Moderná kryptomena pre začínajúceho investora – Štartovací balíček Stellar

Stellar je moderná platforma používaná najväčšími korporáciami, globálnymi organizáciami, medzinárodnými podnikmi, finančnými špecialistami a investormi z celého sveta. Jej sila spočíva v investičných príležitostiach, ktoré môže využiť každý priemyselník, vďaka čomu do nich investujú profesionáli aj amatéri. Z tohto dôvodu vznikol produkt s názvom Balíček Stellar.

Vízia budúcnosti –  platforma a kryptomena Stellar

Stellar sa často označuje ako „vylepšenie bitcoinu“, „kryptomena 2.0“ alebo „nová verzia virtuálnych mincí“. V skutočnosti ide o platformu založenú na rozsiahlej verzii blockchainovej siete s vlastnou kryptomenou – Stellar Lumens.

Práce na Stellare sa začali v roku 2014 s účasťou programátora Jeda Caleba, právnika Joyce Kima a finančníka Patricka Cillsona, ktorí založili Stellar Foundation. Za päť rokov práce sa z nadácie stala vážna organizácia, ktorá vytvorila moderný platobný systém založený na inovatívnom zdrojovom kóde, medzinárodnú zúčtovaciu sieť, decentralizovanú burzu StellarX, protokol Lightning Network a individuálnu e-mincu Stellar Lumens.

Vďaka tomu sa Stellar stala medzinárodnou platformou, ktorá umožňuje transakcie všetkých finančných nástrojov. Nielen iných e-mincí, ale aj mien, cenných papierov a surovín. Vďaka tejto možnosti bol Stellar stredobodom pozornosti investorov z celého sveta. Tiež tých, ktorí ponúkajú vzdelávacie balíčky s kryptomenou, také ako je Balíček Stellar.

 

Objednajte si balík

Naučte sa investovať

 

Štartovací balíček s kryptomenou, teda Balíček Stellar

E-mince sa ukázali ako také populárne aktívum, že do neho investujú ako profesionáli, tak aj amatéri. Tí druhí najčastejšie siahajú po tzv. vzdelávacie balíčky s kryptomenou. Obrovský záujem o Stellar spôsobil, že táto elektronická minca dostala aj svoju verziu produktu, teda Balíček Stellar.

Myšlienkou vzdelávacieho balíčka s kryptomenou je poskytnúť profesionálne školenie a poskytnúť konkrétnu jednotku kryptomeny, aby sa klient mohol teoreticky aj prakticky cítiť ako profesionálny investor. To isté je prípad Balíčku Stellar.

Tento balíček obsahuje sériu vzdelávacích materiálov vo forme elektronických kníh, článkov, newsletterov, konzultácií, webinárov, online školení a ďalších dostupných rozvojových nástrojov. Tieto materiály umožnia získať základné vedomosti a prehĺbenie znalostí o zásadách, ktoré by sa mali dodržiavať pri investovaní do e-mincí. Vďaka tomu sa klient bude vedieť zodpovedne pripraviť pred vstupom do sveta investovania.

Vzdelanie nie je všetko. Súčasťou balíčka je aj určitý počet jednotiek kryptomeny v závislosti od formy produktu, ktorú si zákazník zvolí. E-minca je zahrnutá zadarmo ako skúšobné aktívum, ktoré pomôže so začiatkom investovania. V tomto prípade je súčasťou balíčka Stellar, ktorý je nielen zadarmo, ale aj bezplatne uchovávaný. Všetko vďaka karte s prístupovým kódom Stellar.

Bezplatná e–minca a bezplatné uchovávanie – karta s prístupovým kódom Stellar

Bezpečné úložisko kryptomeny závisí od typu elektronickej peňaženky, ktorý si vyberiete. To je mimoriadne dôležité a dosť ťažké, najmä v prípade Stellar, pretože táto elektronická minca vyžaduje vhodnú platformu, ktorá spĺňa všetky požiadavky. Výber nie je ľahký, najmä pre začínajúcich investorov.

Pri kúpe Balíčka Stellar sa zákazník nemusí báť o miesto a spôsob uloženia svojej e-mince, pretože táto úloha patrí sprostredkovateľovi. Vyberie si virtuálnu peňaženku, ktorá spĺňa všetky požiadavky, zriadi individuálny účet a poskytne zákazníkovi prihlasovacie údaje vo forme karty s prístupovým kódom Stellar.

