Paket Stellar … mnenja strank

Stellar Lumen je hkrati blockchain in kriptovaluta. Lumen, ki ga zastopa borzni simbol (XLM), je privzet Stellarjev token (digitalna valuta), ki ga vlagatelji štejejo kot izjemno perspektiven. Ali se splača vlagati v Stellarja in če je tako, kako to storiti?

 Kriptovaluta Stellar

Stellar se nekoliko razlikuje od BTC in njegovih vejitv, Litecoina (LTC) in Dasha (DASH), ker uporablja federacijski soglasni algoritem (Stellar Consensus Protocol) namesto proof-of-work (POW) in povezanih algoritmov, ki  zahtevajo rudarjenje kovancev za potrjevanje transakcije.

Dolgoletni kriptovalutni poslovnež Jed McCaleb je  splošno priznan kot ustanovitelj Stellar Lumen (XLM). Kot sestavni člen kripto in blockchain skupnosti lahko sodeloval s sektorskimi strokovnjaki, je pa projekt Stellar prejel financiranje od plačilne družbe STRIPE. Druge organizacije, ki so donirale projekt, so Google, FastForward in BlackRock. Stellar Lumens (XLM) je začel trgovati 4. septembra 2014 z vrednostjo 0,0021 USD, po podatkih prenesenih iz CoinTelegraph.

Stellar Lumens je bil ustvarjen z namenom rešenja problema nadgradljivosti povezanega z blockchain tehnologijo in povezovanja finančnih institucij preko verige blokov. Zato je relativno cenejši v smislu transakcijskih pristojbin in hitrejši v smislu  hitrosti obdelave, kar je posebno pomembno v primeru potrebi po ukrepanju v državah v razvoju.

Transakcijske pristojbine XLM so blizu nič (0,000004 USD).  Tega se ne more reči za Ethereum (ETH), katerega pristojbine (16,01 USD) silijo uporabnikov na stran drugih altcoinov, kot so Tron (TRX), Cardano (ADA) ali platforme cross-chain, Polkadot (DOT).

Poleg tega je hitrost obdelave Stellarja ena najboljših v celotnem kriptovalutnem prostoru in tehnologije blockchain, zaradi česar je ta valuta izredno učinkovita. To je mogoče, ker prenos lumenov (XLM) ne zahteva nobenega soglasja rudarjev, kar pomaga zagotoviti relativno hitrejši potek transakcije. Omrežje Stellar zmore od 1.000 do 5.000 transakcij na sekundo (TPS). Zato so transakcije XLM 100 do 500-krat hitrejše kot Bitcoin (BTC) in 50 do 250-krat hitrejše kot Ethereum.

XLM se kotira na več kriptovalutnih borzah in borznoposredniških službah, kar olajša trgovanje. Pošiljanje te valute je prav tako zelo enostavno, ker številni pretvorniki valut menjajo XLM, kar olajša izvajanje transakcij na tekoči in varen način.

 

Naročite paket

Naučite se vlagati

 

Paket s kriptovaluto – popularna oblika nakupa

Že nekaj časa se lahko kriptovaluta Stellar pridobi kot del priljubljenih paketov usposabljanja. To so t. i. paketi usposabljanja s kriptovaluto. Takšni paketi usposabljanja vključujejo e-knjige, spletni seminarji in gradiva za usposabljanje, so namenjeni za vlagatelje-amaterje, ki jih kriptovalute posebej zanimajo. Tovrstnim izdelkom je najpogosteje priložena posebna koda ali kartica, s pomočjo katerih lahko prevzamete brezplačno več enot kriptovalute, kar olajša začetek naložbe. 

Treba je poudariti, da večina paketov ponuja zanimiva, profesionalna gradiva za usposabljanje, ki so na voljo v okviru paketa in vsebuje veliko zbirko informaciji ne samo o najnovejših trendih na področju vlaganja v e-kovance, ampak tudi o vlaganju na splošno.  Te lastnosti povzročujejo, da so paketi s kriptovaluto izjemno zaželena točka za vsakogar, ki bi želel začeti svojo avanturo s vlaganjem v virtualno valuto.

 

Naročite paket

Naučite se vlagati


Paket Stellar – usposabljanje

Ni mogoče zanikati, da je danes na trgu več zanimivih paketov za usposabljanje kot pred nekaj leti. Zanimanje za virtualne valute in vlaganje še vedno raste, kar pomeni, da ljudje iščejo alternativne rešitve v času pandemije, pa dolge ure preživljane doma spodbuja mnoge, da se začnejo zanimati za teme povezane s finančnim usposabljanjem. Takšno priložnost ponujajo paketi za usposabljanje, vključno z najnovejšim tovrstnim izdelkom – Paketom Stellar.

