Пакет Стелар (Stellar) … мнение сред клиентите

Stellar Lumen е едновременно мрежа от блокчейн и криптовалута. Lumen, представен от борсовия символ (XLM), е оригинален токен Stellar (цифрова валута), смятан от инвеститорите за изключително перспективен. Дали си струва да инвестираме в Stellar и ако отговорът е „да“ – по какъв начин да го направим?

 Криптовалутата Stellar

Stellar се различава малко от BTC и неговите форкове, Litecoin (LTC) и Dash (DASH), тъй като използва федеративен алгоритъм на договор (Stellar Consensus Protocol), вместо „доказателства за работа“, т.е. proof-of-work (POW) и свързаните алгоритми, които изискват добиването на монети за валидиране на транзакциите.

Дългогодишният криптовалутен предприемач Джед Маккалеб е всеобщо признат за основател на Stellar Lumen (XLM). Като неразделен член на крипто и блокчейн обществото, той има възможност да си сътрудничи с експерти от бранша, а проектът Stellar получава финансиране от фирмата, обслужваща плащанията STRIPE. Други организации, които са дарили средства в полза на проекта, са Google, FastForward и BlackRock. Stellar Lumens (XLM) стартира търговията на 4 септември 2014 г. на цена от 0,0021 USD, според данните, взети от CoinTelegraph.

Stellar Lumens е създаден с цел разрешаване на проблема с мащабируемостта, свързан с блокчейн технологията и свързване на финансовите институции посредством блоковата верига. Затова е относително по-евтин по отношение на таксите за транзакции и по-бърз по отношение на скоростта на обработка, което е особено важно, в случай на необходимост от действия в развиващите се страни.

Разходите за XLM транзакции са близки до нулата (0,000004 USD). Същото не може да се каже за Етериум (Ethereum/ETH), таксите за който (16,01 USD) подтикват потребителите към други алткойни като Tron (TRX), Cardano (ADA) или кросчейн платформите, Polkadot (DOT).

Освен това бързината на обработката на Stellar е една от най-добрите в цялото пространство от криптовалута и блокчейн технологии, което прави тази валута изключително производителна. Това е възможно, защото трансферът на лумени (XLM) не изисква никакво одобрение от копачите, което помага да се гарантира относително бързо време на транзакциите. Мрежата Stellar може да обслужва от 1000 до 5000 транзакции в секунда (TPS). В резултат на това XLM транзакциите са 100 до 500 пъти по-бързи отколкото при Биткойна (BTC) и 50 до 250 пъти по-бързи отколкото при Етериум (Ethereum).

XLM се котира на няколко борси за криптовалута и брокерски къщи, което улеснява търговията. Изпращането на тази валута също така е невероятно лесно, защото многобройните конвертори на валути обменят XLM, което улеснява извършването на транзакции по безпроблемен и безопасен начин.

 

Поръчайте пакета

Научете се да инвестирате

 

Пакет с криптовалута – популярна форма на покупка

От известно време криптовалутата Stellar може да се получи като част от популярните образователни пакети. Това са т.нар. образователни пакети с криптовалута. Такъв образователен комплект включва електронни книги, уебинари и образователни материали, предназначени за инвеститори-аматьори, които специално се интересуват от криптовалутите. Към този вид продукт най-често се добавя специален код или карта, с помощта на която можете да вземете безплатно няколко единици от избраната криптовалута, което улеснява стартирането на инвестицията.

Добре е да подчертаем, че повечето пакети предлагат интересни, професионални образователни материали, достъпни в рамките на пакета, а също така включват обширна информация не само за най-новите тенденции в инвестирането в електронни монети, но също за инвестирането като цяло. Тези качества правят пакетите с криптовалута изключително желан продукт за всеки, който би искал да започне своето приключение с инвестициите във виртуална валута.

 

Поръчайте пакета

Научете се да инвестирате


 Пакет Stellar – образование

Няма как да отречем, че в момента на пазара могат да се открият повече интересни образователни пакети, отколкото само преди няколко години. Интересът към виртуалните валути и инвестиции продължава да расте, което означава, че хората търсят алтернативни решения във времето на пандемия, а дългите часове прекарани у дома карат мнозина да проявят интерес към темите от областта на финансовото образование. Такава възможност дават именно образователните пакети, в това число най-новият продукт от този тип – пакетът Stellar.

