Modern virtuális valuta kezdő befektetőknek – Stellar Oktatócsomag

A Stellar egy modern platform, amelyet a világ legnagyobb vállalatai, globális szervezetek, nemzetközi cégek, pénzügyi szakemberek és befektetők használnak. Erőssége abban rejlik, hogy a befektetési lehetőségeket mindenki számára elérhetővé teszi, legyen az szakember vagy kezdő befektető. Ez utóbbiak számára jött létre a Stellar Csomag nevű termék.

A jövő víziója – Stellar platform és kriptovaluta

A Stellart gyakran nevezik „javított Bitcoinnak”, „kriptovaluta 2.0-nak” vagy „a virtuális pénz új verziójűnak”. Valójában ez egy olyan platform, amely a blockchain hálózat kiterjesztett változatán alapul, amelynek saját virtuális pénze van, a Stellar Lumens.

A Stellar kifejlesztésének munkája 2014-ben kezdődött, Jed Caleb programozó, Joyce Kim jogász és Patrick Cilloson pénzügyi szakember által, akik létrehozták a Stellar Foundation-t. Öt év alatt az alapítvány teljes körű szervezetté vált, amely egy innovatív forráskódon, nemzetközi számlázási hálózaton, decentralizált StellarX tőzsdén, Lightning Network protokoll-on és egyedi Stellar Lumens e-pénzen alapult.

Ennek eredményeként a Stellar nemzetközi platform lett, amely lehetővé teszi minden pénzügyi eszköz tranzakcióját. Nemcsak más e-pénzekét, hanem valutákét, értékpapírokét és nyersanyagokét is. Ez a lehetőség felkeltette a befektetők érdeklődését a világ minden tájáról. Akárcsak a Stellar Csomag, amely komplex oktatóanyagok és ingyenes kriptovalutát kínál a kezdő befektetőknek.

 

Rendelje meg a csomagot

Tanulj meg befektetni

 

Oktatócsomag virtuális valutával, azaz Stellar Csomag

Az e-pénz olyan népszerű pénzügyi eszköznek bizonyultak, hogy mind a szakemberek, mind az amatőrök befektetők szívesen élnek vele. Ez utóbbiak leggyakrabban az ún. virtuális valutát adó oktatócsomagok iránt érdeklődnek. A Stellar iránti óriási érdeklődés azt eredményezte, hogy életre hívták az e-pénzt tartalmazó terméket, a Stellar Csomagot.

A kriptovaluta oktatócsomag ötlete az, hogy szakmai képzést és egy speciális virtuális pénz egységet biztosítson az ügyfeleknek, akik ezáltal elméleti és gyakorlati ismeretekre tehetnek szert, és az e-pénz segítségéve valódi professzionális befektetőknek érezhetik magukat. Ugyanez vonatkozik a Stellar Csomagra is.

Ez a csomag egy sor oktatási anyagot tartalmaz e-könyvek, cikkek, hírlevelek, konzultációk, webináriumok, online képzés és egyéb rendelkezésre álló edukációs eszközök formájában. Ezek az anyagok lehetővé teszik az alapvető ismeretek megszerzését és az alapelvek alapos ismeretét az e-pénzekbe történő befektetéshez. Ennek köszönhetően az ügyfél képes lesz megfelelően felkészülni a befektetés világába való belépés előtt.

Az oktatás nem minden. A csomag tartalmaz egy meghatározott számú virtuális valuta egységet, aminek mennyisége az ügyfél által választott csomagtól függ. Az e-pénz egy ingyenes teszteszköz, ami mindenkinek lehetőséget biztosít a befektetésre. Ebben az esetben a Stellar a csomaghoz tartozik, és nem csak ingyenes, hanem ingyen is tárolható. Mindez Stellar hozzáférési kódkártyának köszönhető.

Ingyenes e-pénz és tárolás – stellar hozzáférési kódkaártya

A virtuális valuta biztonságos tárolása a választott e-pénztárca típusától függ. Ez rendkívül fontos és meglehetősen nehéz feladat, különösen a Stellar esetében, mivel ez az e-pénz olyan platformot igényel, amely megfelel az összes szigorú követelményének. A választás nem könnyű, különösen a kezdő befektetők számára.

A Stellar csomag vásárlásakor az ügyfélnek nem kell aggódnia az e-érme tárolásának helye és módja miatt, mivel ezekről a közvetítő gondoskodik. Kiválaszt egy virtuális pénztárcát, amely minden követelménynek megfelel, egyedi fiókot hoz létre, és a Stellar hozzáférési kódkártya révén megadja az ügyfélnek a bejelentkezési adatokat.

