Balíček Stellar … hodnotenia medzi klientmi

Stellar Lumen je sieť blockchain a zároveň kryptomena. Lumen reprezentovaný burzovým symbolom (XLM) je natívny token Stellaru (digitálna mena), ktorému investori prisudzujú výnimočne sľubnú budúcnosť. Vyplatí sa investovať do Stellar a pokiaľ áno – ako to urobiť?

Kryptomena Stellar

Stellar sa trocha odlišuje od BTC a jeho forkov, Litecoinu (LTC) a Dasha (DASH), pretože využíva algoritmus Federatívnej byzantskej dohody (Stellar Consensus Protocol) namiesto proof-of-work (POW) a súvisiacich algoritmov, ktoré vyžadujú vyťaženie mincí pre validáciu transakcie.

Dlhoročný podnikateľ v kryptomenách Jed McCaleb je všeobecne považovaný za zakladateľa Stellar Lumen (XLM). Ako integrálny člen komunity krypto a blockchain bol schopný spolupracovať s expertmi v odbore, a projekt Stellar získal financovanie od platobnej firmy STRIPE. Iné organizácie, ktoré projekt sponzorovali, sú Google, FastForward a BlackRock. So Stellar Lumens (XLM) sa začalo obchodovať 4. septembra 2014 s cenou 0,0021 USD, podľa údajov stiahnutých z CoinTelegraph.

Stellar Lumens bol vytvorený za účelom vyriešiť problém škálovateľnosti spojený s technológiou blockchain a spájania finančných inštitúcií prostredníctvom blokového reťazca. Preto je pomerne lacnejší z hľadiska transakčných poplatkov a rýchlejší z hľadiska rýchlosti spracovávania, čo je zvlášť dôležité v prípade nutnosti pôsobiť v rozvojových krajinách.

Náklady na transakciu XLM sa blížia nule (0,000004 USD). To isté nemožno povedať o Ethereum (ETH), ktorého poplatky (16,01 USD) ženú používateľov k iným altcoinom, ako je Tron (TRX), Cardano (ADA) alebo platformy cross-chain, Polkadot (DOT).

Navyše rýchlosť spracovania Stellar je jednou z najlepších v celom priestore kryptomien a technológie blockchain, čo túto menu činí nesmierne výkonnou. Je to možné, pretože prevod lumenov (XLM) nevyžaduje súhlas baníkov, čo pomáha zaistiť pomerne rýchlejší čas transakcie. Sieť Stellar môže obsluhovať 1000 až 5000 transakcií za sekundu (TPS). Vo výsledku sú transakcie XL 100 až 500-krát rýchlejšie než Bitcoin (BTC) a 50 až 250-krát rýchlejšie než Ethereum.

XLM je kótovaný na niekoľkých burzách kryptomien a v maklérskych kanceláriách, čo uľahčuje obchodovanie. Odosielanie tejto meny je nesmierne ľahké, pretože početné konvertory mien uvádzajú XLM, čo uľahčuje plynulé a bezpečné prevedenie transakcie.

 

Objednajte si balík

Naučte sa investovať

 

Balíček s kryptomenou – obľúbená forma nákupu

Už nejakú dobu je možné získať kryptomenu Stellar v rámci obľúbených školiacich balíčkov. Sú to tzv. vzdelávacie balíčky s kryptomenou. Takéto vzdelávacie súpravy obsahujú e-booky, webináre a školiace materiály určené pre investorov-amatérov, ktorí sa obzvlášť zaujímajú o kryptomeny. K produktom tohto druhu je najčastejšie priložený špeciálny kód alebo karta, s ktorých pomocou možno prevziať ako bonus zadarmo niekoľko jednotiek vybranej kryptomeny, čo uľahčuje začatie investovania.

Za zdôraznenie stojí, že väčšina balíčkov ponúka zaujímavé, profesionálne školiace materiály dostupné v rámci balíčka a obsahuje obsiahle kompendium informácií nielen o najnovších trendoch v investovaní do e-platidiel, ale tiež o investovaní všeobecne. Vďaka týmto vlastnostiam sú balíčky s kryptomenou výnimočne žiaducou voľbou pre každého, kto by chcel začať svoje dobrodružstvo s investíciami do virtuálnej meny.

 

Objednajte si balík

Naučte sa investovať


 Balíček Stellar – vzdelávanie

Nemožno poprieť, že v tento okamžik možno na trhu nájsť viac zaujímavých edukačných balíčkov, než pred niekoľkými rokmi. Záujem o virtuálne meny a investície stále rastie, čo znamená, že ľudia hľadajú alternatívne riešenia v dobe pandémie, a dlhé hodiny trávené doma vedú k záujmu o témy z oblasti finančného vzdelávania. Také možnosti poskytujú práve vzdelávacie balíčky, vrátane najnovšieho produktu tohto typu – Balíčku Stellar.

Tento balíček obsahuje rad vzdelávacích materiálov v podobe e-bookov, článkov, newsletterov, konzultácií, webinárov, online školení a iných dostupných rozvojových nástrojov. Tieto materiály umožňujú získať základné vedomosti a hĺbkovo poznať pravidlá, ktorými sa je dobré riadiť počas investovania do e-platidiel. Vďaka tomu sa bude môcť klient správne pripraviť, než vstúpi do sveta investovania.

