гэта навучальны пакет, які складаецца з набору навучальных матэрыялаў і бясплатных адзінак криптовалют зорная

Иновативна технология, която предоставя много възможности, но също има и определени изисквания. Идеален пример е криптовалутата Stellar, възприемана като предвестник на промените на пазара за електронни монети. Тя има обаче своите изисквания по отношение на съхранението ѝ в електронния портфейл, което може да се окаже доста голямо предизвикателство, особено за начинаещите в тази област. За щастие, начинаещите инвеститори могат да се възползват от картата с код за достъп Stellar

Иновативно решение – карта с код за достъп stellar

Картата с код за достъп Stellar е интегрална част от образователния пакет с криптовалута, който дава възможност за безплатно съхранение на получените в комплекта единици електронни монети. Това е възможно, понеже посредникът, който предлага услугата, е длъжен да създаде сметка-акаунт на съответната платформа за електронни портфейли, в която да се съхранява криптовалутата. Благодарение на това клиентът е освободен от самостоятелно търсене на платформа с виртуални портфейли, където допълнително да се налага да прехвърля и защитава електронните пари.

Картата за достъп съдържа т.нар. код stellar, т.е. парола и потребителско име, които дават възможност за влизане в акаунта на електронния портфейл, в който се намира криптовалутата. Кодът се генерира автоматично от системата на платформата и се отпечатва единствено на картата за достъп, която след това се изпраща на клиента на посочения от него адрес. Пратката може да бъде получена единствено от купувача, след като представи документ за самоличност. Получената карта трябва да се съхранява на сухо и безопасно място до момента на вземане на решение за продажба на получения Stellar.

Картата с код за достъп Stellar не е само удобство, но също и сигурност. Това е възможно, понеже получените в пакета единици криптовалута се съхраняват в специално обезопасена сметка, която се пази от посредника. Освен това кодът за stellar се поставя единствено на картата за достъп, без да се публикува в онлайн версия, благодарение на което е невъзможно да се открадне от хакери и интернет злодеи.

Картата с код за достъп stellar е лесно, безопасно и иновативно решение, което улеснява инвестирането в криптовалута. Клиентът няма нужда да се притеснява от нищо, след като неговата задача се свежда единствено… до съхранение на картата.