Suvremena kriptovaluta za početnika ulagača – Obrazovni Paket Stellar

Stellar je moderna platforma koju koriste najveće korporacije, globalne organizacije, međunarodna poduzeća, financijski stručnjaci i investitori iz cijelog svijeta. Njegova snaga leži u mogućnostima ulaganja koje može iskoristiti svaki poduzetnik, zahvaljujući čemu u nju ulažu i profesionalci i amateri. Imajući u vidu ove druge, stvoren je proizvod nazvan Paket Stellar.

Vizija budućnosti – platforma i kriptovaluta Stellar

Stellar se često naziva “poboljšani Bitcoin”, “Kriptovaluta 2.0” ili “Nova verzija virtualnih valuta”. Zapravo je riječ o platformi koja se temelji na razrađenoj verziji blockchain mreže s vlastitom kriptovalutom – Stellar Lumens.

Rad na Stellaru započeo je 2014. godine zahvaljujući programeru Jedu Calebu, odvjetniku Joyceu Kimu i financijeru Patricku Cillsonu, koji su osnovali Stellar Foundation. U roku od pet godina rada, zaklada se pretvorila u punu organizaciju koja je stvorila suvremeni sustav plaćanja utemeljen na inovativnom izvornom kodu, međunarodnoj mreži plaćanja, decentraliziranoj StellarX burzi, protokolu Lightning Network i individualnoj e-valuti Stellar Lumens.

Kao rezultat toga, Stellar je postao međunarodna platforma koja omogućuje transakcije svih financijskih instrumenata. Ne samo ostalih e-valuta, već i valuta, vrijednosnih papira i sirovina. Ova mogućnost učinila je Stellar središtem pozornosti investitora iz cijelog svijeta. Također i onih koji nude obrazovni paket s kriptovalutom, kao što je Paket Stellar.

 

Naručite paket

Naučite investirati

 

Obrazovni paket s kriptovalutom, odnosno Paket Stellar

E-valute su se pokazale toliko popularnim sredstvom da u njih ulažu i profesionalci i amateri. Potonji najčešće posežu za tzv. obrazovnim paketima s kriptovalutom. Zbog ogromnog zanimanja, Stellar je također dobio svoju verziju ovakvog proizvoda, odnosno Paket Stellar. 

Ideja obrazovnog paketa s kriptovalutom je pružiti stručnu obuku i davanje određene količine jedinica kriptovalute, tako da se klijent može teoretski i praktično osjećati kao profesionalni investitor. Isti je slučaj s Paketom Stellar.

Ovaj paket sadrži niz obrazovnih materijala u obliku e-knjiga, članaka, biltena, konzultacija, webinara, online obuke i ostalih dostupnih razvojnih alata. Ovi će materijali omogućiti stjecanje osnovnog znanja i detaljnog upoznavanja principa kojih se treba pridržavati prilikom ulaganja u e-valute. Zahvaljujući tome, klijent će se moći pravilno pripremiti prije ulaska u svijet ulaganja.

Obrazovanje nije sve. Paket također uključuje određeni broj jedinica kriptovalute, ovisno o obliku proizvoda koji je kupac odabrao. E-valuta je besplatna kao probno sredstvo koje će omogućiti započinjanje investiranja. U ovom slučaju, u paket je uključen Stellar, koji ne samo da je besplatan, već i besplatno pohranjen. Sve zahvaljujući kartici s pristupnim kodom Stellar.

 

Naručite paket

Naučite investirati

 

Besplatna e-valuta i besplatna pohrana – kartica s pristupnim kodom stellar

Sigurno pohranjivanje kriptovalute ovisi o vrsti odabranog e-novčanika. To je iznimno važno i prilično teško, posebno u slučaju Stellar-a, jer ova e-valuta zahtijeva odgovarajuću platformu koja ispunjava sve zahtjeve. Izbor nije lak, posebno za početnike ulagače.

