Πακέτο Stellar … σχόλια πελατών

Το Stellar Lumen είναι τόσο ένα δίκτυο blockchain όσο και ένα κρυπτονόμισμα. Το Lumen, το οποίο αντιπροσωπεύεται από το χρηματιστηριακό σύμβολο (XLM), είναι το εγγενές διακριτικό (ψηφιακό νόμισμα) της Stellar, το οποίο θεωρείται από τους επενδυτές ως μελλοντικά πολλά υποσχόμενο. Αξίζει να επενδύει κανείς στο Stellar και αν ναι – με ποιο τρόπο καλύτερα;

Κρυπτονόμισμα Stellar

Το Stellar διαφέρει ελαφρώς από το BTC και τις διακλαδώσεις του, το Litecoin (LTC) και το Dash (DASH), καθώς χρησιμοποιεί τον ομοσπονδιακό συμφωνητικό αλγόριθμο (Stellar Consensus Protocol) αντί για το proof-of-work (POW) και τους συναφείς αλγορίθμους που απαιτούν εξόρυξη νομισμάτων για την επικύρωση των συναλλαγών.

Ο μακροχρόνιος επιχειρηματίας κρυπτονομισμάτων Jed McCaleb είναι ευρέως αναγνωρισμένος ως ο ιδρυτής του Stellar Lumen (XLM). Όντας αναπόσπαστο μέλος της κοινότητας krypto και blockchain, ήταν σε θέση να συνεργαστεί με εμπειρογνώμονες του κλάδου, ενώ το πρότζεκτ Stellar έλαβε χρηματοδότηση από την εταιρεία πληρωμών STRIPE. Άλλοι οργανισμοί που έχουν κάνει δωρεές για το πρότζεκτ περιλαμβάνουν την Google, την FastForward και την BlackRock. Η εμπορεία του Stellar Lumens (XLM) ξεκίνησε στις 4 Σεπτεμβρίου 2014 με τιμή 0,0021 δολάρια, σύμφωνα με στοιχεία που ελήφθησαν από το CoinTelegraph.

Το Stellar Lumens δημιουργήθηκε με στόχο την επίλυση του προβλήματος της κλιμάκωσης που σχετίζεται με την τεχνολογία blockchain και της σύνδεση χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων μέσω μιας αλυσίδας από μπλοκ. Ως εκ τούτου, είναι σχετικά φθηνότερο όσον αφορά στα τέλη συναλλαγών και ταχύτερο όσον αφορά στην ταχύτητα επεξεργασίας, γεγονός που είναι ιδιαίτερα σημαντικό σε περιπτώσεις δραστηριοποίησης σε αναπτυσσόμενες χώρες.

Το κόστος συναλλαγών XLM είναι σχεδόν μηδενικό (0,000004 δολάρια). Το ίδιο δεν μπορεί να ειπωθεί για το Ethereum (ETH), του οποίου τα τέλη (16,01 δολάρια) ωθούν τους χρήστες προς άλλα altcoins όπως το Tron (TRX), το Cardano (ADA) ή στις πλατφόρμες cross-chain, Polkadot (DOT).

Επιπλέον, η ταχύτητα επεξεργασίας του Stellar είναι μία από τις καλύτερες σε ολόκληρο το φάσμα των κρυπτονομισμάτων και της τεχνολογίας blockchain, καθιστώντας αυτό το νόμισμα εξαιρετικά αποδοτικό. Αυτό είναι εφικτό επειδή η μεταφορά lumens (XLM) δεν απαιτεί έγκριση από τους ανθρακωρύχους, γεγονός που συμβάλλει στην εξασφάλιση σχετικά ταχύτερων χρόνων συναλλαγών. Το δίκτυο Stellar μπορεί να διαχειριστεί μεταξύ 1.000 και 5.000 συναλλαγές ανά δευτερόλεπτο (TPS). Ως αποτέλεσμα, οι συναλλαγές XLM είναι 100 έως 500 φορές ταχύτερες από αυτές του Bitcoin (BTC) και 50 έως 250 φορές ταχύτερες από τις συναλλαγές Ethereum.

Το XLM είναι εισηγμένο σε πολλά ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων και χρηματιστήρια, καθιστώντας ευκολότερη την εμπορία του. Η αποστολή είναι επίσης εξαιρετικά εύκολη με αυτό το νόμισμα, καθώς πολυάριθμοι μετατροπείς νομισμάτων ανταλλάσσουν XLM, κάτι που διευκολύνει την διεκπεραίωση των συναλλαγών με τρόπο ομαλό και ασφαλή.

