Pachetul Stellar … opinii printre clienți

Stellar Lumen este în același timp rețea blockchain și criptovalută. Lumen, reprezentat de simbolul de bursă (XLM) este un simbol nativ Stellar (valută digitală), recunoscută de investitori ca fiind o perspectivă unică pentru viitor. Merită să investim în Stellar și dacă da – în ce mod să o facem ?

 Criptovaluta Stellar

Stellar este ușor diferit de BTC și furculițele sale, de Litecoin (LTC) și Dash (DASH), deoarece utilizează algoritmul contractului federal (Stellar Consensus Protocol) în loc de proof-of-work (POW) și algoritmi asociați, care necesită obținerea monedelor pentru validarea tranzacției.

Vechiul comerciant de criptovalută Jed McCaleb este cunoscut pe scară largă ca fondatorul Stellar Lumen (XLM). Fiind un membru integrat al comunității cripto și blockchain, a fost în stare să colaboreze cu experții din branșă, iar proiectul Stellar a obținut finanțare de la firma de plăți STRIPE. Alte organizații, care au transmis donații în scopul proiectului, sunt Google, FastForward și BlackRock. Stellar Lumens (XLM) a început comerțul pe 4 septembrie anul 2014 cu prețul de 0,0021 USD, conform datelor preluate de CoinTelegraph.

Stellar Lumens a fost creat cu scopul soluționării problemei scalabilității legate de tehnologia blockchain și combinarea instituțiilor financiare prin intermediul lanțului de blocuri. De aceea este relativ ieftin din puncul de vedere al taxelor de tranzacție și mai rapid din punctul de vedere al rapidității procesării, ceea ce este deosebit de important în cazul necesității acțiunii în țările care se dezvoltă.

Costurile tranzacției XLM sunt apropiate de zero (0,000004 USD). Nu putem spune același lucru despre Ethereum (ETH), a căror taxe (16,01 USD) împing utilizatorii în direcția altor altcoinuri, precum Tron (TRX), Cardano (ADA) sau platforma cross-chain, Polkadot (DOT).

Suplimentar rapiditatea procesării Stellar este una dintre cele mai bune din întreg spațiul criptovalutar și tehnologia blockchain, ceea ce face ca această valută să fie extrem de eficientă. Acest lucru este posibil deoarece transferul lumenilor (XLM) nu necesită nici un acord de la mineri, ceea ce ajută la asigurarea unui timp de tranzacție relativ rapid. Rețeaua Stellar poate servi de la 1000 la 5000 de tranzacții pe secundă (TPS). În rezultat, tranzacțiile XLM sunt de la 100 la 500 d ori mai rapide decât ale Bitcoinului (BTC) și de la 50 la 250 ori mai rapide decât ale Ethereum.

XLM este notat pe câteva burse criptovalutare și birouri de brokeraj, ceea ce ușurează comerțul. Trimiterea acestei valute este de asemenea deosebit de ușoară, pentru că nenumărate convertoare de valută schimbă XLM, ceea ce ușurează efectuarea tranzacției într-un mod fluent și sigur.

 

Comanda un pachet

Învață să investești

 

Pachetul cu criptovalută – forma populară de cumpărare

De ceva tim criptovaluta Stellar poate fi obținută în cadrul popularelor pachete de școlarizare. Acestea sunt așa numitele pachete educaționale cu criptovalută. Un asemenea set educațional conține e-book-uri, webinarii și materiale de școlarizare, destinate pentru investitorii amatori, care sunt interesați în special de criptovalute. Pentru acest tip de produse este alăturat deseori codul sau cardul special, prin intermediul cărora se pot obține gratuit câteva unități ale criptovalutei alese, ceea ce ușurează începerea investiției.

Merită să subliniem faptul că majoritatea pachetelor oferă materiale de școlarizare interesante și profesionale, disponibile în cadrul pachetului și conțin un compendiu de informații nu doar pe tema celor mai noi tendințe din investirea în e-monede, dar de asemenea despre investirea în general. Aceste caracteristici fac ca pachetele cu criptovalută să fie o poziție deosebit de dorită pentru orice și-ar dori să își înceapă aventura cu investițiile în valutele virtuale.


Pachetul Stellar – educație

Nu se poate nega faptul, că în această clipă pe piață se pot găsi mai multe pachete educaționale interesante, decât încă acum câțiva ani în urmă. Interesul pentru valutele virtuale și investiții crește în continuare, ceea ce înseamnă că oamenii caută soluții alternative în vremurile de pandemie, iar orele lungi petrecute în casă îi înclină pe mulți la interesul față de subiectele din domeniul educației financiare. O asemenea posibilitate o oferă tocmai pachetele educaționale, printre acestea cel mai nou produs de acest tip – Pachetul Stellar.