A hozzáférési kártya egy dokumentum ami tartalmazza az ún. stellar kódot, vagyis a virtuális pénztárca-platformon lévő profilhoz tartozó felhasználónevet és jelszót. A stellar csomag megvásárlásakor kell megrendelni, és egy egy kézbesítési címet kell megadni hozzá. Egy speciálisan biztosított csomagban küldjük el az ügyfél számára, aki csak a személyazonosító okmány bemutatása ellenében veheti át. A kártya garantálja az ingyenes és biztonságos tárolást, valamint az állandó hozzáférését a virtuális valutához.

 

Rendelje meg a csomagot

Tanulj meg befektetni

 

Vélemények a Stellar Csomagról

Az virtuális valutát tartalmazó oktatócsomag egy egyszerű és biztonságos módja az ingyenes e-pénzzel kibővített oktatóanyagok megvásárlásának. Figyelembe véve a virtuális valuták világának meglehetősen bonyolult befektetési természetét, előfordul, hogy bírálják. Arra is van példa, hogy egyes internet-felhasználók úgy gondolja, hogy a stellar csomag átverés. Erről azonban szó sincs.

A Stellar csomag célja az, hogy releváns tudást nyújtson, és felkészítse az ügyfelet a befektetési világba való belépésre. Szabad hozzáférést biztosít a kriptovalutához, mint próbaeszközhöz. Számos negatív észrevétel a portál ismeretének hiányából ered, a felhasználók félreértéseinek, és a hasonló termékeket kínáló versenytársak negatív tevékenységének eredménye.

A virtuális térben gyakori gyűlölködés mellett a stellar oktatócsomag rengeteg pozitív véleményt kap, például a befektetési portálok szerkesztőitől. Ezek közül alább olvasható néhány plda:

  • (…) lehet valami egyszerűbb, a stellar kriptovaluta csomagnál? Nehéz kérdés, mert ebben az esetben minden a kezdetektől a végéig világos és átlátható (…) elsősorban a kezdők számára.

Szerző: Kardos Ádám, forrás: krypto.expert.com

  • A témával való alapos megismerkedés után úgy vélem, hogy érdemes kielemezni a Stellar oktatócsomagját, mivel virtuális pénzt is tartalmaz (…), modern virtuális eszköz, ami bárki számára elérhető.

Szerző: Palotás Dávid, forrás: bitcoina.forum.com

  • Úgy gondolom, van értelme beszerezni a stellar oktatócsomagot, főleg ha az ember kezdő befektető,

Szerző: András Biszku, forrás: crypto.info.hu

  • A forrásanyagok elemzése után el kell ismerni, hogy az e-könyvek meglehetősen részletesek és magas színvonalúak, legalábbis kezdőknek (…) egy közvetítő által regisztrált e-pénztárca? Jó kiút az amatőröknek, különösen a stellar esetében, mivel nem könnyi ideális e-pénztárca típust találni (…) sokan fektetnek be a stellarba, biztosan nem véletlenül!

Szerző: Ferenc Jókai, forrás: https://bitcoin.hu,

Nem csak elégedett ügyfelek, hanem a befektetési világ szakértői is sokra értékelik a stellar csomagot:

  • A kriptovaluta vásárlására és tárolására szolgáló bonyolult rendszer hiánya,
  • Gyakorlatias hozzáállás az ügyfélhez és annak edukációs igényeihez,
  • A virtuális valuta biztonságos tárolása,
  • Modern e-pénz ajánlat,
  • Alacsony árfekvésű csomag kriptovalutával,
  • Magas minőségű oktatóanyagok, könnyű hozzáférhetőséggel.

A virtuális valutát tartalmazó stellar oktatócsomagról valóban pozitívan vélekednek az elégedett felhasználók és szakemberek. Mindezt a praktikusságának, egyszerűségnek és a személyre szabhatóságának köszönheti. Mielőtt belépnek az e-pénzek világába, az ügyfelek megtanulhatják a legfontosabb befektetési szabályokat, és valódi befektetőknek érezhetik magukat, miközben saját e-pénzzel rendelkeznek. Idővel a csomag megvásárlása kiváló befektetésnek bizonyulhat, mivel a hozzá kapott virtuális pénz akár jelentősen is növelni értékét.