Prístupová karta je dokument obsahujúci tzv. kód Stellar, teda prihlasovacie meno a heslo k profilu na platforme virtuálnej peňaženky. Môžete si ju objednať pri zakúpení Balíčka Stellar a uviesť adresu dodania. Posiela sa poštou v špeciálne zabezpečenom obale, do vlastných rúk zákazníka, ktorý si ju môže prebrať až po predložení dokladu totožnosti. Karta zaručuje bezplatné a bezpečné uchovávanie, ako aj neustály prístup k obdržanej kryptomene.

 

Objednajte si balík

Naučte sa investovať

 

Štartovací balíček Stellar a jeho hodnotenia.

Vzdelávacie balíčky s kryptomenou sú jednoduchou a bezpečnou formou nákupu školiacich materiálov obohatených o bezplatné jednotky e-mincí. Vzhľadom na pomerne komplikovanú investičnú povahu sveta kryptomien je však niekedy kritizovaná. Dokonca sa stáva, že niektorí používatelia internetu považujú Balíček Stellar za podvod. Nemôžu sa viac mýliť.

  Cieľom Balíčka Stellar je poskytnúť príslušné znalosti a pripraviť klienta na vstup do sveta investícií. Je to tiež bezplatná sprístupnenie kryptomeny ako skúšobného aktíva. Preto veľa negatívnych komentárov vyplýva z nedostatku znalostí portálov, nepochopenia produktu zákazníkmi a negatívneho pôsobenia konkurencie ponúkajúcej podobné produkty.

Okrem nenávisti má však Vzdelávací balíček Stellar veľmi pozitívne hodnotenia, a to aj medzi investičnými portálmi. Tu je niekoľko príkladov:

  • (…) mohlo by existovať niečo jednoduchšie ako Balíček s kryptomenou Stellar? Je to o to ťažšie, že v tomto prípade je všetko jasné a transparentné od začiatku do konca (…) hlavne pre začínajúcich klientov.

Nick: Drahoslav

  • Po oboznámení sa s témou si myslím, že stojí za to analyzovať vzdelávacie balíčky s kryptomenou, najmä v prípade Stellaru (…) moderná kryptomena ponúkaná v jednoduchej podobe pre každého.

Nick: Perla

  • Verím, že tento balíček s kryptomenou má zmysel, najmä pre začínajúcich investorov,

Nick: Gašpar 

  • Po analýze zdrojových materiálov je potrebné pripustiť, že e-knihy sú na pomerne vysokej úrovni, aspoň pre začiatočníkov (…) e-peňaženka zriadená sprostredkovateľom? Dobré riešenie pre amatérov, najmä v prípade Stellaru, ktorému je ťažko vybrať typ elektronickej peňaženky (…), ak toľko ľudí investuje do Stellaru, možno na tom niečo bude?

Nick: Lívia 

Ukazuje sa preto, že nielen spokojní zákazníci, ale aj špecialisti zo sveta investícií oceňujú Balíček Stellar pre:

  • Chýbajúci zložitý systém na nákup a ukladanie kryptomien,
  • Praktický prístup ku klientovi a jeho vzdelávacím potrebám,
  • Bezpečnosť pri uchovávaní kryptomeny,
  • Ponúka budúcej e-mince,
  • Primeraná cena balíčka s kryptomenou,
  • Vysoká úroveň sprístupnených vzdelávacích materiálov.

Objednajte si balík

Naučte sa investovať

 

Vzdelávací balíček s kryptomenou Stellar má v skutočnosti medzi zákazníkmi a špecialistami pozitívne hodnotenia. Všetko pre svoju praktickosť, jednoduchosť a individuálny prístup ku klientovi. Pred vstupom do sveta e-mincí môžu záujemcovia spoznať najdôležitejšie princípy investovania a pri správe svojich vlastných e-mincí sa môžu cítiť ako skutoční investori. Navyše sa časom môže stať, že sa kúpa balíčka stane vynikajúcou investíciou, pretože obdržaná kryptomena má šancu svoju hodnotu výrazne zvýšiť.