Този пакет съдържа редица образователни материали под формата на електронни книги, статии, бюлетини, консултации, уебинари, онлайн обучения и други предлагани инструменти за развитие. Тези материали дават възможност за придобиване на основни знания, както и задълбочено познание на принципите, от които трябва да се ръководим при инвестиране в електронни монети. Благодарение на това клиентът ще може да се подготви добре, преди да навлезе в света на инвестирането.

Както в случая с повечето образователни пакети с криптовалута, авторите на пакета Stellar също залагат на безплатната криптовалута, добавена към обучението, до която можете да получите достъп посредством специална карта. Тази карта е ключът към уебсайта, в който клиентът ще открие зачислените към неговия акаунт напълно безплатни единици криптовалута Stellar. Голямото предимство на комплекта е, че картата с кода се добавя към всеки пакет Стелар, независимо от неговата стойност. Тя съдържа потребителското име и парола за акаунта, в който се съхраняват единиците криптовалута, които собственикът на пакета може да осребри по всяко време. Достъп до акаунта имат единствено управляващият го посредник и клиентът.


 Пакет Стелар (Stellar)  – инвестиране

Картата с кода ще бъде изпратена на клиента по стандартната поща, с наложен платеж, в специално обезопасен колет. Може да бъде получена само след удостоверяване на самоличността и извършване на плащането за покупката на пакета. Това е направено с цел да се защитят чувствителните данни в картата от присвояване.

На тази карта се намират данните за вход и парола, които дават възможност за вход в личния профил на клиента във виртуалния портфейл. Тези данни са достъпни само на лицето, закупило пакета. Кодът на картата трябва да се съхранява на сухо и безопасно място (напр. в сейф) до момента на продажба на криптовалутата.

Когато клиентът реши, че е време да осребри инвестицията си, може да използва картата с кода. Лицето, което притежава картата, има достъп до натрупаните текущи средства под формата на криптовалута, но за да ги изтегли е необходима допълнителна проверка. Достатъчно е да се свърже с продавача, да го информира за желанието си да осребри средствата и да потвърди собствеността си върху тях с подаване на данните за вход и паролата. Осребряването на единиците в избрания адрес на личния портфейл става незабавно.

Този начин на инвестиция има репутацията на простичка и безопасна алтернатива за получаване и съхранение на криптовалута. Нещо повече, благодарение на него клиентът не трябва веднага да създава акаунт във виртуалния портфейл, или да се тревожи как да се защити от хакери и крадци. Достатъчно е да скрие физическата карта с данните за вход и парола в собствения си дом. Все пак се препоръчва, от съображения за сигурност, да изтеглите криптовалутата си едва след като усвоите теоретичните основи на инвестирането, за което трябва да Ви подготвят включените в пакета материали по темата за инвестициите и управлението на криптовалутата Stellar.

 

Поръчайте пакета

Научете се да инвестирате

 

Пакет Stellar и мнение на клиентите

Пакетът Stellar има мнение, както повечето образователни пакети, за простичък и популярен метод за получаване на образователни материали, а също за безплатна криптовалута. По тази причина както сред клиентите, така и на блоговете за криптовалута могат да се открият множество коментари за този продукт. Изглежда повечето хора, които са закупили пакет Стелар, изказват много положително мнение за него.

  • Образователните материали са с много високо качество, успях да попия всичко, да го смеля и да получа криптовалутата… мога да започна нататък да инвестирам

Ник: Георги

  • Начинът за получаване на криптовалутата малко ме изплаши, но благодарение на него не трябва да се занимавам с техничните въпроси, от които не разбирам, така че въпреки всичко имам добро мнение. Освен това успях да спечеля от пакета.

 Ник: Мартин

  • аз още преди исках да започна да инвестирам в stellar и сега получих пакета и картата с кода, обади ми се продавача и ми обясни всичко, изглеждаше ми ок. Много интересни е-книги, така че да разгледате материала бързо.

Ник: Николай

  • вече съм виждал подобни пакети и вероятно се предлагат от години, но след като толкова време се задържат на пазара, вероятно не може да им се отрече ефикасността. Получаваш едновременно образование и крипто – доста добра оферта

Ник: Иван

Пакетът Stellar е изключително решение за начинаещите, което свързва в себе си теорията на инвестирането с практиката под формата на собствена валута. Комплектът осигурява достъп до обучение, а същевременно дава възможност за набавяне на опит в инвестирането в Stellar. Определено голямо предимство на този тип продукти е това, че клиентът плаща изключително за образователните материали, в същото време получава гратис криптовалута. А резултатът е, че бързо може да започне първата си инвестиция и да стартира приключението си с електронните монети.