Paketa Stellar … opinione e klientëve

Stellar Lumen është njëkohësisht rrjet blockchain dhe kriptomonedhë. Lumen, e përfaqësuar nga simboli i bursës (XLM), është token vendas Stellar (monedhë dixhitale), e konsideruar nga investitorët si jashtëzakonisht largpamëse. A ia vlen të investohet në Stellar dhe nëse po – si ta bëjmë atë?

Kripomonedha Stellar

Stellar ndryshon pak nga BTC dhe nga pirunët e tij, Litecoina (LTC) i Dasha (DASH), pasi përdor algoritmin federal të kontratës (Stellar Consensus Protocol) në vend të proof-of-work (POW) dhe algoritmeve përkatës që kërkojnë nxjerrjen e monedhave për t’u vërtetuar transaksionet.

Sipërmarrësi i hershëm i kriptomonedhave Jed McCaleb njihet gjerësisht si themeluesi i Stellar Lumen (XLM). Duke qenë anëtar integrues i komunitetit të kripto dhe blockchain, ai ishte në gjendje të bashkëpunonte me ekspertë të industrisë ndërsa projekti Stellar mori fonde nga kompania e pagesave STRIPE. Organizata të tjera të cilët dhanë donacione për projektin janë Google, FastForward dhe BlackRock. Stellar Lumens (XLM) filloi tregtinë më 4 shtator të vitit 2014 me çmimin 0,0021 USD, sipas të dhënave të marra nga CoinTelegraph.

Stellar Lumens u krijua me qëllimin për të zgjidhur problemin e shkallëzimit që lidhet me teknologjinë blockchain dhe lidhjen e institucioneve financiare përmes një zinxhiri bllokimi. Prandaj, është relativisht më e lirë për sa i përket tarifave të transaksionit dhe më e shpejtë për sa i përket shpejtësisë së përpunimit, e cila është veçanërisht e rëndësishme kur bëhet fjalë për të vepruar në vendet në zhvillim.

Kostot e transaksionit XLM janë afër zeros (0.000004 USD). Të njëjtën gjë nuk mund të themi për Ethereum (ETH), tarifat e të cilit (16.01 USD) po i shtyjnë përdoruesit drejt altcoins të tjera të tilla si Tron (TRX), Cardano (ADA) ose platforma cross-chain, Polkadot (DOT).

Përveç kësaj, shpejtësia e përpunimit të Stellar është një nga më të mirat në të gjithë hapësirën e kriptomonedhave dhe teknologjisë blockchain, duke e bërë atë jashtëzakonisht efikas. Kjo është e mundur sepse Lumen Transfer (XLM) nuk kërkon ndonjë aprovim nga minatorët, gjë që ndihmon për të siguruar relativisht kohë më të shpejtë së transaksionit. Rrjeti Stellar mund të trajtojë nga 1000 deri në 5000 transaksione në sekondë (TPS). Si rezultat, transaksionet XLM janë 100 deri në 500 herë më të shpejta se Bitcoin (BTC) dhe 50 deri 250 herë më shpejta se Ethereum.

XLM renditet në disa bursa kriptomonedhash dhe zyrash brokerimi, gjë që e bën më të lehtë tregtinë. Dërgimi i kësaj monedhe është gjithashtu jashtëzakonisht i lehtë pasi konvertuesit e shumtë të monedhave shkëmbejnë XLM, duke e bërë të lehtë kryerjen e transaksioneve në një mënyrë të qetë dhe të sigurt.

Paketa e kriptomonedhës – forma e njohur e blerjes

Prej disa kohë, mund të merret kriptomonedha Stellar si pjesë e paketave të njohura të trajnimeve. Këto janë të ashtuquajturat paketa edukative me kriptomonedha. Sete të tilla edukative përfshijnë e-book, webinar dhe materiale trajnimi, të destinuara për investitorë fillestarë të cilët kanë interes të veçantë për kriptomonedhat. Në këtë lloj produkti, më së shpeshti është i bashkangjitur një kod ose kartë e veçantë, me të cilën mund të merren gratis disa njësi të një kriptomonedhe të zgjedhur, gjë që e bën më të lehtë fillimin e investimit.

Vlen të përmendet se shumica e paketave ofrojnë materiale interesante, profesionale trajnimi të disponueshme si pako si dhe përmbajnë një përmbledhje të gjerë informacioni jo vetëm në lidhje me tendencat e fundit në investimin në e-monedha, por edhe investimin në përgjithësi. Këto karakteristikat i bëjnë paketat e kriptomonedhave jashtëzakonisht të kërkueshme për këdo që dëshiron të fillojë aventurën e tij me investimet në monedhën virtuale. Paketa Stellar – edukimi

Nuk mund të mohohet se sot në treg ka paketa edukative më interesante sesa disa vjet më parë. Interesi për monedhat virtuale dhe investimet vazhdon të rriten, që do të thotë se njerëzit janë duke kërkuar zgjidhje alternative në kohë pandemie dhe orë të gjata të kaluara në shtëpi duke bërë që shumë të interesohen për temat në lidhje me edukimin financiar. Një mundësi e tillë ofrohet nga paketat eduktive, përfshirë produktin më të fundit të këtij lloji – Paketa Stellar.

