Ruajtje e sigurt dhe falas – çfarë është karta me kodin e aksesit stellar

Teknologjia inovative nënkupton shumë mundësi, por nënkupton edhe kërkesa specifike. Një shembull i përsosur është kriptomonedha stellar e parashikuar si paralajmëruese e ndryshimeve në tregun e e-monedhave. Sidoqoftë, ajo ka kërkesat e veta për ruajtjen e e-wallet, të cilat mund të jenë mjaft sfiduese, veçanërisht për fillestarët. Për fat të mirë, investitorët fillestarë mund të përfitojnë nga karta me kodin e aksesit Stellar.

Një zgjidhje inovative – Kartë me kodin e aksesit stellar


Karta me kodin e aksesit Stellar është një element integral i paketës edukative të kriptomonedhës, e cila të lejon të ruash falas njësitë e e-monedha të marra në set. Kjo është e mundur sepse ndërmjetësi që ofron shërbimin është i detyruar të hap një llogari në platformën e duhur të e-wallet në të cilën do të ruhet kriptomonedha. Falë kësaj, klienti lirohet nga kërkimi i pavarur për një platformë me wallet virtual, në të cilën do të duhet të transferoj dhe siguroj e-monedhën.

Karta e aksesit përmban të ashtuquajturën kodin stellar, që do të thotë loginin dhe fjalëkalimin për të hyrë në llogarinë e e-wallet ku ndodhet kriptomonedha. Kodi gjenerohet automatikisht nga sistemi i platformës dhe vendoset vetëm në kartën e aksesit, e cila më pas i dërgohet klientit në adresën e treguar prej tij. Pakoja mund të merret vetëm nga blerësi, pasi paraqitet dokumenti i identitetit. Karta e marrë duhet të mbahet në vend të thatë dhe të sigurt derisa të merret vendimi për shitjen e Stellar-it të marrë.

Karta me kodin e aksesit Stellar nuk është vetëm e përshtatshme, por edhe e sigurt. Kjo është e mundur sepse njësitë e kriptomonedhave të marra në paketë ruhen në llogari të siguruar posaçërisht të mbikëqyrur nga një ndërmjetës. Përveç kësaj, kodi stellar vendoset vetëm në kartën e aksesit pa u publikuar në internet, duke e bërë të pamundur vjedhjen nga hakerat dhe hajdutët e internetit.

Karta me kodin e aksesit stellar është një zgjidhje e thjeshtë, e sigurt dhe inovative që lehtëson investimin në kriptomonedhë. Klienti nuk ka pse të shqetësohet për asgjë, sepse detyra e tij është vetëm … të ruajë kartën.