbefales dog, at af sikkerhedsmæssige grunde udbetaler man kryptovalutaen først efter at have mestret den teoretiske grundviden om investering. De materialer, der er inkluderet i pakken vedrørende investering og forvaltning af Stellar-kryptovalutaen, har til hensyn at forberede til det.

 

Stellar-pakken anmeldelser blandt kunderne

Stellar-pakken anmeldelser, som ved de fleste uddannelsespakker, omtaler pakken som en enkel og populær metode til at få et undervisningsmateriale samt en gratis kryptovaluta. Af denne grund kan man finde en masse kommentarer om dette produkt fra både kunder og på brancheblogs. Det ser ud til, at de fleste af de mennesker, der har købt Stellar-pakken, har meget positive meninger om den.

  • Uddannelsesmaterialet er af meget høj kvalitet, jeg har formået at absorbere og fordøje alt, og modtage kryptovalutaen… jeg kan starte yderligere investeringer

Nick: Anne

  • Måden til afhentning af kryptovalutaen skræmte mig lidt, men takket være det behøver jeg ikke beskæftige mig med tekniske ting, som jeg ikke kender til, så min anmeldelse stadig er god. Desuden var jeg i stand til at tjene penge på pakken.

 Nick: Jens

  • jeg ville gerne begynde at investere i stellar før, og nu fik jeg pakkerne og et kort med en kode, sælgeren ringede og forklarede alt, det virkede okay. Allerede ved første bladring virker e-bøgerne meget interessante

Nick: Sofus

  • Jeg har allerede set lignende pakker som har sandsynligvis været tilgængelige i årevis, men da de har været så længe på markedet, skal man medgive dem effektivitet. Du får krypto og uddannelsen sammen – helt okay

Nick: Niels

Stellar-pakken er en unik løsning for begyndere, som kombinerer teorien bag investering med praksis i form af egne valutaenheder. Sættet giver adgang til træning og giver også mulighed for at får erfaring inden for investering i Stellar. Den store fordel ved denne type produkt er, at kunden kun betaler for uddannelsesmaterialet og modtager gratis kryptovaluta. Som et resultat kan man hurtigt starte den første investering og starte éns eventyr med e-mønter.