Acest pachet conține materiale educaționale sub forma e-book-urilor, articolelor, buletinelor informative, consultațiilor, webinariilor, școlarizărilor online și alte instrumente disponibile de dezvoltare. Aceste materiale fac posibilă obținerea cunoștiințelor de bază și aprofundarea regulilor, pe care merită să le urmăm în perioada investirii în e-monede. Mulțumită acesteia clientul va putea să se pregătească corespunzător, înainte să intere în lumea investițiilor.

Ca și în marea parte a pachetelor educaționale cu criptovalută, autorii Pachetului Stellar de asemenea se bazează pe adăugarea criptovalutei gratuite în școlarizări, la care se poate obține acesul prin intermediul cadrului special. Acest card este cheia serviciului, pe care clientul găsește unitățile criptovalutei Stellar prescrise pe contul său, complet gratuit. Un mare avantaj al setului este faptul că, cardul cu cod este alăturat fiecărui Pachetul Stellar, indiferent de valoarea sa. Acesta conține login-ul  și parola pentru cont, pe care sunt păstrate unitățile criptovalutei, pe care proprietarul criptovalutei le poate retrage în orice clipă. La cont au acces doar intermediarul care îl gestionează și clientul.


Pachetul Stellar – investiție

Cardul cu codul vor fi trimise către client prin poșta tradițională, la primire, într-un pachet special asigurat. Poate fi preluat numai după confirmarea identității și efectuarea plății pentru cumpărarea pachetului. Acest lucru are ca scop protecția datelor sensibile de pe card împotriva interceptării.

Pe un asemenea card veți găsi login-ul și parola care vă fac posibilă logarea la profilul privat al clientului pe portofelul virtual. Aceste date sunt disponibile numai pentru persoana care a cumpărat pachetul. Codul de pe card trebuie păstrat într-un loc uscat și sigur (de ex. în seif), până la vânzarea criptovalutei.

Când clientul consideră că este timpul pentru retragerea investiției, poate utiliza cadul cu cod. Persoana care deține cardul are acces la fondurile actuale depuse sub forma criptovalutei, însă pentru a le retrage, este nevoie de o verificare suplimentară. Este suficient să contacteze vânzătorul, să îl informeze de dorința retragerii și să își confirmeproprietatea prin oferirea login-ului și parolei. Transformarea în bani pe adresa aleasă a portofelului privat se desfășoară imediat.

Acest mod de investiții are o opinie simplă și o alternativă sigură pentru obținerea și păstrarea criptovalutei. Mai mult, mulțumită acesteia clientul nu trebuie să își creeze dintr-o dată contul pe portofelul virtual și nici să se îngrijoreze de asigurarea față de hackeri și hoți. Este suficient să își ascundă propriul card fizic cu login-ul și parola în propria casă. Se recomandă însă, ca din motive de siguranță criptovaluta să fie retrasă numai după stăpânirea bazelor teoretice de investiție, pentru care ne pregătește materialul aflat în pachet, pe tema investițiilor și gestionării criptovalutei Stellar.

 

Comanda un pachet

Învață să investești

 

 Pachetul Stellar și opiniile clienților

Pachetul Stellar are opiniile, ca majoritatea pachetelor educaționale, unei metode simple și populare de obținere a materialelor de școlarizare, dar de asemenea și a criptovalutei gratuite. Din acest motiv, atât printre clienți, cât și pe blogurile criptovalutare, se pot găsi multe comentarii pe tema produsului. Se pare că majoritatea persoanelor care au cumpărat Pachetul Stellar, îți exprimă opiniile foarte pozitive pe tema sa.

  • Materialele de școlarizare sunt de o calitate foarte înaltă, am reușit să aborb, să digerez și să ridic criptovaluta… pot începe investițiile

Nick: Bogdan 

  • Modul primirii cripto m-a înspăimântat puțin, dar mulțumită acestui nu trebuie să mă mai ocup de treburile tehnice, pe care nu le știu, așa că în ciuda tuturor am o opinie bună. Pe lângă asta am reușit să câștig din pachet.

 Nick: Luca 

  • Eu doream deja mai devreme să încep să investesc în stellar și acum am primit pachetele și cardul cu codul, m-a contactat vânzătorul și mi-a explicat totul, și mi s-a părut ok. E-bookurile sunt foarte interesante, arucând o privire rapidă peste materiale

Nick: Zebulun 

  • am mai văzut pachete asemănătoare și cred că sunt disponibile de ani de zil, însă dacă se țin atâta timp pe piață, nu cred că le putem refuza eficiența. Primești împreună educație cripto – o ofertă chiar bună

Nick: Mihnea

Pachetul Stellar este o soluție unică pentru începători, care combină teoria investirii și practica sub forma propriei valute. Setul asigură accesul la școlarizări, dar face de asemenea posibilă experimentarea prin investirea în Stellar. Un avantaj considerabil mare al acestui tip de produse, este faptul că clientul plătește numai pentru materialele educaționale, iar criptovaluta o obține gratis. Ca rezultat, se poate începe repede prima investiție și aventura cu e-monedele.