 

Παραγγείλετε το πακέτο

Μάθετε να επενδύετε

 

Πακέτο με κρυπτονόμισμα – δημοφιλής μορφή αγοράς

Εδώ και αρκετό καιρό, μπορεί κανείς να αποκτήσει το κρυπτονόμισμα Stellar στα πλαίσια δημοφιλών εκπαιδευτικών πακέτων. Πρόκειται για τα γνωστά και ως εκπαιδευτικά πακέτα με κρυπτονόμισμα. Ένα τέτοιο εκπαιδευτικό σετ περιέχει ηλεκτρονικά βιβλία, διαδικτυακά σεμινάρια και εκπαιδευτικό υλικό, σχεδιασμένα για ερασιτέχνες επενδυτές που ενδιαφέρονται ιδιαίτερα για τα κρυπτονομίσματα. Σε αυτό το είδος προϊόντος συνήθως προστίθεται ένας ειδικός κωδικός ή κάρτα, με τα οποία μπορείτε να λάβετε δωρεάν μερικές μονάδες του επιλεγμένου κρυπτονομίσματος, κάτι που διευκολύνει την έναρξη των επενδύσεων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα περισσότερα πακέτα προσφέρουν ενδιαφέρον, επαγγελματικό εκπαιδευτικό υλικό που διατίθεται ως μέρος του πακέτου και περιλαμβάνει μια εκτενή συλλογή πληροφοριών όχι μόνο για τις τελευταίες τάσεις στις επενδύσεις σε ηλεκτρονικό χρήμα, αλλά και για τις επενδύσεις γενικότερα. Αυτά τα χαρακτηριστικά καθιστούν τα πακέτα κρυπτονομισμάτων ένα εξαιρετικά επιθυμητό στοιχείο για τον καθένα που θα ήθελε να ξεκινήσει την περιπέτειά του με την επένδυση σε εικονικό νόμισμα.

 

Παραγγείλετε το πακέτο

Μάθετε να επενδύετε


 Πακέτο Stellar – εκπαίδευση

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αυτή τη στιγμή μπορεί να βρει κανείς περισσότερα ενδιαφέροντα εκπαιδευτικά πακέτα στην αγορά από ό,τι πριν από μερικά χρόνια. Το ενδιαφέρον για τα εικονικά νομίσματα και τις επενδύσεις εξακολουθεί να αυξάνεται, πράγμα που σημαίνει ότι οι άνθρωποι στους καιρούς της πανδημίας αναζητούν εναλλακτικές λύσεις, ενώ η πληθώρα ωρών που περνούν στο σπίτι ωθούν πολλούς στο να ενδιαφερθούν για θέματα οικονομικής εκπαίδευσης. Αυτή η δυνατότητα προσφέρεται από τα εκπαιδευτικά πακέτα, συμπεριλαμβανομένου του πιο πρόσφατου προϊόντος αυτού του τύπου – το Πακέτο Stellar.

Το πακέτο αυτό περιλαμβάνει μια σειρά από εκπαιδευτικά υλικά με τη μορφή ηλεκτρονικών βιβλίων, άρθρων, ενημερωτικών δελτίων, συμβουλεύσεων, διαδικτυακών σεμιναρίων, διαδικτυακής κατάρτισης και άλλων διαθέσιμων εργαλείων εξέλιξης. Το υλικό αυτό επιτρέπει την απόκτηση των βασικών γνώσεων καθώς και την εις βάθος κατανόηση των αρχών που πρέπει να ακολουθούνται κατά την επένδυση σε ηλεκτρονικό χρήμα. Ως εκ τούτου ο πελάτης θα μπορεί να είναι κατάλληλα προετοιμασμένος πριν εισέλθει στον κόσμο των επενδύσεων.

