Модерна криптовалута за начинаещи инвеститори – Образователен пакет Stellar

Stellar е модерна платформа, използвана от най-големите корпорации, световни организации, международни предприятия, финансови специалисти и инвеститори от цял свят. Силата му се крие в инвестиционните възможности, от които може да се възползва всеки индустриалец, така че в него инвестират както професионалисти, така и аматьори. С мисълта за вторите е създаден продуктът наречен Пакет Stellar.

Визия за бъдещето – платформа и криптовалута Stellar

Наричат често Stellar „подобреният биткойн“, „криптовалута 2.0“ или „новата версия на виртуалните монети“. В действителност това е платформа, базирана на добре изградена версия на блокчейн мрежа, която притежава собствена криптовалута – Stellar Lumens.

Работата по Stellar започва през 2014 г. с програмиста Джед Калеб, адвоката Джойс Ким и финансиста Патрик Килосън, които основават фондацията Stellar Foundation. В рамките на петгодишното си съществуване, фондацията се превръща в цялостна организация, която създава модерна платежна система, базирана на иновативен изходен код, международна мрежа за отчитане на плащанията, децентрализирана борса StellarX, протокол Lightning Network и индивидуална електронна монета Stellar Lumens.

В резултат на това Stellar се превръща в международна платформа, която позволява извършване на транзакции на всякакви финансови инструменти. Не само други електронни монети, но също и на валути, ценни книжа и суровини. Тази възможност помага на Stellar да се озове в центъра на вниманието на инвеститорите от цял свят. Предлагат се и такива възможности като образователен пакет с криптовалута, като Пакета Stellar.

 

Поръчайте пакета

Научете се да инвестирате

 

Образователен пакет с криптовалута или Пакет Stellar

Електронните монети се оказаха дотолкова популярен актив, че в тях инвестират както професионалистите, така и аматьори. Последните най-често посягат към т.нар образователни пакети с криптовалута. Огромният интерес към Stellar означава, че тази електронна монета също има своя версия на продукта, т.е. Пакет Stellar. 

Идеята на образователния пакет с криптовалута е да осигури професионално обучение и да предостави конкретни единици с криптовалута, така че клиентът да може да се почувства като професионален инвеститор, както на теория, така и на практика. Така е и в случая с пакета Stellar.

Този пакет включва редица образователни материали под формата на електронни книги, статии, бюлетини, консултации, уебинари, онлайн обучения и други налични инструменти за развитие. Тези материали дават възможност да се придобият основни и задълбочени познания за правилата, които трябва да се спазват при инвестиране в електронни монети. Благодарение на това клиентът може да се подготви по съответния начин преди да влезе в света на инвестициите.

Обучението не е всичко. Към пакета са включени също така определен брой единици криптовалута, които зависят от формата на продукта, избран от клиента. Електронната монета е безплатно добавена като актив за изпробване и позволява да се запознаете с инвестирането. В този случай към пакета е добавен Stellar, който е не само безплатен, но също се съхранява безплатно. Всичко това е благодарение на картата с код за достъп Stellar.

 

Поръчайте пакета

Научете се да инвестирате

 

Безплатна електронна монета и безплатно съхранение – карта с код за достъп stellar

Безопасното съхранение на криптовалутата зависи от вида на избрания електронен портфейл. Това е изключително важно и доста трудно, особено в случая със Stellar, понеже тази електронна монета се нуждае от подходяща платформа, която да отговаря на всичките ѝ изисквания. Изборът не е лесен, особено за начинаещите инвеститори.

Купувайки пакет stellar, клиентът не трябва да се притеснява за мястото и начина на съхранение на своите електронни пари, след като това е задача на посредника. Именно той избира виртуалния портфейл, който отговаря на всички изисквания, създава индивидуалния акаунт и предоставя на клиента данните за вход под формата на карта с код за достъп Stellar.

Картата за достъп е документ, който съдържа код stellar и потребителско име и парола за акаунта в платформата на виртуалния портфейл. Можете да я поръчате при закупуване на пакета stellar и да посочите адреса за нейната доставка. Изпраща се по пощата в специално защитен пакет, индивидуално, в ръцете на клиента, който може да я получи едва след като предостави документ за самоличност. Картата гарантира безплатно и безопасно съхранение, както и постоянен достъп до получената криптовалута.

Пакет Stellar и мнения за него.

Образователните пакети с криптовалута са простичък и безопасен начин за покупка на образователни материали, допълнени с безплатни единици електронни монети. Отчитайки обаче доста сложния характер на инвестирането в света на криптовалутите, се случва да бъдат отправени критики към него. Дори някои интернет потребители смятат, че пакетът stellar е измама. Няма обаче по-погрешно разбиране.

Идеята за пакета Stellar е да предостави съответните знания и да подготви клиента за навлизане в света на инвестициите. Това е също така възможност за получаване на безплатна криптовалута като пробен актив. В тази връзка много негативни коментари идват от липсата на знания за порталите, неразбирането на продукта от клиентите и негативните действия на конкуренцията, която предлага подобни продукти.

Но като подминем негативните изказвания, мнението за пакета stellar е много положително, дори в инвестиционните портали. По-долу представяме няколко примера:

  • (…) може ли да има нещо по-простичко от пакета с криптовалута stellar? Едва ли ще е трудно, когато всичко от началото до края е ясно и прозрачно в случая (…) особено за начинаещите клиенти.

Автор: Георги, източник: 

  • След по-близко запознаване с темата смятам, че е добре по-обстойно да се анализират образователните пакети с криптовалута, особено ако говорим за stellar (…), модерна криптовалута, предлагана под простичка за всеки форма.

Автор: Иван, източник: bitcoina.forum.com

  • Смятам, че този пакет с криптовалута има смисъл, особено за начинаещи инвеститори,

Автор: Никола, източник: 

  • След анализиране на основните материали трябва да призная, че електронните книги са на доста високо ниво, най-малкото за начинаещите (…) електронният портфейл се създава чрез посредник? Добър старт за аматьори, особено ако говорим за stellar, при който е трудно да изберете вида на е-портфейла (…) след като толкова хора инвестират в stellar, вероятно може би има нещо в това?

Автор: Никола, източник

Оказва се, че не само доволните клиенти, но също и специалистите от света на инвестициите оценяват пакета stellar заради:

  • Липсата на сложни системи за покупка и съхранение на криптовалутата,
  • Практичния подход към клиента и неговите образователни нужди,
  • Безопасността по време на съхранение на криптовалутата,
  • Предлагането на електронна монета с бъдеще,
  • Невероятната цена на пакета с криптовалута,
  • Високото ниво на предлагане на образователните материали.

 

Поръчайте пакета

Научете се да инвестирате

 

Образователният пакет с криптовалута stellar всъщност има положително мнение сред клиентите и специалистите. Всичко се дължи на неговата практичност, простота и индивидуален подход към клиента. Преди да навлязат в света на електронните монети, тези които проявяват интерес, могат да научат най-важните принципи от областта на инвестирането, както и да се почувстват като истински инвеститори, докато управляват собствената си електронна монета. Освен това с течение на времето покупката на пакет може да се окаже отлична инвестиция, понеже получената криптовалута има шанс значително да увеличи стойността си.