Sodobna kriptovaluta za začetniškega investitorja – Začetni paket Stellar

Stellar je sodobna platforma, ki jo uporabljajo največje korporacije, svetovne organizacije, mednarodna podjetja, finančni strokovnjaki in investitorji z vsega sveta. Njegova moč je v investicijskih možnostih, ki jih lahko izkoristi vsaka industrija, zahvaljujoč temu pa vanj investirajo tako profesionalci kot amaterji. Z mislijo na slednje je nastal izdelek, imenovan Paket Stellar.

Vizija prihodnosti – platforma in kriptovaluta Stellar

Stellar pogosto imenujejo “izboljšan Bitcoin”, “Kriptovaluta 2.0” ali “nova različica virtualnih kovancev”. Pravzaprav gre za platformo, ki temelji na razširjeni različici blockchain omrežja z lastno kriptovaluto – Stellar Lumens.

Delo na Stellarju se je začelo leta 2014 s strani programerja Jeda Caleba, odvetnika Joyca Kima in finančnika Patricka Cillosona, ki so ustanovili Stellar Foundation. V petih letih dela se je fundacija spremenila v polno organizacijo, ki je ustvarila sodoben plačilni sistem, ki temelji na inovativni izvorni kodi, mednarodni poravnalni mreži, decentralizirani borzi StellarX, protokolu Lightning Network in posameznem e-kovancu Stellar Lumens.

Kot rezultat je Stellar postal mednarodna platforma, ki omogoča transakcije različnih finančnih instrumentov. Ne samo drugih e-kovancev, temveč tudi valut, vrednostnih papirjev in surovin. Zaradi te možnosti je bil Stellar v središču pozornosti investitorjev z vsega sveta. Tudi tistih, ki ponujajo izobraževalni paket s kriptovalutami, kot je Paket Stellar.

 

Naročite paket

Naučite se vlagati

 

Izobraževalni paket s kriptovaluto, torej Paket Stellar

E-kovanci so se izkazali za tako priljubljeno sredstvo, da vanje investirajo tako profesionalci kot amaterji. Slednji najpogosteje posegajo po t. i. izobraževalne pakete s kriptovaluto. Ogromno zanimanje za Stellar je povzročilo, da je tudi ta e-kovanec prejel svojo različico izdelka, torej Paket Stellar.

Ideja izobraževalnega paketa s kriptovalutami je zagotoviti strokovno usposabljanje in dati na voljo določeno enoto kriptovalute, tako da se stranka lahko teoretično in praktično počuti kot profesionalni investitor. Enako velja za Paket Stellar.

Ta paket vključuje vrsto izobraževalnih gradiv v obliki e-knjig, člankov, biltenov, posvetovanj, webinarjev, spletnega usposabljanja in drugih razpoložljivih orodij za razvoj. Ti materiali bodo omogočili pridobiti osnovno znanje in poglobljeno znanje o pravilih, ki jih je treba upoštevati pri investiranju v e-kovance. Zahvaljujoč temu se bo stranka lahko pravilno pripravila pred vstopom v svet investiranja.

Izobrazba ni vse. Paket vključuje tudi določeno število enot kriptovalut, odvisno od oblike izdelka, ki jo izbere stranka. E-kovanec je brezplačno vključen kot preizkusno sredstvo, ki omogoča seznaniti se z investiranjem. V tem primeru je v paket vključen Stellar, ki ni samo brezplačen, temveč tudi brezplačno hranjen. Vse zahvaljujoč kartici z dostopno kodo Stellar.

Brezplačen e-kovanec in brezplačna shramba – kartica z dostopno kodo Stellar

Varno shranjevanje kriptovalute je odvisno od vrste e-denarnice, ki jo izberete. To je izjemno pomembno in precej težko, zlasti v primeru Stellarja, ker ta e-kovanec zahteva primerno platformo, ki ustreza vsem zahtevam. Izbira ni lahka, zlasti za investitorje začetnike.

