Stocare sigură și gratuită – ce este Card Stellar

Tehnologia inovatoare înseamnă multe posibilități, dar și cerințe specifice. Exemplu ideal este criptovaluta Stellar percepută ca vestitor al schimbărilor de pe piața e-monet. Însă, aceasta deține propriile cerințe de stocare a portofelului electronic, ceea ce se poate dovedi a fi o provocare, în special pentru începători. Din fericire investitorii începători se pot folosi de cardul cu codul de acces Stellar.

Soluție inovatoare – cardul cu codul de acces stellar

Cardul cu codul de acces Stellar face parte integrantă din pachetul educațional cu criptovalută, care vă permite să stocați gratuit unitățile de monede electronice primite în set. Acest lucru este posibil, deoarece brokerul care oferă serviciul este obligat să creeze un cont pe platforma de portofel electronic adecvată, unde va fi stocată criptovaluta. Mulțumită acesteia, clientul este scutit de căutarea independentă a unei platforme cu portofel virtual, pentru care ar trebui să transfer și să securizez suplimentar moneda electronică.

Cardul de acces cuprinde așa-numitul cod stellar, adică autentificarea și parola, care permite conectarea la contul de portofel electronic în care se află criptomoneda. Codul este generat automat de sistemul platformei și plasat doar pe cardul de acces, care este apoi trimis clientului la adresa indicată de acesta. Pachetul poate fi ridicat doar de către cumpărător, după prezentarea unui document de identitate. Cardul primit trebuie păstrat într-un loc uscat și sigur, până când vă decideți să vindeți Stellar-ul primit.

Cardul cu codul de acces Stellar nu este doar convenabil, ci și sigur. Este posibil, deoarece unitățile de criptovalute primite în pachet sunt stocate pe un cont special securizat, supravegheat de intermediar. În plus, codul stellar este plasat doar pe cardul de acces fără a fi publicat online, ceea ce face imposibil să fie furat de hackeri și de hoții online.

Cardul cu codul de acces stellar este o soluție simplă, sigură și inovatoare, care ușurează investiția în criptovalute. Clientul nu trebuie să-și facă nici un fel de griji, deoarece sarcina lui este doar… să stocheze cardul.