Pri kupnji paketa stellar, klijent ne mora brinuti o mjestu i načinu pohrane svoje e-valute, jer je to zadatak posrednika. Upravo on bira virtualni novčanik koji udovoljava svim zahtjevima, otvara individualni račun i klijentu pruža podatke za prijavu u obliku kartice s pristupnim kodom Stellar. 

Pristupna kartica je dokument koji sadrži tzv. kod stellar, odnosno korisničko ime i lozinku za račun na platformi virtualnog novčanika. Može ju se naručiti prilikom kupnje paketa stellar i upisati adresu za dostavu. Šalje se poštom u posebno osiguranom paketu, koji klijent može preuzeti tek nakon predočenja osobnog dokumenta. Kartica jamči besplatno i sigurno pohranjivanje, kao i stalni pristup primljenoj kriptovaluti.

Paket Stellar i mišljenja o njemu.

Obrazovni paketi s kriptovalutom jednostavan su i siguran oblik kupnje materijala za obuku obogaćenih besplatnim jedinicama e-valute. Međutim, s obzirom na prilično složenu investicijsku prirodu svijeta kriptovaluta, oni su ponekat kritizirani. Čak se događa da neki korisnici interneta paket stellar smatraju prijevarom. Međutim, to je velika pogreška.

 Ideja paketa Steller je pružiti relevantno znanje i pripremiti klijenta za ulazak u svijet investicija. Također uključuje davanje besplatne kriptovalute za probu. Stoga mnogi negativni komentari proizlaze iz nedostatka znanja portala, nerazumijevanja proizvoda od strane klijenata i negativnog djelovanja konkurenata koji nude slične proizvode.

Međutim, osim mržnje, obrazovni paket stellar uživa vrlo pozitivna mišljenja, čak i među investicijskim portalima. Evo nekoliko primjera:

  • (…) može li biti išta jednostavnije od paketa kriptovaluta stellar? Teško, jer je u ovom slučaju sve jasno i transparentno od početka do kraja (…) uglavnom za klijente početnike.

Nick: Ivan,

  • Nakon upoznavanja s temom, smatram da vrijedi analizirati obrazovne pakete s kriptovalutom, posebno u slučaju stellar-a (…), suvremene kriptovalute ponuđene u jednostavnom obliku.

Nick: Petar, 

  • Vjerujem da ovaj paket s kriptovalutom ima smisla, posebno za početnike ulagače,

Nick: Pavao,

  • Nakon analize izvornih materijala, mora se priznati da su e-knjige na prilično visokoj razini, barem za početnike (…) e-novčanik koji otvara posrednik? Dobro rješenje za amatere, posebno u slučaju stellar-a, u slučaju kojeg se teško bira e-novčanik (…) ako toliko ljudi ulaže u stellar, možda ima nešto u tome?

Nick: Marija

Ispostavilo se, stoga, da ne samo zadovoljni klijenti, već i stručnjaci iz svijeta ulaganja cijene paket stellar zbog:

  • Nema kompliciranog sustava kupnje i pohrane kriptovaluta,
  • Praktičan pristup klijentu i njegovim obrazovnim potrebama,
  • Sigurnost tijekom pohrane kriptovalute,
  • Ponuda e-valute budućnosti,
  • Prihvatljiva cijena paketa s kriptovalutom,
  • Visoka razina obrazovnih materijala.

 

Naručite paket

Naučite investirati

 

Obrazovni paket s kriptovalutom stellar zapravo uživa pozitivno mišljenje među klijentima i stručnjacima. Sve zbog svoje praktičnosti, jednostavnosti i individualnog pristupa klijentu. Prije ulaska u svijet e-valuta, zainteresirane osobe mogu naučiti najvažnija pravila na polju ulaganja i osjetiti se kao pravi ulagači kada upravljaju vlastitom e-valutom. Osim toga, s vremenom se kupnja paketa može pokazati kao izvrsna investicija, jer primljena kriptovaluta ima priliku značajno povećati svoju vrijednost.