Kupcu pri nakupu paketa Stellar ni treba skrbeti za kraj in način shranjevanja svojega e-kovanca, ker ta naloga pripada posredniku. Ta izbere navidezno denarnico, ki ustreza vsem zahtevam, ustvari individualni račun in kupcu posreduje podatke za prijavo v obliki kartice z dostopno kodo Stellar.

Dostopna kartica je dokument, ki vsebuje t. i. kodo Stellar, torej login in geslo za profil na platformi navidezne denarnice. Lahko se jo naroči med nakupom Paketa Stellar in navede naslov za dostavo. Pošlje se po pošti v posebej zavarovanem paketu v roke stranke, ki jo lahko prevzame šele po predložitvi osebnega dokumenta. Kartica zagotavlja brezplačno in varno shranjevanje ter stalen dostop do prejete kriptovalute.

 

Naročite paket

Naučite se vlagati

 

Paket Stellar in mnenja o njem.

Izobraževalni paketi s kriptovaluto so preprosta in varna oblika nakupa izobraževalnih materialov, obogatenih z brezplačnimi enotami e-kovancev. Glede na precej zapleteno investicijsko naravo sveta kriptovalut, pa je včasih kritizirana. Zgodi se celo, da nekateri uporabniki interneta gledajo na Paket Stellar kot na prevaro. Vendar pa tako mnenje ne bi moglo biti bolj napačno.

Ideja Paketa Stellar je zagotoviti ustrezno znanje in stranko pripraviti na vstop v svet investicij. Prav tako je brezplačna kriptovaluta na voljo kot preizkusno sredstvo. Zato je veliko negativnih komentarjev posledica pomanjkljivega znanja portalov, nerazumevanja izdelka s strani strank in negativnega pristopa konkurence, ki ponuja podobne izdelke.

Vendar pa ima Izobraževalni paket Stellar poleg sovraštva zelo pozitivna mnenja celo med investicijskimi portali. Spodaj navajamo nekaj primerov:

  • (…) ali bi lahko bilo kaj preprostejšega od Paketa s kriptovaluto Stellar? Težko je, ker je v tem primeru vse jasno in pregledno od začetka do konca (…) predvsem za začetniške stranke.

Avtor: Bernim

  • Po seznanitvi s temo menim, da je vredno podrobneje analizirati izobraževalne pakete s kriptovalutami, zlasti v primeru Stellarja(…), sodobni kripto, ki je v preprosti obliki dostopen vsakomur.

Avtor: Adam

  • Verjamem, da je ta paket s kriptovaluto smiseln zlasti za investitorje začetnike,

Avtor: Jan

  • Po analizi izvornih materialov je treba priznati, da so e-knjige na dokaj visoki ravni, vsaj za začetnike (…) e-denarnica, ki jo ustvari posrednik? Dobra rešitev za amaterje, še posebej v primeru Stellarja, pri katerem je težko izbrati vrsto e-denarnice (…) če toliko ljudi investira v Stellar, je mogoče kaj na tem?

Avtor: Bogodar

Izkazalo se je torej, da Paket Stellar cenijo ne le zadovoljni kupci, temveč tudi strokovnjaki iz sveta investicij:

  • Brez zapletenega sistema za nakup in shranjevanje kriptovalut,
  • Praktični pristop do stranke in njenih izobraževalnih potreb,
  • Varnost med shranjevanjem kriptovalut,
  • Ponuja v prihodnost usmerjen e-kovanec,
  • Primerna cena paketa s kriptovaluto,
  • Visoka raven izobraževalnih gradiv.

Naročite paket

Naučite se vlagati

 

Izobraževalni paket s kriptovaluto Stellar ima dejansko pozitivno mnenje med strankami in strokovnjaki. Vse zaradi svoje praktičnosti, preprostosti in individualnega pristopa do stranke. Pred vstopom v svet e-kovancev se zainteresirane stranke lahko naučijo najpomembnejših načel investiranja in se ob upravljanju lastnega e-kovanca počutijo kot pravi investitorji. Poleg tega se sčasoma nakup paketa lahko izkaže za odlično naložbo, saj ima prejeta kriptovaluta možnost znatno povečati svojo vrednost.