Ασφαλής και δωρεάν αποθήκευση – τι είναι κάρτα με κωδικό πρόσβασης stellar

Μια καινοτόμος τεχνολογία σημαίνει πολλές δυνατότητες, αλλά και συγκεκριμένες απαιτήσεις. Ένα τέλειο παράδειγμα είναι το κρυπτονόμισμα stellar που θεωρείται ως προάγγελος των αλλαγών στην αγορά ηλεκτρονικού νομίσματος. Ωστόσο, έχει κι αυτό τις δικές του απαιτήσεις όσον αφορά στην αποθήκευση στο ηλεκτρονικό πορτοφόφι, οι οποίες και ενδέχεται να αποδειχθούν μεγάλη πρόκληση, ειδικά για τους αρχάριους. Ευτυχώς, οι αρχάριοι επενδυτές μπορούν να κάνουν χρήση της κάρτας με κωδικό πρόσβασης Stellar.

Μια καινοτόμος λύση – η κάρτα με κωδικό πρόσβασης stellar

Η κάρτα με κωδικό πρόσβασης Stellar αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του εκπαιδευτικού πακέτου με κρυπτονόμισμα, το οποίο επιτρέπει την δωρεάν αποθήκευση των μονάδων ηλεκτρονικού νομίσματος που παίρνετε μαζί με το σετ. Αυτό είναι δυνατό επειδή ο μεσίτης που προσφέρει την υπηρεσία είναι υποχρεωμένος να δημιουργήσει έναν λογαριασμό στην αντίστοιχη πλατφόρμα ηλεκτρονικού πορτοφολιού, στην οποία θα αποθηκευτεί το κρυπτονόμισμα. Χάρη σε αυτό, ο πελάτης απαλλάσσεται από την αναζήτηση μιας πλατφόρμας με εικονικό πορτοφόλι, στην οποία θα έπρεπε να επιπροσθέτως να μεταφέρει και να ασφαλίσει το ηλεκτρονικό νόμισμα.

Η κάρτα πρόσβασης περιέχει τον λεγόμενο κωδικό stellar, δηλαδή την σύνδεση και τον κωδικό πρόσβασης για την σύνδεση στον λογαριασμό ηλεκτρονικού πορτοφολιού, στο οποίο βρίσκεται το κρυπτονόμισμα. Ο κωδικός δημιουργείται αυτόματα από το σύστημα της πλατφόρμας και εισάγεται αποκλειστικά στην κάρτα πρόσβασης, η οποία στη συνέχεια αποστέλλεται στον πελάτη στη διεύθυνση που εκείνος υποδεικνύει. Το δέμα μπορεί να παραληφθεί μόνο από τον αγοραστή, αφού δείξει την αστυνομική του ταυτότητα. Η ληφθείσα κάρτα πρέπει να φυλαχθεί σε ένα ξηρό και ασφαλές μέρος μέχρι ο αγοραστής να αποφασίσει πως θέλει να πουλήσει το Stellar που έλαβε.

Η κάρτα με τον κωδικό πρόσβασης Stellar δεν προσφέρει μονάχα άνεση αλλά και ασφάλεια. Κατι τέτοιο είναι δυνατό επειδή οι μονάδες κρυπτονομίσματος που λαμβάνονται στο πακέτο αποθηκεύονται σε έναν ειδικά ασφαλισμένο λογαριασμό, υπό την επίβλεψη ενός διαμεσολαβητή. Επιπλέον, ο κωδικός stellar εισάγεται αποκλειστικά στην κάρτα πρόσβασης χωρίς να δημοσιεύεται στο διαδίκτυο, καθιστώντας αδύνατη την κλοπή του από χάκερς και διαδικτυακούς κλέφτες.

Η κάρτα με τον κωδικό πρόσβασης stellar είναι μια απλή, ασφαλής και καινοτόμος λύση που διευκολύνει τις επενδύσεις σε κρυπτονομίσματα. Ο πελάτης δεν χρειάζεται να ανησυχεί για τίποτα, μιας και αποστολή του είναι απλά… να κρατάει ασφαλή την κάρτα.