Kjo paketë përfshin një seri materialesh edukative në formën e e-books, artikujve, newsletters, konsultave, uebinarëve, trajnimeve online dhe mjete të tjera të disponueshme për zhvillim. Këto materiale mundësojnë fitimin e njohurive themelore dhe thellimin e njohurive parimore që duhet të ndiqen kur investohet në e-monedha. Falë kësaj, klienti do të jetë në gjendje të përgatitet siç duhet përpara se të hyjë në botën e investimeve.
Ashtu si në rastin e shumicës së paketave edukative me kriptomonedha, autorët e Pakietës Stellar  gjithashtu përqendrohen në shtimin e kriptomonedhës falas në trajnim, e cila mund të aksesohet duke përdorur karta speciale. Kjo kartë është çelësi i faqes në internet ku klienti do të gjejë njësitë e kriptomonedhave Stellar të caktuara në llogarinë e tij, plotësisht falas. Avantazhi i madh i kompletit është se karta me kodin është e bashkangjitur në çdo Paketë Stellar, pavarësisht nga vlera e saj. Ajo përmban loginin dhe fjalëkalimin për llogarinë në të cilën ruhen njësitë e kriptomonedhave, të cilat zotëruesi i paketës mund të tërheqë në çdo kohë. Në llogari kanë akses vetëm ndërmjetësi që administron dhe klienti.

Paketa Stellar – investimi

Karta me kodin do t’i dërgohet klientit me postë tradicionale, me dorëzim, në një paketë të siguruar posaçërisht. Mund të merret vetëm pas konfirmimit të identitetit dhe bërjes së pagesën për blerjen e paketës. Kjo është për të mbrojtur të dhënat në kartë nga përgjimi.

Karta ka loginin dhe fjalëkalimin për t’u identifikuar në profilin privat të klientit në portofol virtual. Këto të dhëna janë në dispozicion vetëm për personin që ka blerë paketën. Kodi në kartelë duhet të mbahet në një vend të thatë dhe të sigurt (p.sh. kasafortë) derisa të shitet kriptomonedha.

Kur klienti vendos se është koha për të arkëtuar investimin, mund të përdori kartën me kodin. Personi që mban kartën mund të shikojë fondet e grumbulluara aktualisht në formën e kriptomonedhës, por nevojitet një verifikim shtesë për ta tërhequr atë. Mjafton që të kontaktojë shitësin, ta informojë atë për gatishmërinë për të tërhequr dhe të konfirmojë pronësinë e tij me loginin dhe fjalëkalimin e dhënë. Tërheqja e njësive në adresën e zgjedhur të portofolit privat bëhet menjëherë.

Kjo metodë investimi ka reputacionin e një alternative të thjeshtë dhe të sigurt për të marrë dhe ruajtur kriptomonedhat. Për më tepër, falë saj, klienti nuk ka pse të krijojë menjëherë llogari në portofolin virtual, ose të shqetësohet për sigurinë ndaj hakerëve dhe hajdutëve. Mjafton të fsheh kartën fizike me loginin dhe fjalëkalimin në shtëpinë e tij. Sidoqoftë, për arsye sigurie, rekomandohet që të tërhiqet kriptomonedha vetëm pasi të jenë zotëruar bazat teorike të investimit, të cilat merren nga materialet për investim dhe menaxhim të kriptomonedhës Stellar të përfshira në paketë.


Paketa Stellar dhe opinionet e klientëve

Paketa Stellar ka opinione, si shumica e paketave edukative, për metoda të thjeshta dhe të njohura të marrjes së materialeve të trajnimit, si dhe kriptomonedhës falas. Për këtë arsye, mes klientëve dhe në blogeve të kriptomonedhave mund të gjenden shumë komente ne lidhje me këtë produkt. Vihet re shumica e njerëzve që kanë blerë Paketën Stellar shprehin shumë mendime pozitive për të.

  • Materialet e trajnimit janë të një cilësie shumë të lartë, arrita të thith gjithçka, ta tretem dhe të marr kriptomonedhën … Mund të filloj investime të mëtejshme

Flori: Agim

  • Mënyra se si u mor kripto më trembi pak, por falë saj nuk kam pse të merrem me gjëra teknike për të cilat nuk di, kështu që akoma kam një mendim të mirë. Përveç kësaj, isha në gjendje të fitoja përmes paketës.

Flori: Argon

  • Doja të filloja të investoja në stellar më parë por tani bleva paketën dhe kartën me kodin, me mëri shitësi dhe më shpjegoi gjithçka, e cdo gjë dukej në rregull. E-books mu dukën shumë interesantë, kur i hodha një sy materialeve në ato momente.

Flori: Xhavit 

  • Unë kam parë tashmë paketa të ngjashme dhe ndoshta kanë qenë në dispozicion për vite me radhë, por përderisa akoma janë në treg, nuk mund ta mohosh efektivitetin e tyre.I merr me edukatimin e kriptos së bashku – ofertë mjaft e mirë

Flori: Mira

Paketa Stellar është një zgjidhje unike për fillestarët, duke kombinuar teorinë e investimit me praktikën në formën e monedhave. Paketa siguron akses në trajnim, si dhe përvojë në investime në Stellar. Përparësia e madhe e këtij lloji të produktit është se klienti paguan vetëm për materiale edukative dhe merr kriptomonedhën gratis. Si rezultat, mund të fillohet shpejt investimi i parë dhe aventura me e-monedha.