Όπως συμβαίνει και με τα περισσότερα εκπαιδευτικά πακέτα με κρυπτονόμισμα, οι συγγραφείς του Πακέτου Stellar βασίζονται επίσης στην προσθήκη δωρεάν κρυπτονομίσματος στην εκπαίδευση, η πρόσβαση στο οποίο μπορεί να αποκτηθεί χάρη σε μια ειδική κάρτα. Αυτή η κάρτα είναι το κλειδί για την υπηρεσία, όπου ο πελάτης θα βρει μονάδες κρυπτονομίσματος Stellar που αντιστοιχούν στο λογαριασμό του, εντελώς δωρεάν. Το σπουδαίο με το σετ είναι ότι η κάρτα κωδικού συνοδεύει κάθε πακέτο Stellar, ανεξάρτητα από την αξία του. Περιέχει τη σύνδεση και τον κωδικό πρόσβασης στο λογαριασμό όπου αποθηκεύονται οι μονάδες κρυπτονομισμάτων, τις οποίες ο ιδιοκτήτης του πακέτου μπορεί να αποσύρει ανά πάσα στιγμή. Στον λογαριασμό έχουν πρόσβαση μόνο ο χρηματιστής που τον διαχειρίζεται και ο πελάτης.

Όπως συμβαίνει και με τα περισσότερα εκπαιδευτικά πακέτα με κρυπτονόμισμα, οι δημιουργοί του Πακέτου Stellar ποντάρουν επίσης στην προσθήκη στις εκπαιδεύσεις δωρεάν κρυπτονομίσματος, η πρόσβαση στο οποίο είναι δυνατή με τη βοήθεια μιας ειδικής κάρτας. Αυτή η κάρτα είναι το κλειδί για την υπηρεσία, στην οποία ο πελάτης θα βρει μονάδες κρυπτονομίσματος Stellar καταχωρημένες στον λογαριασμό του, εντελώς δωρεάν. Το μεγάλο προτέρημα του σετ είναι ότι η κάρτα με τον κωδικό επισυνάπτεται σε κάθε Πακέτο Stellar, ανεξάρτητα από την αξία του. Περιέχει τα στοιχεία σύνδεσης και τον κωδικό πρόσβασης στον λογαριασμό όπου βρίσκονται αποθηκευμένες οι μονάδες κρυπτονομίσματος, τις οποίες ο ιδιοκτήτης του πακέτου μπορεί να αποσύρει ανά πάσα στιγμή. Στον λογαριασμό έχουν πρόσβαση μόνο ο μεσάζων που τον διαχειρίζεται και ο πελάτης.


Πακέτο Stellar – επενδύειν

Η κάρτα με τον κωδικό θα αποσταλεί στον πελάτη ταχυδρομικώς, με αντικαταβολή, σε ειδικά προστατευμένο δέμα. Μπορείτε να το παραλάβετε μόνο αφού επιβεβαιώσετε την ταυτότητά σας και πληρώσετε για το πακέτο. Αυτό γίνεται για να προστατευθούν τα ευαίσθητα δεδομένα της κάρτας έναντι υποκλοπών.

Σε αυτήν την κάρτα βρίσκονται τα στοιχεία σύνδεσης καθώς και ένας κωδικός πρόσβασης για τη σύνδεση στο ιδιωτικό προφίλ του πελάτη στο εικονικό πορτοφόλι. Τα δεδομένα αυτά είναι διαθέσιμα μόνο στο άτομο που αγόρασε το πακέτο. Ο κωδικός της κάρτας θα πρέπει να φυλάσσεται σε στεγνό και ασφαλές μέρος (π.χ. σε χρηματοκιβώτιο) μέχρι να πωληθεί το κρυπτονόμισμα.

Όταν ο πελάτης θεωρήσει πως έφτασε η ώρα να εξαργυρώσει την επένδυσή του, μπορεί να χρησιμοποιήσει την κάρτα με τον κωδικό. Το άτομο που κατέχει την κάρτα μπορεί να δει τα τρέχοντα συσσωρευμένα υπό τη μορφή κρυπτονομισμάτων κεφάλαια, ωστόσο, για την ανάληψή τους απαιτείται πρόσθετη επαλήθευση. Αρκεί να επικοινωνήσει με τον πωλητή, να τον ενημερώσει για την επιθυμία του περί απόσυρσης των χρημάτων και να επιβεβαιώσει την ιδιοκτησία τους παρέχοντας τα στοιχεία σύνδεσης (login) και τον κωδικό πρόσβασης. Η νομισματοποίηση των μονάδων στην επιλεγμένη διεύθυνση του ιδιωτικού πορτοφολιού πραγματοποιείται αμέσως.