Ta paket vsebuje vrsto izobraževalnih gradiv v obliki e-knjig, člankov, biltenov, posvetov, spletnih seminarjev, spletnega usposabljanja in drugih razpoložljivih orodij za razvoj. Ta gradiva omogočajo pridobivanje osnovnega znanja in poglobljenega poznavanja pravil, ki se jih splača upoštevati pri vlaganju v e-kovance. Zahvaljujoč temu se bo stranka lahko pravilno pripravila pred vstopom v svet vlaganja.

Tako kot v primeru večine izobraževalnih paketov s kriptovaluto, se tudi avtorji Paketa Stellar osredotočajo na dodajanje k usposabljanju brezplačne kriptovalute, do katere je mogoče dostopati s posebno kartico. Ta kartica je ključ za portal, na katerem bo stranka našla enote kriptovalute Stellar, dodeljene njegovemu računu, popolnoma brezplačno. Velika prednost zbirke je, da je kartica s kodo dodeljena vsakemu Paketu Stellar, ne glede na njegovo vrednost. Vsebuje ona uporabniško ime in geslo za račun, na katerem so shranjene enote kriptovalute, ki jih lastnik paketa lahko izplača kadarkoli. Dostop do računa imata le posrednik, ki ga upravlja, in stranka.


 Paket Stellar – vlaganje

Karta s kodo bo stranki poslana po tradicionalni pošti, plačilo po povzetju, v posebej zavarovanem paketu. Zbirate ga lahko šele po potrditvi identitete in plačilu nakupa paketa. To je namenjeno zaščiti občutljivih podatkov na kartici pred prestrezanjem.

Na takšni kartici sta uporabniško ime in geslo, ki omogočata prijavo v zasebni profil stranke na virtualni denarnici. Ti podatki so dostopni samo za osebo, ki je kupila paket. Kodo na kartici je treba shranjevati na suhem in varnem (npr. v sefu), do prodaje kriptovalute. 

Ko se stranka odloči, da je čas, da vlaganje unovči, lahko uporabi kartico s kodo. Oseba, ki drži kartico, ima dostop do trenutno zbranih sredstev v obliki kriptovalut, je vendar za njeno dvigovanje potrebno dodatno preverjanje. Dovolj je, da stopi v stik s prodajalcem, ga obvesti o želji po izplačilu in z navedenim uporabniškim imenom in geslom potrdi lastništvo. Vnovčenje enot na izbrani naslov zasebne denarnice se izvede takoj.

Ta način vlaganja velja za preprosto in varno alternativo pridobivanja in shranjevanja kriptovalute. Še več, zahvaljujoč njej stranki ni treba takoj ustvariti računa na virtualni denarnici ali skrbeti za zaščito pred hekerji in tatovi. Dovolj je, da bo skril svojo fizično kartico z uporabniškim imenom in geslom v lastnem domu. Vendar se iz varnostnih razlogov priporoča, da svojo kriptovaluto dvignete šele, ko osvojite teoretične osnove vlaganja, za kaj bi vas moralo pripraviti vključeno v paket gradivo o vlaganju in upravljanju kriptovalute Stellar.

 

Naročite paket

Naučite se vlagati

 

Paket Stellar in mnenja strank

Paket Stellar mnenja, kot večina izobraževalnih paketov, preproste in popularne metode za pridobivanje gradiv za usposabljanje in brezplačne kriptovalute. Iz tega razloga tako med kupci kot na kriptovalutnih blogih, se lahko najde veliko pripomb v vezi s tem izdelkom. Zdi se, da večina oseb, ki so kupile Paket Stellar, izraža zelo pozitivna mnenja o njem.

  • Gradiva za usposabljanje so zelo visoke kakovosti, uspel sem absorbirati vse, prebaviti in zbrati kriptovaluto… lahko začnem z nadaljnjimi naložbami

Nick: Baizdar 

  • Način, kako sem prejel kripto, me je nekoliko prestrašil, a po njegovi zaslugi se mi ni treba ukvarjati s tehničnimi zadevami, za katere ne vem, zato imam vsekakor dobro mnenje. Poleg tega sem uspel zaslužiti na paketu.

 Nick: Adam 

  • Že prej sem želel vlagati v stellarja in zdaj sem dobil pakete in karto s kodo, se je odzval prodajalec in mi je vse razložil, se mi je zdelo v redu. Zelo zanimive e-knjige,  tako hitro brskajoč po materialih

Nick: Budzimir 

  • videl sem slične pakete in ugibam, da so na voljo že leta, ampak če se vstrajajo na trgu tako dolgo, jim ni težko odreči njihove učinkovitosti. Skupaj dobite kripto izobraževanje – povsem v redu ponudba 

Nick: Victor 

Paket Stellar je izredna rešitev za začetnike, ki združuje teorijo vlaganja s prakso v obliki lastne valute. Paket zagotavlja dostop do usposabljanja, pa omogoča iskušnje pri vlaganju v Stellarja. Velika prednost tovrstnih izdelkov je, da stranka plača samo izobraževalno gradivo in kriptovaluto prejme brezplačno. Zato lahko hitro začnete svojo prvo naložbo ter začnete avanturo z e-kovanci.