Biztonságos és ingyenes tárolás – mi a stellar kódkártya

Az innovatív technológiák sok lehetőséget kínálnak, de egyedi követelményeket is támasztanak. Tökéletes példa erre a Stellar virtuális pénz, amit az e-pénzek piacán bekövetkező változás előfutárának tartanak. Ugyanakkor az e-pénztárcára vonatkozó követelményei meglehetősen nagy kihívást jelentenek, különösen a kezdő számára. Szerencsére a kezdő befektetők használhatják a  Stellar hozzáférést biztosító kódkártyát.

Innovatív megoldás – kódkártya stellar hozzáféréssel

A Stellar hozzáférési kóddal ellátott kártya a virtuális pénzhez kapcsolódó oktatócsomag szerves része, amely lehetővé teszi a kapott e-pénz egységek ingyenes tárolását. Ez azért lehetséges, mert a szolgáltatást nyújtó bróker köteles fiókot létrehozni a megfelelő e-pénztárca platformon, amelyen a virtuális pénz kerül tárolásra. Ennek köszönhetően az ügyfél mentesül attól, hogy önállóan keressen virtuális pénztárcával rendelkező platformot, amelyre külön át kell utalnia és biztosítania az e-valutát.

A hozzáférési kártya tartalmazza az úgynevezett stellar kódot, vagyis a felhasználónevet és a jelszót az e-pénztárca-fiókba való bejelentkezéshez, amelyen a virtuális pénz található. A kódot automatikusan a platformrendszer generálja, és csak a hozzáférési kártyára helyezi, amelyet azután az ügyfél által megadott címre küld. A csomagot csak a vevő veheti át, személyazonosító okmány bemutatásával. Az így kapott kártyát száraz és biztonságos helyen kell tárolni, amíg nem dönt a szerzett Stellar-ok eladásáról.

A Stellar hozzáférési kóddal ellátott kártya nem csak kényelmes, hanem nagyon biztonság is. Ez azért lehetséges, mert a csomagban kapott virtuális valuta egység egy speciálisan biztosított számlán található, amelyet egy közvetítő felügyel. Ezenkívül a stellar kód csak a hozzáférést biztosító kártyán szerepel az internetes változatban való közzététel nélkül, így lehetetlen, hogy a hackerek és az online tolvajok ellopják.

A stellar kódkártya egy egyszerű, biztonságos és innovatív megoldás, amely megkönnyíti a  befektetést a virtuális valutába. Az ügyfélnek egyáltalán nem kell aggódnia, mert csak egyetlen dolga van… a kártya tárolása.