Stellar csomag … az ügyfelek véleményei

A Stellar Lumen egyszerre blockchain hálózat és kriptovaluta. A Lumen a tőzsdei (XLM) szimbólummal jelölt, natív Stellar-token (digitális valuta), amelyet a befektetők rendkívül jövőorientáltnak tartanak. Vajon érdemes-e a Stellarba befektetni, és ha igen, hogyan kell ezt megtenni?

 Stellar Kriptovaluta

A Stellar kissé különbözik a BTC-től és annak forkjáitól, a Litecointól (LTC) és a Dash-től (DASH), mivel a federációs szerződéses algoritmust (Stellar Consensus Protocol) alkalmazza a proof-of-work (POW) és a kapcsolódó algoritmusok helyett, amelyek érmebányászatot igényelnek a tranzakciók érvényesítéséhez.

A tapasztalt kriptovaluta-kereskedő, Jed McCaleb, széles körben a Stellar Lumen (XLM) alapítójaként elismert. A kripto- és blockchain-közösség szerves tagjaként együttműködést köthetett az iparági szakértőkkel, a Stellar projekt pedig finanszírozást kapott a STRIPE fizetési vállalattól. A projektnek adományozó egyéb szervezetek közé tartozik a Google, a FastForward és a BlackRock. A CoinTelegraphtól vett adatok szerint a Stellar Lumens (XLM) 2014. szeptember 4-én 0,0021 USD-s áron kezdte meg a kereskedést.

A Stellar Lumens azzal a céllal jött létre, hogy megoldja a blockchain-technológiával kapcsolatos skálázhatósági problémát, valamint a pénzügyi intézményeket blokklánc révén történő összekapcsolás problémáját. Ezért viszonylag olcsóbb a tranzakciós díjak szempontjából és gyorsabb a feldolgozási sebességet tekintve, ami különösen fontos, abban az esetben, ha a fejlődő országokban kell működnie.

Az XLM tranzakciós költségei közel nulla (0,000004 USD). Ugyanez nem mondható el az Ethereumról (ETH), amelynek díjai (16,01 USD) más altcoinok felé terelik a felhasználókat, mint például Tron (TRX), Cardano (ADA) vagy cross-chain platform, a Polkadot (DOT) felé.

Ezenkívül a Stellar feldolgozási sebessége az egyik legjobb a teljes kriptovaluta- és blockchain-technológiai térben, ami rendkívül hatékonnyá teszi. Ez azért lehetséges, mert a lumenok (XLM) transzferálása nem igényli a bányászok jóváhagyását, ami segít viszonylag rövid tranzakciós időt biztosítani. A Stellar hálózat másodpercenként 1000-5000 tranzakciót képes kezelni (TPS). Ennek eredményeként az XLM-tranzakció 100-500-szor gyorsabb, mint a Bitcoiné (BTC), és 50-250-szer gyorsabb, mint az Ethereumé.

Az XLM több kriptovaluta-tőzsde és brókercég jegyzései között szerepel, ami megkönnyíti a kereskedelmet. Ennek a pénznemnek a küldése szintén hihetetlenül egyszerű, mivel számos pénzváltó konvertálja az XLM-et, ezáltal a tranzakció könnyedén és biztonságosan végrehajtható.

 

Rendelje meg a csomagot

Tanulj meg befektetni

 

Kriptovalutával ellátott csomag – népszerű vásárlási forma

Egy ideje a Stellar kriptovalutát népszerű oktatási csomagok részeként lehet megszerezni. Ezek az ún. kriptovalutával ellátott oktatási csomagok. Az ilyen oktatási csomag e-könyveket, webináriumokat és képzési anyagokat tartalmaz, amelyek amatőr befektetők számára készültek, akik különösképpen a kriptovaluták iránt érdeklődnek. Az ilyen típusú termékekhez leggyakrabban egy speciális kódot vagy kártyát mellékelnek, amely segítségével bónuszként átvehető a kiválasztott kriptovaluta néhány egysége, ami megkönnyíti a befektetés megkezdését.

Érdemes kiemelni, hogy a legtöbb csomag érdekes, professzionális képzési anyagokat kínál, amelyek a csomag részeként elérhetők, és átfogó információkat tartalmaznak nemcsak az e-érmékbe való befektetés legújabb trendjeiről, hanem általánosságban a befektetésekről is. Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően a kriptovalutával ellátott csomagok rendkívül vonzó ajánlatot képeznek mindazok számára, akik virtuális valutába történő befektetésekkel szeretnék kezdeni a kalandjukat.

 

 Stellar csomag – oktatás

Nem tagadható, hogy manapság már több érdekes oktatási csomag létezik a piacon, mint néhány évvel ezelőtt. A virtuális valuták és befektetések iránti érdeklődés folyamatosan növekszik, ami azt jelenti, hogy az emberek alternatív megoldásokat keresnek a járvány idején, és az otthon töltött hosszú órák sokakat arra késztetnek, hogy érdeklődjenek a pénzügyi oktatással kapcsolatos témák iránt. Éppen ilyen lehetőséget kínálnak az oktatási csomagok, beleértve a legújabb ilyen típusú terméket – a Stellar csomagot.

Ez a csomag számos oktatási anyagot tartalmaz e-könyvek, cikkek, hírlevelek, konzultációk, webináriumok, online képzések és más rendelkezésre álló fejlesztési eszközök formájában. Ezek az anyagok lehetővé teszik az alapismeretek megszerzését és az e-érmékbe történő befektetés során követendő elvek alapos megismerését. Ennek köszönhetően az ügyfél képes lesz megfelelően felkészülni, mielőtt belépne a befektetés világába.

