Paketet Stellar … omdömen bland kunder

Stellar Lumen är ett blockkedjenätverk och en kryptovaluta samtidigt. Lumen, representerad av aktiesymbolen (XLM), är den nativa token av Stellar (digital valuta), som anses vara exceptionellt lovande för investerare. Är det värt att investera i Stellar, och i så fall – hur man gör det?

Kryptovalutan Stellar 

Stellar skiljer sig något från BTC och dess forks, Litecoin (LTC) och Dash (DASH), eftersom den använder Federal agreement algorithm (Stellar Consensus Protocol) istället för proof-of-work (POW) och relaterade algoritmer som kräver gruvmynt för att verifiera transaktioner.

Mångårig kryptovalutasidkare Jed McCaleb är allmänt känd som grundare av Stellar Lumen (XLM). Som en integrerad medlem av krypto- och blockchain-gemenskap kunde han arbeta med branschexperter, och Stellar-projektet fick finansiering från betalningsbolaget STRIPE. Andra organisationer som har donerat till projektet är bl.a. Google, FastForward och BlackRock. Stellar Lumen (XLM) började handlas från och med 4 september 2014 med ett pris på USD 0.0021, enligt uppgifter som erhållits från CoinTelegraph.

Stellar Lumens skapades med målet att lösa skalbarhetsproblemet i samband med blockkedjeteknik och för att ansluta finansiella institutioner genom blockchain. Således är det relativt billigare när det gäller transaktionsavgifter och snabbare när det gäller bearbetningshastighet, vilket är särskilt viktigt om du behöver vara verksam i utvecklingsländer.

XLM s transaktionskostnader är nära noll (USD 0.000004). Detsamma kan inte sägas om Ethereum (ETH), vars avgifter (USD 16.01) driver användare till andra altcoins, som Tron (TRX), Cardano (ADA) eller cross-chain platformen Polkadot (DOT).

Dessutom är Stellars bearbetningshastighet en av de bästa i hela kryptovaluta och blockkedje-teknikutrymmet, vilket gör denna valuta extremt effektiv. Detta är möjligt eftersom överföring av Lumens (XLM) inte kräver samtycke från gruvarbetarna, vilket bidrar till att säkerställa en relativt snabbare transaktionstid. Stellar-nätverket kan hantera 1 000 till 5 000 transaktioner per sekund (TPS). Som ett resultat är XLM-transaktioner 100 till 500 gånger snabbare än Bitcoin (BTC) och 50 till 250 gånger snabbare än Ethereum.

XLM är noterat på flera kryptovalutabörser och mäklarhus, vilket gör handeln enklare. Att skicka denna valuta är också extremt lätt, eftersom många valutaomvandlare byter XLM, vilket gör det lättare att genomföra transaktioner på ett smidigt och säkert sätt.

Paket med kryptovaluta – en populär form av köp

Sedan en tid nu kan man få kryptovalutan Stellar som en del av populära träningspaket. Dessa är s.k. utbildningspaket med kryptovaluta. Sådana utbildningspaket innehåller e-böcker, webbseminarier och utbildningsmaterial avsedda för nybörjare investerare som är särskilt intresserade av kryptovalutor. I sådana produkter ingår oftast en speciell kod eller ett kort som gör att man kan få några enheter av den valda kryptovalutan som bonus och underlättar starta den första investeringen.

Man bör betona att de flesta paket erbjuder intressanta, professionella träningsmaterial som finns i paketet och innehåller ett omfattande kompendium av fakta inte bara om de senaste trenderna inom investering i e-mynt, utan också om att investera i allmänhet. Allt detta gör paket med kryptovaluta  ovanligt önskvärda för dem som vill börja sitt äventyr med virtuella valutainvesteringar.


Paketet Stellar – utbildning

Det går inte att förneka att det finns mer intressanta utbildningspaket på marknaden idag än det var för några år sedan. Intresset för virtuella valutor och investeringar fortsätter att växa, vilket innebär att människor letar efter alternativ i tider av pandemin och de långa timmar som spenderas hemma gör många intresserade av ämnet finansiell utbildning. Denna möjlighet tillhandahålls av utbildningspaket, inklusive den senaste produkten av denna typ – Paketet Stellar.

Detta paket innehåller en serie utbildningsmaterial i form av e-böcker, artiklar, nyhetsbrev, samråd, webbinarier, online-utbildningar och andra utvecklingsverktyg. Dessa material gör att du kan få grundläggande kunskaper och lära känna de principer som bör följas när man investerar i e-mynt. På så sätt kommer kunden att kunna förbereda sig ordentligt innan den går in i investeringsvärlden.

