Stellar-paketti … asiakkaiden mielipiteitä

Stellar Lumen on sekä lohkoketjuverkko että kryptovaluutta. Lumen, jota edustaa pörssisymboli (XLM), on Stellar -natiivivaluutta (digitaalinen valuutta), jota sijoittajat pitävät poikkeuksellisen tulevaisuuteen suuntautuvana. Kannattaako sijoittaa Stellariin? Ja jos – niin, miten se tehdään?

Stellar -kryptovaluutta

Stellar eroaa hieman BTC:stä ja sen haarukoista Litecoin (LTC) ja Dash (DASH), koska se käyttää liittovaltion sopimusalgoritmia (Stellar Consensus Protocol) työn todistamisen (POW) ja siihen liittyvien algoritmien sijaan, joiden liiketoimien validointiin tarvitaan kolikoiden louhintaa.

Monia vuosia kryptovaluutalla kauppaa käynyttä Jed McCalebia pidetään yleisesti Stellar Lumenin (XLM) perustajana. Koska hän oli keskeinen kryptovaluutta- ja lohkoketjuyhteisön jäsen, hänelle oli mahdollista olla yhteistyössä asiantuntijoiden kanssa, ja Stellar -projekti sai rahoitusta STRIPE -maksuyhtiöltä. Muita projektille lahjoittaneita organisaatioita ovat Google, FastForward ja BlackRock. USD CoinTelegraphilta saatujen tietojen mukaan Stellar Lumens (XLM) aloitti kaupankäynnin 4. syyskuuta 2014 hintaan 0,0021 USD.

Stellar Lumens luotiin tavoitteena ratkaista lohkoketjutekniikkaan liittyvä skaalautuvuusongelma ja yhdistää rahoituslaitokset lohkoketjun kautta. Siksi se on välityspalkkioiltaan suhteellisti halvempi ja käsittelynopeudeltaan parempi, mikä on erityisen tärkeää kehitysmaissa tapahtuvan toiminnan kannalta.

XLM:n transaktiokustannukset ovat lähellä nollaa (0,000004 USD). Samaa ei voi sanoa Ethereumista (ETH), jonka maksut (16,01 USD) työntävät käyttäjiä muiden altcoinien suuntaan, kuten Tron (TRX), Cardano (ADA) tai kohti ketjujen välisiä alustoja kuten Polkadot (DOT).

Lisäksi Stellarin prosessointinopeus on yksi parhaista koko kryptovaluutta- ja lohkoketjutekniikka-alalla, mikä tekee siitä erittäin tehokkaan. Tämä on mahdollista, koska Lumen Transfer (XLM) ei vaadi louhijoiden hyväksyntää, mikä auttaa tarjoamaan suhteellisen nopeat tapahtuma-ajat. Stellar-verkko pystyy käsittelemään 1000-5000 tapahtumaa sekunnissa (TPS). Tämän seurauksena XLM -tapahtumat ovat 100-500 kertaa nopeampia kuin Bitcoinin (BTC) ja 50-250 kertaa nopeampia kuin Ethereumin.

XLM on listattu muutamissa kryptovaluuttapörsseissä ja meklaritoimistoissa, mikä helpottaa kaupankäyntiä. Tämän valuutan lähettäminen on myös uskomattoman helppoa, koska lukuisat valuuttakonvertterit vaihtavat XLM:ää, mikä helpottaa tapahtumien sujuvaa ja turvallista suoritusta.

Kryptovaluuttapaketti – suosittu ostomuoto

Jo jonkin aikaa Stellar -kryptovaluuttaa on voinut saada suosittujen kryptovaluuttakoulutuspakettien osana. Nämä ovat ns kryptovaluuttakoulutuspaketteja. Tällaiset ​​koulutuspaketit sisältävät e-kirjoja, webinaareja ja koulutusmateriaaleja, jotka on tarkoitettu harrastajasijoittajille, jotka ovat erityisen kiinnostuneita kryptovaluutoista. Tämän tyyppiseen tuotteeseen on useimmiten liitetty erityinen koodi tai kortti, jolla voi saada ilmaiseksi muutaman yksikön valittua kryptovaluuttaa, mikä helpottaa sijoitustoiminnan aloittamista.

Kannattaa korostaa, että suurin osa paketeista tarjoaa mielenkiintoisia, asiantuntevia  ​​koulutusmateriaaleja, jotka ovat saatavana osana pakettia ja sisältävät laajan koosteen tietämystä paitsi sähköisiin kolikoihin sijoittamisesta, myös alan uusimmista suuntauksista ja sijoittamisesta yleensä. Nämä ominaisuudet tekevät kryptovaluuttapaketeista erittäin halutun kohteen kaikille, jotka haluavat aloittaa seikkailun sijoittamalla virtuaalivaluuttaan.

 

Stellar-paketti – koulutus

Ei voi kieltää, että markkinoilta voi nykyisin löytää enemmän mielenkiintoisia koulutuspaketteja kuin vielä muutama vuosi sitten. Kiinnostus virtuaalivaluuttoihin ja niihin investoimiseen on edelleen kasvussa, mikä tarkoittaa, että ihmiset etsivät vaihtoehtoja pandemian aikana, ja pitkät tunnit etätyössä kotona saavat monet kiinnostumaan finanssialan koulutukseen liittyvistä aiheista. Tällaisen mahdollisuuden tarjoavat koulutuspaketit, mukaan lukien uusin tämäntyyppinen tuote – Stellar-paketti.   

Tämä paketti sisältää sarjan oppimateriaaleja e-kirjojen, artikkeleiden, uutiskirjeiden, neuvonnan, verkkoseminaarien, verkkokoulutuksien ja muiden käytettävissä olevien kehitystyökalujen muodossa. Näiden materiaalien avulla voi saada perustiedot ja syvällisempää tietämystä periaatteista, joita kannattaa noudattaa investoidessa e-kolikoihin. Tämän ansiosta asiakas pystyy valmistautumaan kunnolla ennen siirtymistä sijoitusmaailmaan.

