Stellar csomag és vélemények az interneten?

A Stellar csomag az interneten különböző véleményekkel találkozik. Ezek mind pozitív megjegyzések, mind gyűlölködő támadások. Miért történik ez?

A Stellar virtuális valutát tartalmazó csomag elég innovatív projekt, amely egyes ügyfelek számára érthetetlen. Különösen azok számára, akik miután megkapták a Stellar hozzáférést biztosító kártyát pusztán számokat látnak benne, és nincsenek tisztában azzal, hogy az lehetővé teszi a hozzáférést ahhoz a fiókhoz, amelyen a virtuális pénz található. Ennek az lehet az oka, hogy nem értik a termék ideáját. Ebben a helyzetben ügyelünk arra, hogy ügyfeleink teljes mértékben megértsék a csomag jellegét, és folyamatosan tájékoztatjuk őket elektronikus úton.

Az is előfordul, hogy a stellar csomag nagyon negatív vagy akár gyűlölködő véleményekkel találkozik. Ez általában a konkurens cégek tevékenységének hatása, amely negatív PR-t kíván létrehozni. Ilyen helyzetben nem kívánunk részt venni a vitában, helyette professzionális befektetési oldalakkal működünk együtt annak érdekében, hogy ők állítsanak ki szakmai véleményt a szolgáltatásunkról. Ennek köszönhetően a portál professzionális szerkesztőjének véleménye megbízhatóbb, mint egy névtelen hozzászóló a fórumon.