Som med de flesta utbildningspaket med kryptovaluta, satsar även författarna till Paketet Stellar på att lägga till gratis kryptovaluta till utbildningen, och tillgång till valutan är möjligt med ett speciellt kort. Detta kort är nyckeln till en tjänst där man hittar de enheter kryptovalutan Stellar som tilldelats kundens konto, helt kostnadsfritt. Den stora fördelen med uppsättningen är att ett kodkort bifogas varje Paket Stellar, oavsett dess värde. Kortet innehåller användarnamn och lösenord till ett konto där man lagrar kryptovalutaenheter. De kan utbetalas av paketets innehavare när som helst. Endast den förvaltande mellanhanden och kunden har tillgång till kontot.


Paketet Stellar – investering

Kodkortet skickas till kunden med vanlig post, mot postförskott, i ett speciellt säkrat paket. Det kan hämtas så fort användarens identitet har kontrollerats och inköp av paketet betalats. Detta görs för att skydda känsliga data på kortet från avlyssning.

Sådana kort innehåller användarnamn och lösenord för inloggning på kundens personliga profil på den virtuella plånboken. Dessa uppgifter är endast tillgängliga för den som har köpt paketet. Håll koden på kortet på ett torrt och säkert ställe (t.ex. ett kassaskåp) tills kryptovalutan säljs.

När kunden anser att det är dags att lösa in investeringen, kan kortet med koden användas. Kortinnehavaren har tillgång till de medel som för närvarande har samlats i form av kryptovalutan, men för att utbetala den krävs ytterligare verifiering. Det räcker med att kontakta säljaren, meddela om önskan om utbetalning och bekräfta sin behörighet genom att ange användarnamnet och lösenordet. Enheter löses in genast till den valda privata plånboksadressen.

Denna investeringsmetod har rykte om sig att vara ett enkelt och säkert alternativ till förvärv och lagring av kryptovaluta. Dessutom behöver kunden inte ens skapa ett konto på en virtuell plånbok eller oroa sig för skydd mot hackare och tjuvar. Allt man behöver göra är att gömma det fysiska kortet med användarnamn och lösenord hemma hos sig. Av säkerhetsskäl rekommenderas det att utbetala kryptovalutan först efter att behärska de teoretiska grunderna för att investera. Det material som ingår i paketet om investeringar och förvaltning av kryptovalutan Stellar ska förberedda till det.

 

Paketet Stellar och kundernas omdömen

Omdömen om Paketet Stellar, liksom de flesta utbildningspaketen, är att det är ett enkelt och populärt sätt att få tag i utbildningsmaterial, och till på köpet gratis kryptovaluta. Av denna anledning kan många kommentarer om denna produkt hittas både bland kunder och på bloggar om kryptovalutor. Det verkar som om de flesta som har köpt Paketet Stellar uttrycker mycket positiva omdömen om det.

  • Utbildningsmaterialen är av mycket hög kvalitet, jag har lyckats ta till mig allt, smälta det och hämta kryptovalutan… jag kan starta investera vidare

Smeknamn: Espen 

  • Sättet på vilket man tar emot crypto skrämde mig lite, men tack vare det slipper jag ta itu med tekniska grejer som jag inte är särskilt duktig på, så trots allt är mitt omdöme positivt. Dessutom lyckades jag tjäna pengar på paketet.

 Smeknamn: Calle

  • jag ville börja investera i stellar sedan ett tag tillbaka, och nu så fick jag paketen och kodkortet, säljaren hörde av sig och förklarade allt, helt okej blev det enligt min mening. Bläddrat snabbt  igenom materialen,  e-böckerna verkar riktigt spännande

Smeknamn: Gabriel

  • liknande paket har jag sett tidigare, och jag tror att de har varit tillgängliga i flera år, men eftersom de har varit på marknaden så länge kan de nog inte förnekas att de är effektiva. Du får krypto utbildning på samma veva – ett ganska bra erbjudande

Smeknamn: Hugo

Paketet Stellar är en unik lösning för nybörjare, som kombinerar investeringsteori med övning i form av egen valuta. Uppsättningen ger tillgång till utbildningar samt möjliggör att vinna erfarenhet av att investera i Stellar. Naturligtvis är den stora fördelen med denna typ av produkt att kunden endast betalar för träningsmaterial och får kryptovalutan gratis. Som ett resultat kan man fort starta sin första investering och ge sig iväg på äventyret med e-mynt.