Αυτή η μέθοδος επένδυσης έχει τη φήμη μιας απλής και ασφαλούς εναλλακτικής λύσης για την απόκτηση και την αποθήκευση κρυπτονομισμάτων. Επιπλέον, χάρη σε αυτήν ο πελάτης δεν χρειάζεται να δημιουργήσει αμέσως έναν λογαριασμό σε κάποιο εικονικό πορτοφόλι ή να ανησυχεί για την ασφάλειαά του έναντι των χάκερς και των κλεφτών. Αρκεί να κρύψει την κάρτα του, η οποία περιέχει τα στοιχεία σύνδεσης και τον κωδικό πρόσβασής του, σε κάποιο μέρος στο σπίτι του. Ωστόσο, συνιστάται για λόγους ασφαλείας, η ρευστοποίηση των κρυπτονομισμάτων να γίνεται μονάχα μετά την εκμάθηση των θεωρητικών βασικών αρχών του επενδύειν, πράγμα, για το οποίο θα σας προετοιμάσει το υλικό περί επενδύσεων και διαχείρισης των κρυπτονομισμάτων Stellar που περιλαμβάνεται στο πακέτο.

 

Πακέτο Stellar και γνώμες πελατών

Οι χρήστες έχουν για το Πακέτο Stellar την ίδια σχόλια που έχουν και για τα περισσότερα εκπαιδευτικά πακέτα, ότι πρόκειται για έναν απλό και δημοφιλή τρόπο απόκτησης εκπαιδευτικού υλικού καθώς και δωρεάν κρυπτονομισμάτων. Ως εκ τούτού, μπορεί κανείς να βρει πολλά σχόλια σχετικά με αυτό το προϊόν τόσο μεταξύ των πελατών όσο και σε ιστολόγια κρυπτονομισμάτων. Φαίνεται ότι οι περισσότεροι από αυτούς που αγόρασαν το Πακέτο Stellar έχουν πολύ θετική γνώμη γι’ αυτό.

  • το εκπαιδευτικό υλικό είναι πολύ υψηλής ποιότητας, κατάφερα να απορροφήσω τα πάντα, να τα αφομοιώσω και να λάβω το κρυπτονόμισμα… μπορώ να ξεκινήσω τις περαιτέρω επενδύσεις.

Nick: Αδάμ

  • ο τρόπος παραλαβής του κρυπτονομίσματος με τρόμαξε λίγο, αλλά χάρη σε αυτό δεν χρειάζεται να ασχολούμαι με τεχνικά θέματα για τα οποία δεν έχω ιδέα, οπότε παρ’ όλα αυτά η γνώμη μου είναι θετική. Επίσης, μπόρεσα να βγάλω χρήματα από το πακέτο.

Nick: Δαβίδ

  • εγώ ήθελα ήδη από παλιά να αρχίσω να επενδύω στο stellar και τώρα πήρα τα πακέτα και την κάρτα με τον κωδικό, μου τηλεφώνησε ο πωλητής και μου εξήγησε τα πάντα, φαινόταν εντάξει. Πολύ ενδιαφέροντα τα ηλεκτρονικά βιβλία, όπως είδα ξεφυλλίζοντας γρήγορα το υλικό

Nick: Δημήτρης

  • έχω δει παρόμοια πακέτα στο παρελθόν και υποθέτω ότι είναι διαθέσιμα εδώ και χρόνια, αλλά αφού υπάρχουν τόσο καιρό στην αγορά πρέπει λογικά να είναιαποτελεσματικά. Παίρνεις μαζί και εκπαιδευτικό υλικό για τα κρυπτονομίσματα – αρκετά οκέι προσφορά

Nick: Αντώνης

 

Παραγγείλετε το πακέτο

Μάθετε να επενδύετε

 

Το Πακέτο Stellar είναι μια μοναδική λύση για αρχάριους, που συνδυάζει τη θεωρία των επενδύσεων με την πρακτική της, υπό τη μορφή ενός ιδίου νομίσματος. Το σετ παρέχει πρόσβαση στα μαθήματα επιτρέποντας ταυτόχρονα την απόκτηση εμπειρίας μέσω επενδύσεων στο Stellar. Οπωσδήποτε το μεγάλο πλεονέκτημα αυτού του τύπου προϊόντος είναι ότι ο πελάτης πληρώνει μόνο για το εκπαιδευτικό υλικό, ενώ παίρνει το κρυπτονόμισμα δωρεάν. Ως αποτέλεσμα, μπορεί να αρχίσει γρήγορα τις πρώτες του επενδύσεις και να ξεκινήσει την περιπέτειά του με το ηλεκτρονικό χρήμα.