Csakúgy, mint a legtöbb kriptovalutával ellátott oktatási csomag esetében, a Stellar csomag szerzői is arra összpontosítanak, hogy az ingyenes kriptovalutát mellékeljék a képzéshez, amelyhez speciális kártya segítségével lehet hozzáférni. Ez a kártya annak a weboldalnak a kulcsa, ahol az ügyfél megtalálja a fiókjához teljesen ingyenesen hozzárendelt Stellar kriptovaluta egységeit. A csomag nagy előnye az, hogy a kóddal ellátott kártya minden Stellar csomaghoz van mellékelve, függetlenül annak értékétől. Azon fiók bejelentkezési nevét és jelszavát tartalmazza, ahol tárolva vannak a kriptovaluta egységei, amelyeket a csomag tulajdonosa bármikor kifizethet. A fiókhoz kizárólag a kezelő közvetítő és az ügyfél férhet hozzá.

Stellar csomag – befektetés

A kódot tartalmazó kártya hagyományos postai úton, utánvéttel, speciálisan biztosított csomagban kerül kiküldésre az ügyfélnek. Kizárólag a személyazonosság megerősítése és a csomag árának kifizetése után vehető át. Ennek célja a kártyán lévő érzékeny adatok védelme a jogtalan eltulajdonítással szemben.

Az ilyen kártyán a bejelentkezési név és a jelszó található, amelyek lehetővé teszik a bejelentkezést az ügyfél privát profiljába a virtuális pénztárcán. Ezek az adatok kizárólag azon személy rendelkezésére állnak, aki megvásárolta a csomagot. A kártyán lévő kódot száraz és biztonságos helyen (pl. széfben) kell tárolni, egészen a kriptovaluta eladásáig.

Amikor az ügyfél úgy dönt, hogy itt az ideje készpénzzé tenni a befektetést, felhasználhatja a kóddal ellátott kártyát. A kártyával rendelkező személy megtekintheti a jelenleg kriptovaluták formájában felhalmozott pénzeszközök egyenlegét, de a kifizetéshez további hitelesítésre van szükség. Elég, ha felveszi a kapcsolatot az eladóval, tájékoztatja a kifizetési szándékáról, és megerősíti a tulajdonjogát a bejelentkezési név és jelszó megadásával. Az egységek készpénzzé tétele a választott privát pénztárca címére azonnal megtörténik.

Ezt a befektetési módszert egyszerű és biztonságos alternatívának tekintik a kriptovaluta megszerzésére és tárolására. Ráadásul neki köszönhetően az ügyfélnek nem kell azonnal fiókot létrehoznia a virtuális pénztárcán, sem aggódnia a hackerek és a tolvajok elleni védelemért. Csak annyit kell tennie, hogy a saját otthonában elrejti a fizikai kártyáját a bejelentkezési névvel és a jelszóval. Biztonsági okokból azonban csak akkor ajánlott kifizetni a kriptovalutát, miután az adott személy elsajátította a befektetés elméleti alapjait, amire pedig fel kell hogy készítsék a csomagban található Stellar kriptovaluta befektetésével és kezelésével kapcsolatos anyagok.

 

Rendelje meg a csomagot

Tanulj meg befektetni

 

Stellar csomag és az ügyfelek véleményei

A Stellar csomag olyan véleményeknek örvend – a legtöbb oktatási csomaghoz hasonlóan – melyek szerint ez a képzési anyagok, valamint az ingyenes kriptovaluta megszerzésének egyszerű és népszerű módja. Ebből adódóan a termékkel kapcsolatban számos megjegyzés olvasható mind az ügyfelek körében, mind a kriptovalutákról szóló blogokon. Úgy tűnik, hogy a többsége azoknak, akik megvásárolták a Stellar csomagot, nagyon pozitív véleményt nyilvánít róla.

  • A képzési anyagok nagyon jó minőségűek, mindent sikerült magamba szívnom, megemésztenem, és átvettem a kriptovalutát… elkezdhetem a további befektetéseket

Nick: David

  • A kripto átvételének módja kissé megijesztett, de ennek köszönhetően nem kell olyan technikai dolgokkal foglalkoznom, amelyekhez nem értek, ezért továbbra is jó a véleményem róla. Ezenkívül sikerült keresnem a csomagon.

 Nick: Emma 

  • én már korábban el akartam kezdeni befektetni a stellarba, és most megkaptam a csomagokat és a kódot tartalmazó kártyát, az eladó felkeresett és mindent elmagyarázott, úgy tűnt nekem, hogy minden rendben van. Nagyon érdekes e-könyvek, bár csak gyorsan belelapoztam az anyagokba

Nick: Victor 

  • már láttam hasonló csomagokat, és valószínűleg évek óta elérhetőek, tehát mivel olyan régóta fennmaradnak a piacon, nem lehet megtagadni hatékonyságukat. Kripto-oktatást kapsz vele együtt – teljesen jó ajánlat

Nick: Zsófia

A Stellar csomag egy egyedülálló megoldás a kezdők számára, amely a befektetés elméletét és a saját valuták formájában történő gyakorlatot ötvözi magában. A csomag hozzáférést biztosít a képzésekhez, valamint lehetővé teszi a tapasztalatszerzést is a Stellarba történő befektetéshez. Az ilyen típusú termékek hatalmas előnye mindenképpen az, hogy az ügyfél mindössze az oktatási anyagokért fizet, a kriptovalutát pedig bónuszként kapja meg. Ennek eredményeként gyorsan el lehet kezdeni az első befektetést, és indul is az e-érmékkel való kaland.

 

Rendelje meg a csomagot

Tanulj meg befektetni