Šiuolaikinė kriptovaliuta pradedantiesiems investuotojams – „Stellar” mokymo paketas

„Stellar“ yra moderni platforma, kurią naudoja didžiausios korporacijos, pasaulinės organizacijos, tarptautinės įmonės, finansų specialistai ir investuotojai iš viso pasaulio. Jos stiprybė yra investavimo galimybės, kuriomis gali pasinaudoti bet kuris pramonininkas, todėl į ją investuoja ir profesionalai, ir mėgėjai. Atsižvelgiant į pastarąjį, buvo sukurtas produktas, vadinamas „Stellar“ paketu.

Ateities vizija – „Stellar” platforma ir kriptovaliuta

„Stellar” dažnai vadinama „pagerintu Bitkoinu“, „Kriptovaliuta 2.0“ arba „nauja virtualių monetų versija“. Tiesą sakant, tai yra platforma, pagrįsta plačia „blockchain“ tinklo versija su savo kriptovaliuta – „Stellar Lumens“.

„Stellar“ darbai prasidėjo 2014 m., kuriuos inicijavo programuotojas Jedas Calebas, advokatas Joyce Kim ir finansininkas Patrick Cillson, bei įkūrė „Stellar Foundation“. Per penkerius darbo metus fondas tapo pilna organizacija, sukūrusi modernią mokėjimo sistemą, pagrįstą novatorišku šaltinio kodu, tarptautiniu atsiskaitymų tinklu, decentralizuota „StellarX“ birža, „Lightning Network“ protokolu ir individualia „Stellar Lumens“ elektronine moneta.

 Todėl „Stellar“ tapo tarptautine platforma, leidžiančia atlikti visų finansinių priemonių sandorius. Ne tik kitų elektroninių monetų, bet ir valiutos, vertybinių popierių bei žaliavų. Tokiu būdu „Stellar“ tapo viso pasaulio investuotojų dėmesio centre. Taip pat tat tokių, kurie siūlo mokomąjį paketą su kriptovaliuta, bei „Stellar“ paketą.

 

Užsisakykite paketą

Išmokite investuoti

 

Mokomasis paketas su kriptovaliuta, t.y. „Stellar” paketas

Elektroninės monetos pasirodė esąs toks populiarus turtas, į kurį investuoja ir profesionalai, ir mėgėjai. Pastarieji dažniausiai renkasi vadinamąjį mokomąjį paketą su kriptovaliuta. Didžiulis susidomėjimas „Stellar“ reiškė, kad ši elektroninė moneta taip pat gavo savo produkto versiją, t. y. „Stellar“ paketą.

Švietimo paketo su kriptovaliuta idėja yra suteikti profesionalų mokymą ir suteikti konkretų kriptovaliutos vienetą, kad klientas galėtų teoriškai ir praktiškai pasijusti profesionaliu investuotoju. Tas pats pasakytina ir apie „Stellar“ paketą.

Į šį paketą įeina mokomoji medžiaga: elektroninės knygos, straipsniai, naujienlaiškiai, konsultacijos, internetiniai seminarai, internetinių mokymų ir kitų turimų kūrimo priemonių forma. Ši medžiaga leis Jums įgyti pagrindinių žinių ir išsamių žinių apie principus, kurių reikėtų laikytis investuojant į elektronines monetas. Dėl to klientas galės tinkamai pasiruošti prieš įžengdamas į investavimo pasaulį.

 Mokymas nėra viskas. Pakuotėje taip pat yra tam tikras kriptovaliutos vienetų skaičius, atsižvelgiant į kliento pasirinktą produkto formą. Elektroninė moneta yra nemokama kaip bandomasis turtas, kuris padės Jums pradėti investuoti. Tokiu atveju „Stellar“ yra įtrauktas į pakuotę, kuri yra ne tik nemokama, bet ir nemokamai saugoma. Visa tai įmanoma su kortelės  „Stellar“ prieigos kodu.

Nemokama elektroninė moneta ir nemokama saugykla – kortelė su „Stellar” prieigos kodu

Saugus kriptovaliutos saugojimas priklauso nuo pasirinktos elektroninės piniginės tipo. Tai nepaprastai svarbu ir gana sunku, ypač „Stellar“ atveju, nes šiai elektroninei monetai reikalinga tinkama platforma, atitinkanti visus reikalavimus. Pasirinkimas nėra lengvas, ypač pradedantiesiems investuotojams.

