Sikker og gratis opbevaring – hvad er et kort med Stellar-adgangskode

Innovativ teknologi betyder mange muligheder, men også specifikke krav. Det perfekte eksempel er Stellar-kryptovalutaen, som opfattes som forløber for ændringer på e-møntmarkedet. Det har dog sine egne krav til opbevaring af e-tegnebog, hvilket kan vise sig at være en ganske stor udfordring, især for nybegyndere. Heldigvis uerfarne investorer kan bruge et kort med Stellar-adgangskoden

Innovativ løsning – et kort med Stellar-adgangskoden

Kortet med Stellar-adgangskoden er en integreret del af uddannelsespakken med kryptovalutaen, som giver mulighed for at opbevare de gratis e-mønt-enheder, der modtages i sættet. Dette er muligt, fordi den mægler, der tilbyder tjenesten, er forpligtet til at oprette en konto på den relevante e-tegnebog-platform, hvor kryptovalutaen skal opbevares. Takket være dette behøver kunden ikke at selv søge efter en platform med en virtuel tegnebog, som man derudover skulle overføre e-mønten til og sikre den.

Adgangskortet indeholder den såkaldte Stellar-kode, dvs. et login og en adgangskode, der giver mulighed for at logge ind på den e-tegnebogskonto, som kryptovalutaen er opbevaret på. Koden genereres automatisk af platformens system og placeres kun på adgangskortet, som derefter sendes til kunden til den adresse, han har angivet. Pakken kan kun afhentes af køberen efter fremvisning af et identitetsdokument. Det modtagne kort skal opbevares på et tørt og sikkert sted, indtil man beslutter at sælge den modtagne Stellar-kryptovaluta.

Kortet med Stellar-adgangskoden er ikke kun praktisk, men også sikkert. Det er muligt, fordi de kryptovalutaenheder, der modtages i pakken, er gemt på en specielt sikret konto, der overvåges af en formidler. Derudover placeres Stellar-koden kun på adgangskortet uden online-offentliggørelse, hvilket gør det umuligt at blive stjålet af hackere og internettyvere.

Kortet med Stellar-adgangskoden er en enkel, sikker og innovativ løsning, der gør det lettere at investere i kryptovalutaen. Kunden behøver ikke bekymre sig om noget, for hans opgave er kun… at opbevare kortet.