Kuten useimpien kryptovaluuttaa sisältävien koulutuspakettien tapauksessa, myös Stellar-paketin laatijat ovat päätyneet lisäämään koulutuksiin ilmaista kryptovaluuttaa, johon pääsee erikoiskorteilla. Tämä kortti on avain verkkosivustolle, jolta asiakas löytää tililleen täysin ilmaiseksi osoitetut Stellar -kryptovaluuttayksiköt. Paketin suuri etu on, että koodikortti on liitetty jokaiseen Stellar-pakettiin sen arvosta riippumatta. Se sisältää kirjautumistunnuksen ja salasanan tilille, johon kryptovaluuttayksiköt on tallennettu ja jotka paketin omistaja voi nostaa milloin tahansa. Vain sitä hallinnoivalla välittäjällä ja asiakkaalla on pääsy tilille.


 Stellar-paketti – sijoitustoiminta

Koodikortti lähetetään asiakkaalle perinteisesti postitse postiennakolla erikoissuojatussa paketissa. Sen voi vastaanottaa vasta vahvistettuaan henkilöllisyytensä ja maksettuaan paketin ostohinnan. Menettelyn tarkoituksena on suojata kortin salaiset tiedot kaappaukselta.

Kortilla on kirjautumistunnus ja salasana, jolla kirjautua asiakkaan yksityiseen profiiliin virtuaalilompakossa. Nämä tiedot ovat vain paketin ostaneen henkilön käytettävissä. Kortti koodeineen on pidettävä kuivassa ja turvallisessa paikassa (esim. kassakaappi), kunnes kryptovaluutta myydään.

Kun asiakas toteaa, että on aika muuttaa sijoitus rahaksi, hän voi käyttää siihen koodikorttia. Kortin haltija voi tarkastella kyseisellä hetkellä kryptovaluutan muodossa kertyneitä varoja, mutta niiden nostamiseksi tarvitaan lisätarkistus. Riittää, että hän ottaa yhteyttä myyjään, ilmoittaa tälle halukkuudestaan varojen nostoon ja vahvistaa omistajuutensa annetulla käyttäjätunnuksella ja salasanalla. Yksikköjen maksaminen valitulle yksityiselle lompakon osoitteelle tapahtuu välittömästi.

Tällä sijoitusmenetelmällä on helppokäyttöisen ja turvallisen vaihtoehdon maine kryptovaluuttojen hankkimisessa ja tallettamisessa. Lisäksi sen ansiosta asiakkaan ei tarvitse heti luoda tiliä virtuaaliseen lompakkoon tai olla huolissaan hakkereista ja varkaista. Riittää vain säilyttää fyysinen kortti sisäänkirjautumistunnuksineen ja salasanoineen huolellisesti omassa kodissasi. Turvallisuussyistä on kuitenkin suositeltavaa nostaa kryptovaluuttasi vasta, kun olet oppinut sijoittamisen teoreettiset perusteet. Ja pakettiin sisältyvät Stellar -kryptovaluuttaan sijoittamista ja sijoituksen hallinnoimista koskevat materiaalit valmistavat siihen.

 

Stellar-paketti ja asiakkaiden mielipiteitä

Stellar-paketista, kuten useimmista muistakin koulutuspaketeista, on mielipiteitä, joissa sitä pidetään yksinkertaisena ja suosittuna menetelmänä saada oppimateriaaleja ja ilmaista kryptovaluuttaa. Tästä syystä sekä kryptovaluuttablogeista että asiakkaiden keskuudesta löytyy monia kommentteja tästä tuotteesta. Näyttää siltä, ​​että suurin osa Stellar-paketin ostaneista ilmaisee siitä erittäin myönteisen mielipiteen.

  • Koulutusmateriaalit ovat erittäin laadukkaita, olen onnistunut löytämään ja omaksumaan kaiken tiedon ja saamaan kryptovaluutan… voin aloittaa jatkosijoitukset

Nick: Sofia

  • Kryptovaluutan vastaanottotapa pelotti minua hieman, mutta sen ansiosta minun ei tarvitse huolehtia teknisistä asioista, joita en tunne. Siis kaikesta huolimatta, mielipiteeni on silti hyvä. Lisäksi minun on onnistunut ansaita paketilla.

 Nick: Leo

  • olin halunnut aloittaa sijoittamisen stelariin jo aikaisemmin ja nyt sain paketit ja koodikortin, myyjä otti yhteyttä ja selitti kaiken, se vaikutti hyvältä. Ensi vilkaisulla e-kirjat näyttävät erittäin mielenkiintoisilta

Nick: Venla 

  • olin jo nähnyt samanlaisia  paketteja ja luultavasti niitä on ollut saatavilla jo vuosia, mutta kun ne kerran pysyvät markkinoilla, ei kai voi kieltää niiden tehokkuutta. Saat kryptovaluuttakoulutuksen samassa – aivan okei tarjous

Nick: Aino

Stellar-paketti on poikkeuksellinen ratkaisu aloittelijoille, jossa yhdistetään sijoittamisen teoria  käytäntöön oman valuutan muodossa. Paketti antaa pääsyn koulutukseen sekä kokemuksen saamisen Stellariin sijoittamisesta. Tämäntyyppisten tuotteiden ehdottomasti suuri etu on, että asiakas maksaa vain oppimateriaaleista ja saa kryptovaluutan ilmaiseksi. Tämän seurauksena hän voi aloittaa nopeasti ensimmäisen sijoituksen ja aloittaa seikkailun e-kolikoiden parissa.