Sigurna i besplatna pohrana – što je kartica s pristupnim kodom stellar

Inovativna tehnologija pruža brojne mogućnosti, ali i specifične zahtjeve. Savršen primjer je kriptovaluta Stellar percipirana kao vjesnik promjena na tržištu e-valuta. Međutim, ona ima svoje zahtjeve oko pohrane u e-novčaniku, što se može pokazati kao popriličan izazov, posebno za početnike. Srećom, početni ulagači mogu koristiti karticu s pristupnim kodom Stellar.

Inovativno rješenje – kartica s pristupnim kodom Stellar

Kartica s pristupnim kodom Stellar sastavni je dio obrazovnog paketa s kriptovalutom, koji omogućuje besplatno pohranjivanje jedinica e-valute primljenih u kompletu. To je moguće jer je posrednik koji nudi uslugu obvezan napraviti račun na odgovarajućoj platformi e-novčanika na kojem će se čuvati kriptovaluta. Zahvaljujući tome, klijent je ne mora samostalno tražiti platformu s virtualnim novčanikom na koji bi morao još i prenijeti i osigurati e-valutu.

Pristupna kartica sadrži tzv. kod stellar, odnosno korisničko ime i lozinku koji omogućavaju prijavu na račun e-novčanika na kojem se nalazi kriptovaluta. Kod automatski generira sustav platforme i stavlja ga isključivo na pristupnu karticu koja se zatim šalje klijentu na adresu koju je on naznačio. Paket može preuzeti samo kupac uz predočenje osobnog dokumenta. Primljenu karticu treba čuvati na suhom i sigurnom mjestu do donošenja odluke o prodaji primljenog Stellar-a.

Kartica s pristupnim kodom Stellar nije samo stvar udobnosti, već i sigurnosti. To je moguće jer su jedinice kriptovalute, koje su primljene u paketu, pohranjene na posebno osiguranom računu, pod nadzorom posrednika. Uz to, kod Stellar postavlja se samo na pristupnu karticu i ne objavljuje se na mreži, što onemogućuje krađu od strane hakera i internetskih lopova.

Kartica s pristupnim kodom stellar jednostavno je, sigurno i inovativno rješenje koje olakšava ulaganje u kriptovalutu. Klijent se ne mora brinuti o ničemu, jer je njegov zadatak samo… pohraniti karticu.