Pirkdamas „stellar” paketą, klientas neturi jaudintis dėl savo elektroninės monetos laikymo vietos ir būdo, nes ši užduotis priklauso brokeriui. Jis pasirenka virtualią piniginę, atitinkančią visus reikalavimus, sukuria individualią sąskaitą ir klientui pateikia prisijungimo duomenis – kortelę su „Stellar“ prieigos kodu.

Prieigos kortelė yra dokumentas, kuriame yra vadinamasis „stellar” kodas, t. y. prisijungimas ir slaptažodis prie profilio virtualios piniginės platformoje. Jį galite užsisakyti pirkdami „stellar” paketą ir nurodyti pristatymo adresą. Jis perduodamas paštu, specialiai apsaugotoje pakuotėje, individualiai į kliento rankas, kuris gali jį atsiimti tik pateikęs asmens dokumentą. Kortelė garantuoja nemokamą ir saugų saugojimą, taip pat nuolatinę prieigą prie gautos kriptovaliutos.

 

Užsisakykite paketą

Išmokite investuoti

 

„Stellar” paketas ir atsiliepimai apie jį.

Mokomieji paketai su kriptovaliuta yra paprasta ir saugi mokymo medžiagos, praturtintos nemokamais elektroninių monetų vienetais, forma. Tačiau, atsižvelgiant į gana sudėtingą kriptovaliutų pasaulio investavimo pobūdį, ji kartais kritikuojama. Net atsitinka taip, kad kai kurie interneto vartotojai „stellar” paketą laiko sukčiavimu. Tačiau tai klaidingas mąstymas.

 „Stellar“ paketo idėja yra suteikti reikiamų žinių ir paruošti klientą žengti į investicijų pasaulį. Tai taip pat yra nemokama kriptovaliuta kaip aktyvus bandymas. Todėl daugybė neigiamų komentarų kyla dėl žinių apie portalus trūkumo, klientų nesupratimo apie produktą ir neigiamų konkurentų, siūlančių panašius produktus, veiksmų.

Tačiau, apeinant neapykantą, atsiliepimai apie „stellar” paketą yra labai teigiami net tarp investicijų portalų. Štai keletas pavyzdžių:

  • (…) ar gali būti kas nors paprastesnio už „stellar” kriptovaliutų paketą? Sunku būtų surasti, nes šiuo atveju viskas yra aišku ir skaidru nuo pradžios iki pabaigos (…), daugiausia pradedantiesiems klientams.

Autorius: Kęstutis

  • Susipažinęs su šia tema, manau, kad verta išsamiau išanalizuoti švietimo paketus su kriptovaliuta, ypač kalbant apie „stellar” (…), šiuolaikinę, visiems paprasta forma siūlomą kriptografiją.

Autorius: Jogaila

  • Manau, kad šis kriptovaliutų paketas yra prasmingas, ypač pradedantiesiems investuotojams,

Autorius: Linas

  • Išanalizavus šaltinių medžiagą, reikia pripažinti, kad elektroninės knygos yra gana aukšto lygio, bent jau pradedantiesiems (…) elektroninės piniginės, kurias sukūrė tarpininkas? Geras sprendimas mėgėjams, ypač „stellar” atveju, kuriam sunku pasirinkti elektroninės piniginės tipą (…), jei tiek daug žmonių investuoja į „stellar”, galbūt verta?

Autorius: Linas

Pasirodo, kad „stellar” paketą vertina ne tik patenkinti klientai, bet ir investicijų pasaulio specialistai:

  • Nėra sudėtingos kriptovaliutų pirkimo ir saugojimo sistemos,
  • Praktinis požiūris į klientą ir jo ugdymo poreikius,
  • Saugumas saugant kriptovaliutą,
  • Į ateitį orientuotos elektroninės monetos pasiūlymas,
  • Priimtina kriptovaliutos paketo kaina,
  • Aukšto lygio mokomoji medžiaga.

 

Užsisakykite paketą

Išmokite investuoti

 

Mokomasis paketas su „stellar” kriptovaliuta iš tikrųjų teigiamai vertinamas klientų ir specialistų. Viskas dėl praktiškumo, paprastumo ir individualaus požiūrio į klientą. Prieš įžengdami į elektroninių monetų pasaulį, suinteresuoti asmenys gali sužinoti svarbiausias taisykles investavimo srityje ir valdydami savo elektroninę monetą gali pasijusti tikrais investuotojais. Be to, laikui bėgant paketo pirkimas gali pasirodyti kaip puiki investicija, nes gauta kriptovaliuta turi galimybę gerokai padidinti savo vertę.