Varno in brezplačno shranjevanje – kaj je kartica z dostopno kodo Stellar

Inovativna tehnologija predstavlja veliko možnosti, a tudi določene zahteve. Idealen primer je kriptovaluta Stellar, na katero se gleda kot na nosilca sprememb na trgu e-kovancev. Vendar pa ima svoje zahteve glede shranjevanja na e-denarnici, kar se lahko izkaže za velik izziv, zlasti za začetnike. Na srečo lahko začetniški investitorji izkoristijo kartico z dostopno kodo Stellar.

Inovativna rešitev – kartica z dostopno kodo Stellar

Kartica z dostopno kodo Stellar je sestavni del izobraževalnega paketa s kriptovaluto, ki omogoča brezplačno shranjevanje prejetih enot e-kovancev v kompletu. To je mogoče, ker mora posrednik, ki ponuja storitev, ustvariti račun na ustrezni platformi e-denarnice, na kateri bo shranjena kriptovaluta. Zaradi tega: stranki ni treba samostojno iskati platforme z virtualno denarnico, na katero bi morala dodatno nakazati in zavarovati e-kovanec.

Karta vsebuje t. i. kodo Stellar, torej login in geslo, ki omogočajo prijavo v račun e-denarnice, na kateri je kriptovaluta. Kodo sistem platforme samodejno ustvari in postavi samo na dostopno kartico, ki se nato pošlje stranki na naslov, ki ga je navedla. Paket lahko prevzame samo kupec po predložitvi osebnega dokumenta. Prejeto kartico je treba shraniti na suho in varno mesto, dokler ne pride do odločitve prodaje prejetega Stellarja.

Kartica z dostopno kodo Stellar ne predstavlja samo udobja, temveč tudi varnost. To je mogoče, ker se enote kriptovalute, prejete v paketu, hranijo na posebno zaščitenem računu, ki ga ščiti posrednik. Poleg tega je koda Stellar samo na dostopni kartici brez publikacije na spletu, zato je ne morejo ukrasti hekerji in spletni goljufi.

Kartica z dostopno kodo Stellar je preprosta, varna in inovativna rešitev, ki olajša investiranje v kriptovalute. Stranki ni treba za nič skrbeti, saj je njena naloga samo … hranjenje kartice.