Ako vo väčšine prípadov vzdelávacích balíčkov s kryptomenou aj autori Balíčka Stellar stavajú na to, že ku školeniu pridali bezplatnú kryptomenu, ku ktorej možno získať prístup s pomocou špeciálnej karty. Táto karta je kľúč k stránke, kde klient nájde jednotky kryptomeny Stellar priradené k jeho účtu úplne zadarmo. Veľkou prednosťou tejto kombinácie je, že karta s kódom je priložená ku každému Balíčku Stellar nezávisle na jeho hodnote. Obsahuje prihlasovacie meno a heslo k účtu, na ktorom sú uložené jednotky kryptomeny, ktoré si môže majiteľ balíčka nechať kedykoľvek vyplatiť. K účtu má prístup len prostredník, ktorý ho spravuje, a klient.


 Balíček Stellar – investovanie

Karta s kódom bude odoslaná klientovi tradičnou poštou, na dobierku, v špeciálne chránenom balíčku. Prevziať ho možno len po potvrdení identity a vykonaní platby za zakúpenie balíčka. To má za cieľ ochranu citlivých údajov na karte pred zachytením.

Na takejto karte sa nachádza prihlasovacie meno a heslo umožňujúce prihlásenie k súkromnému profilu klienta na virtuálnej peňaženke. Tieto údaje sú dostupné výhradne osobe, ktorá si zakúpila balíček. Kód na karte je potrebné uložiť na suchom a bezpečnom mieste (napr. v trezore), do doby predaja kryptomeny.

Keď klient uzná, že prišiel čas na speňaženie investície, môže využiť kartu s kódom. Osoba, ktorá má k dispozícii kartu, má náhľad do aktuálne zhromaždených prostriedkov v podobe kryptomeny, ale pre ich vyplatenie je potrebné ďalšie overenie. Stačí, že kontaktujete predávajúceho, informujete ho o úmysle vybrať si ich a potvrdíte svoje vlastníctvo uvedením prihlasovacieho mena a hesla. Speňaženie jednotiek na vybranú adresu súkromnej peňaženky prebehne okamžite.

Tento spôsob investovania sa teší dobrému hodnoteniu, ako jednoduchej a bezpečnej alternatívy získania a uloženia kryptomeny. Navyše si vďaka nej klient nemusí hneď zakladať účet vo virtuálnej peňaženke, ani si robiť starosti s ochranou pred hackermi a zlodejmi. Stačí, že si schová svoju fyzickú kartu s prihlasovacím menom a heslom u seba doma. Ale odporúča sa z bezpečnostných dôvodov si kryptomenu vybrať až po zvládnutí teoretických základov investovania, na čo majú pripraviť v balíčku obsiahnuté materiály o investíciách a spravovaní kryptomeny Stellar.

 

Objednajte si balík

Naučte sa investovať

 

Balíček Stellar a hodnotenia klientov

Hodnotenia na Balíček Stellar sa ako pri väčšine vzdelávacích balíčkov zhodujú, ide o jednoduchú a obľúbenú metódu získavania školiacich materiálov a tiež bezplatnej kryptomeny. Z tohto dôvodu možno ako medzi klientmi, tak aj na kryptomenových blogoch nájsť mnoho komentárov k tomuto produktu. Zdá sa, že väčšina osôb, ktoré si zakúpili Balíček Stellar, k nemu píše veľmi pozitívne hodnotenia.

  • Školiace materiály majú veľmi vysokú kvalitu, podarilo sa mi všetko vstrebať, stráviť a prevziať kryptomenu… môžem začať s ďalšou investíciou

Nick: Drahoslav 

  • Spôsob prevzatia krypto mien trochu zarazil, ale vďaka nemu si nemusím robiť hlavu s technickými záležitosťami, v ktorých sa nevyznám, ale aj napriek tomu dávam dobré hodnotenie. Okrem toho sa mi na balíčku podarilo zarobiť.

 Nick: Perla

  • ja som chcel už skôr začať investovať do stellaru a teraz som dostal balíčky a kartu s kódom, ozval sa predajca a všetko vysvetlil, zdalo sa mi to v pohode. Veľmi zaujímavé e-booky, čo som si v rýchlosti prezrel materiály

Nick: Daša 

  • podobné balíčky som už videl a sú asi dostupné už pár rokov, ale keď sa na trhu držia tak dlho, nedá sa im asi uprieť účinnosť. Dostanete naraz vzdelanie a krypto – celkom fajn ponuka

Nick: Slavomir 

Balíček Stellar je výnimočné riešenie pre začiatočníkov, ktoré v sebe spája teóriu investovania s praxou v podobe vlastnej meny. Súprava zaisťuje prístup ku školeniu a tiež umožňuje získať skúsenosti s investovaním do Stellaru. Rozhodne veľkou výhodou produktov tohto typu je to, že klient platí výhradne za vzdelávacie materiály, kryptomena sa získava ako bonus zadarmo. Vo výsledku možno rýchlo začať s prvou investíciou a zároveň s vlastným dobrodružstvom vo svete e-platidiel.